- 17 Aralık 2015
- 26.840
- 48.970
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.461
kuzum bunu turkiye deki kiytirik ceylonlar la karistirma bu bambaska bir cayKokulu çayları hiç icemem.
Annemde senin gibi ceyloncu.
Karanfil de atar.
Bergamotlu siyah çayda icer :)
Al aynı annembizim caylarada biraz daha aradigim tadi bulmak icin tomurcuk atar 3 4 tane rize cayini karistirir oyle kullanirim
hepimze sifa olsun cinimAl aynı annem
Şifa olsun Chamallows
Ben şekeri biraktigimdan beri çayda kahvede içemiyorum kuzum bir yıl oldu.hepimze sifa olsun cinim
aksamlari yatmadan 1 demlik devirir oyle yatarim
su hayatta en son birakacagim şey şekerli çay heraldeBen şekeri biraktigimdan beri çayda kahvede içemiyorum kuzum bir yıl oldu.
Kahveyi meyveli aldım da şükür o yüzden o biraz iyi kötü içiliyor
Dimi ne güzelsu hayatta en son birakacagim şey şekerli çay heralde
uzun yola otobusle ciktigim zamanlar sekerleri az geliyor diye yanima şeker alan insanim ben
aynen bir kac kez sekersiz iceyim birakayim dedim, hayattan soguyorum resmenDimi ne güzelçayın tadı tuzuydu
aynen bir kac kez sekersiz iceyim birakayim dedim, hayattan soguyorum resmen
ay sorma birde o var.Eki Görüntüle 2771525 bizde çayımıza şeker atamiyosak yanında şekerli gıdalar tuketiriz .
Ha çaya şeker atma diyen kesim yanında biskuviyle çayı içersem yeme onu demiyo baaaaak . Sanki çaya attirmadiklari şekeri bununla almıyorum beeeen (sevgili kocacimmmmm)
Coooookkkkkkk güldüm ya yaşadım direkt kafamda şuanay sorma birde o var.
bir gun esimin is arkadaslarina gittik, yemek yendi falan cay ikramini ben yapiyorum arkamdan biri de tatlilari getiriyo ama her gelen tatli getirmis tabaklar tasiyo, neyse herkes ben seker kullanmiyoruum diyip kasigi birakiyo, ben caya seker atinca birak birak sende birak diyen insanlar o koca tabaktaki tatlilari güp güp yedilerben 2 baklavayi zor yedim, ama sorsan onlar sekersiz icti ben şekerli
Çok incesiiin teşekkür ederm
bide şey var 30 sene sigara icmis adam tirnaklari elleri hala ben sigara ictim diye bagiriyo, birakali 1 sene olmus icen birini gorunce b.k iç parana yazik degil mi canina yazik degilmiCoooookkkkkkk güldüm ya yaşadım direkt kafamda şuan
Ay deniiiiiz sen çok yaşa e mi.bide şey var 30 sene sigara icmis adam tirnaklari elleri hala ben sigara ictim diye bagiriyo, birakali 1 sene olmus iven birini b.k iç parana yazik degil mi canina yazik degilmi
Ben hem sigarayı hem şekeri bırakmış o sevimsizlerdenimbide şey var 30 sene sigara icmis adam tirnaklari elleri hala ben sigara ictim diye bagiriyo, birakali 1 sene olmus icen birini gorunce b.k iç parana yazik degil mi canina yazik degilmi
Ya ama şekerli de çay tadı gelmiyor ki bildiğin şekerli su içmek gibi. Ben şekeri bıraktım bildiğin çayın tadını almaya başladım. Daha güzel aslında sabretsen bir daha şekerli de içemezsinEki Görüntüle 2771525 bizde çayımıza şeker atamiyosak yanında şekerli gıdalar tuketiriz .
Ha çaya şeker atma diyen kesim yanında biskuviyle çayı içersem yeme onu demiyo baaaaak . Sanki çaya attirmadiklari şekeri bununla almıyorum beeeen (sevgili kocacimmmmm)
zorunlu sekersiz içiyomuş ama sekeri biraktigindan beri içemiyomus gibi bi şey.Ya ama şekerli de çay tadı gelmiyor ki bildiğin şekerli su içmek gibi. Ben şekeri bıraktım bildiğin çayın tadını almaya başladım. Daha güzel aslında sabretsen bir daha şekerli de içemezsin
İşte ben de zorunlu başladım, ama biraz sabredince bu halini çok sevdim. Siz de seversiniz diyorum ben dezorunlu sekersiz içiyomuş ama sekeri biraktigindan beri içemiyomus gibi bi şey.
şekersiz çikmam modunda olan benim
Ben hiç çay sevmem diyetteyken iki şeker az tüketelim diye içtiğim tek bardaktan da şekeri kestim zaten sevmezdim iyice sevmemeye başladım artık şekerli de içemiyorum olmayan çay keyfim öldüİşte ben de zorunlu başladım, ama biraz sabredince bu halini çok sevdim. Siz de seversiniz diyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?