- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.867
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #8.361
Aleyküm selam ceyoselammmm fakirlerrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selam ceyoselammmm fakirlerrrrrrrr
Antalya'daki su Disney gibi olan yere gitmek lazım ya .tatilde iş yapmaktan nefret ederimm aparttta hiç kalmadım o yüzden gider misafirhanede kalırım öğretmenevinde kalırım gene de yemek temizlik yapmam
öyle fiyatlar maalesef ben de bu sene amara dolce vitayı sordum geçen yıllarda çok memnun kalmıştık fiyatlarrr uçmuşşş vazgeçtimm.Antalya'daki su Disney gibi olan yere gitmek lazım ya .
Başka otelde kalacaksın eğlencelerine parasını verip gireceksin .
O otelde kalırsan ohooo haftada 50 bini unut
Biz gittik, benim için sıfır keyifli bir yerAntalya'daki su Disney gibi olan yere gitmek lazım ya .
Başka otelde kalacaksın eğlencelerine parasını verip gireceksin .
O otelde kalırsan ohooo haftada 50 bini unut
tarla olarak satiliyo genelde boyle yerler , adam kendi tarlasina goturup bungalovunu koyuyo kamp gibi düşün :)Nasıl ya?
E alt yapı falan ne oluyor, imar izni yoksa yıkıma açık olur.
Elektrik, su, kanalizasyon cart curt?
Ama alt yapı yok, bungalov koysa olmaz ki.tarla olarak satiliyo genelde boyle yerler , adam kendi tarlasina goturup bungalovunu koyuyo kamp gibi düşün :)
Bende şey hastalığı var yaBiz gittik, benim için sıfır keyifli bir yer
Çocukların büyük olması lazım ya da insanın kendisi sevecek o adrenalini.
Yoksa ciddi eziyet.
aldigini herkez bilmezse kimse anahtar istemez :)evet bizim de sülale kalabalıkk geliri iyi olanlar bile bir hafta da şu şehirde kalalım diye anahtarı isterler eminimm.vermesen akrabadan olursun o da olmaz.ilerde yaşlı bir dul olursam alacağım ben de ne yapayımmm.gider yerleşirim 6 ayyy gelemezlerrr![]()
dur sana bulursam videosunu atayim, psikolojimi bozuyo diye takipten ciktim adamiAma alt yapı yok, bungalov koysa olmaz ki.
Karavan olsa neyse de...
tatilde ve normal zamanda hergün görüntülü konuşuyoruz nasıl bilmeyeceklerrr ayoll.hele şu pandemi de iyice arttı evim dağınıkmı bulaşıklar ortada mı onu bile görüyor herkesaldigini herkez bilmezse kimse anahtar istemez :)
Ovvv en nefret ettiğimBende şey hastalığı var ya
'foto cekincem cunku' hastalığı
ben de hep kızımı resimliyorum video çekiyorum kendimin hemen hemen hiç yokturr.üniversite ve yurt arkadaşlarımın fotoşoplu resimlerine hayretle bakıyorum yavv bizim kızlar böyle değildi evrimleşmişler resmen diyeee.kendilerini mi kandırıyorlar bizi mi bilemedimm neden ihtiyaç hissediyorlar onu hiçç anlamadımmOvvv en nefret ettiğim
Şık şık her yerde selfieleniyor musun?
Ben fotoğraflarım ama kendim asla.
Yıllar sonra dönüp bakınca kendimi değil, o gün o yaşta gözlerimin gördüğünü anlamak isterim.
Ben de öyleyim.ben de hep kızımı resimliyorum video çekiyorum kendimin hemen hemen hiç yokturr.üniversite ve yurt arkadaşlarımın fotoşoplu resimlerine hayretle bakıyorum yavv bizim kızlar böyle değildi evrimleşmişler resmen diyeee.kendilerini mi kandırıyorlar bizi mi bilemedimm neden ihtiyaç hissediyorlar onu hiçç anlamadımm
O fotoshop olaylarına hiç girmeyelim yaben de hep kızımı resimliyorum video çekiyorum kendimin hemen hemen hiç yokturr.üniversite ve yurt arkadaşlarımın fotoşoplu resimlerine hayretle bakıyorum yavv bizim kızlar böyle değildi evrimleşmişler resmen diyeee.kendilerini mi kandırıyorlar bizi mi bilemedimm neden ihtiyaç hissediyorlar onu hiçç anlamadımm
Mıknatıslı kirpik de öyleO fotoshop olaylarına hiç girmeyelim ya
İnsan kendini shoplu gördükten sonra dünya güzeli olsa bı rahatsız bı eksik hissediyor
Kalın eyeliner içinde aynı şeyi düşünüyorum.
Sürme abi başka biri oluyosun.
Bence yani
Kirpik asigiyim kirpige laf ettirmem .Mıknatıslı kirpik de öyle![]()
kirpik takmak başkaaa 2 ton boyanıp kirpiklerle selfileri çekip üstüne de shoplayıp her yere atmak başkaaaa filmMıknatıslı kirpik de öyle![]()
Shop mu filtre mi?kirpik takmak başkaaa 2 ton boyanıp kirpiklerle selfileri çekip üstüne de shoplayıp her yere atmak başkaaaa film
kiraladık, illa aldım diyip hava atip sefam olsun mu diyecentatilde ve normal zamanda hergün görüntülü konuşuyoruz nasıl bilmeyeceklerrr ayoll.hele şu pandemi de iyice arttı evim dağınıkmı bulaşıklar ortada mı onu bile görüyor herkes
hiçç fikrim yokkk ne yapıyorlarsa.ben telefonu konuşmak whatsap normal resim çekmek batak okey oynamak işcep ve alışveriş siteleri gezmek dışında hiçç kullanmadımm.tik tok u bile burada duydum aylar önce ama nasıl bir yer vallahi bilmiyorummShop mu filtre mi?