• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

filmdelisi filmdelisi şeker şu düz parmak arası olmayan klasik birkenlerin kalıbı nasıl? Yorumlara baktım da buçuklu giyenler için alt numara alın demişler doğru mu???
Bende düz yok ama her birkeni büyük alıyorum yarım numara.
Arkada topuk kısmında yukarı bombe var ya, o canımı acıtmasın ya da parmak önündeki yükseltiye temas etmesin diye.

Aa dur kocamın var, ona da büyük aldık, altını almadık yani numarasının.
Bence büyüğünü al, yazın ayaklar şişip ödem yapıyor malum😂

İşte ben de zorunlu başladım, ama biraz sabredince bu halini çok sevdim. Siz de seversiniz diyorum ben de🙃🙃
Ben tatlandırıcı atıyorum ya, pandemide evde çay demlemeye başladık.
Kupaya 4 şeker atıyordum ve günde 3 4 kupa içiyordum, sonra farkettim bu sebeple kilo aldığımı😂
Sade duble türk kahvesine bile alıştık ama yok, çayı içemiyorum asla.
Zararlı olsa da tatlandırıcı atıyorum.

Arkada topuk kısmında yukarı bombe var ya, o canımı acıtmasın ya da parmak önündeki yükseltiye temas etmesin diye.

O zaman ufak almiyim. Maaşımın anasını aglatmısımdır.🥺🥺🥺

Ya ama şekerli de çay tadı gelmiyor ki bildiğin şekerli su içmek gibi. Ben şekeri bıraktım bildiğin çayın tadını almaya başladım. Daha güzel aslında sabretsen bir daha şekerli de içemezsin
Bir yıl oldu canım olmuyor .
Çayı içemiyorum artık

Eskiden bir demlik biterdi tek basima

Topuk kısmının arka tarafta biraz boşluk kalamsı lazım bende giyiyorum 37 giyerken 38 verdiler banada,daha rahat oturoyor ayağa.
Plaj terliği aldım o öyle olmadı tam oturdu gıcık oldum iade de etmedim elimde patladı 200₺ 😄😄😄😄

Off herşeyin pahalı olmasından o kadar sıkıldım ki. Forumlara baktım da 2017de daha 120₺ olan crocslar su an 400₺. Yani bu tür seylere para yetistirmekten gına geldi. Yaza hazırlık 2 terlik 1 elbise aldım bu ay ya sadece 1000₺ bunalrw gitti valla bıktım ya gelmiyom gidiyom ben sıkıldım puf

Off herşeyin pahalı olmasından o kadar sıkıldım ki. Forumlara baktım da 2017de daha 120₺ olan crocslar su an 400₺. Yani bu tür seylere para yetistirmekten gına geldi. Yaza hazırlık 2 terlik 1 elbise aldım bu ay ya sadece 1000₺ bunalrw gitti valla bıktım ya gelmiyom gidiyom ben sıkıldım puf
En canımı sıkan şey bu.
Eskiden dişimi sıkardım, taksit maksit vakkodan çanta alırdım, birkenden terlik. Şimdi vakkonun v sind yanaşamam. İnsan böyle ufak mutlu eden şımarma hissini yaşayamıyor artık ona canım sıkılıyor en çok.
Ben eskiden yılda iki kere fln orijinal parfüm alırdım. Şimdi bitmesin diye sıkmaz oldum.
Cidden orta sınıfın bitmesi çok canımı sıkıyor çok.

ama o x lerin kalıpları zaten büyük değil mi normal terliklerden.en azından bende ki x büyükkkk .x lerede iyi zam gelmişşş bu aradaaa değil mi film. :rolleyes:

Back