• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Kokulu çayları hiç icemem.
Annemde senin gibi ceyloncu.
Karanfil de atar.
Bergamotlu siyah çayda icer :)
kuzum bunu turkiye deki kiytirik ceylonlar la karistirma bu bambaska bir cay 😁
bergamotlu sevmem, sadece karanfilli.
bizim caylarada biraz daha aradigim tadi bulmak icin tomurcuk atar 3 4 tane rize cayini karistirir oyle kullanirim 😁

hepimze sifa olsun cinim 😁
aksamlari yatmadan 1 demlik devirir oyle yatarim 😁
Ben şekeri biraktigimdan beri çayda kahvede içemiyorum kuzum bir yıl oldu.
Kahveyi meyveli aldım da şükür o yüzden o biraz iyi kötü içiliyor

Ben şekeri biraktigimdan beri çayda kahvede içemiyorum kuzum bir yıl oldu.
Kahveyi meyveli aldım da şükür o yüzden o biraz iyi kötü içiliyor
su hayatta en son birakacagim şey şekerli çay heralde 😂😂
uzun yola otobusle ciktigim zamanlar sekerleri az geliyor diye yanima şeker alan insanim ben 😁

aynen bir kac kez sekersiz iceyim birakayim dedim, hayattan soguyorum resmen

16118649962548852168538492157826.jpg
bizde çayımıza şeker atamiyosak yanında şekerli gıdalar tuketiriz .
Ha çaya şeker atma diyen kesim yanında biskuviyle çayı içersem yeme onu demiyo baaaaak . Sanki çaya attirmadiklari şekeri bununla almıyorum beeeen (sevgili kocacimmmmm)

Eki Görüntüle 2771525 bizde çayımıza şeker atamiyosak yanında şekerli gıdalar tuketiriz .
Ha çaya şeker atma diyen kesim yanında biskuviyle çayı içersem yeme onu demiyo baaaaak . Sanki çaya attirmadiklari şekeri bununla almıyorum beeeen (sevgili kocacimmmmm)
ay sorma birde o var.
bir gun esimin is arkadaslarina gittik, yemek yendi falan cay ikramini ben yapiyorum arkamdan biri de tatlilari getiriyo ama her gelen tatli getirmis tabaklar tasiyo, neyse herkes ben seker kullanmiyoruum diyip kasigi birakiyo, ben caya seker atinca birak birak sende birak diyen insanlar o koca tabaktaki tatlilari güp güp yediler 😂😂 ben 2 baklavayi zor yedim, ama sorsan onlar sekersiz icti ben şekerli

ay sorma birde o var.
bir gun esimin is arkadaslarina gittik, yemek yendi falan cay ikramini ben yapiyorum arkamdan biri de tatlilari getiriyo ama her gelen tatli getirmis tabaklar tasiyo, neyse herkes ben seker kullanmiyoruum diyip kasigi birakiyo, ben caya seker atinca birak birak sende birak diyen insanlar o koca tabaktaki tatlilari güp güp yediler 😂😂 ben 2 baklavayi zor yedim, ama sorsan onlar sekersiz icti ben şekerli
Coooookkkkkkk güldüm ya yaşadım direkt kafamda şuan

bide şey var 30 sene sigara icmis adam tirnaklari elleri hala ben sigara ictim diye bagiriyo, birakali 1 sene olmus iven birini b.k iç parana yazik degil mi canina yazik degilmi 😂😂
Ay deniiiiiz sen çok yaşa e mi.

Yine formundasin çok güldüm cok

Eki Görüntüle 2771525 bizde çayımıza şeker atamiyosak yanında şekerli gıdalar tuketiriz .
Ya ama şekerli de çay tadı gelmiyor ki bildiğin şekerli su içmek gibi. Ben şekeri bıraktım bildiğin çayın tadını almaya başladım. Daha güzel aslında sabretsen bir daha şekerli de içemezsin

Ya ama şekerli de çay tadı gelmiyor ki bildiğin şekerli su içmek gibi. Ben şekeri bıraktım bildiğin çayın tadını almaya başladım. Daha güzel aslında sabretsen bir daha şekerli de içemezsin
zorunlu sekersiz içiyomuş ama sekeri biraktigindan beri içemiyomus gibi bi şey.
şekersiz çikmam modunda olan benim 😁

filmdelisi filmdelisi şeker şu düz parmak arası olmayan klasik birkenlerin kalıbı nasıl? Yorumlara baktım da buçuklu giyenler için alt numara alın demişler doğru mu???

İşte ben de zorunlu başladım, ama biraz sabredince bu halini çok sevdim. Siz de seversiniz diyorum ben de🙃🙃
Ben hiç çay sevmem diyetteyken iki şeker az tüketelim diye içtiğim tek bardaktan da şekeri kestim zaten sevmezdim iyice sevmemeye başladım artık şekerli de içemiyorum olmayan çay keyfim öldü :D

Back