• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

En canımı sıkan şey bu.
Eskiden dişimi sıkardım, taksit maksit vakkodan çanta alırdım, birkenden terlik. Şimdi vakkonun v sind yanaşamam. İnsan böyle ufak mutlu eden şımarma hissini yaşayamıyor artık ona canım sıkılıyor en çok.
Ben eskiden yılda iki kere fln orijinal parfüm alırdım. Şimdi bitmesin diye sıkmaz oldum.
Cidden orta sınıfın bitmesi çok canımı sıkıyor çok.
Aynen öyle. Hani iki kuruşluk keyifler öyle pahalandı ki

Off herşeyin pahalı olmasından o kadar sıkıldım ki. Forumlara baktım da 2017de daha 120₺ olan crocslar su an 400₺. Yani bu tür seylere para yetistirmekten gına geldi. Yaza hazırlık 2 terlik 1 elbise aldım bu ay ya sadece 1000₺ bunalrw gitti valla bıktım ya gelmiyom gidiyom ben sıkıldım puf

Crocslar 400 mu olmus off kolonya getirin bana 🙄🙄

o c den almadımmm terlik markası c den aldımm çingenn pazarlığıylaaaa 190 a :rolleyes:
Crocs terlik rahat bir şey değil yahu, benim küçük parmaklarımı yara yapıyor.
Bebelere alıyordum, 2 ay için 200 200 vermek koydu artık, lcw çakmasını alıyorum sezon bitimi atıyorum sen sağ ben selamet😂

Crocs terlik rahat bir şey değil yahu, benim küçük parmaklarımı yara yapıyor.
Bebelere alıyordum, 2 ay için 200 200 vermek koydu artık, lcw çakmasını alıyorum sezon bitimi atıyorum sen sağ ben selamet😂
o terlikten hiç almadımmm paraya yazıkkkk .benim aldığımm bot botttttt:KK53:

Back