• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

tatilde iş yapmaktan nefret ederimm aparttta hiç kalmadım o yüzden gider misafirhanede kalırım öğretmenevinde kalırım gene de yemek temizlik yapmam
Antalya'daki su Disney gibi olan yere gitmek lazım ya .
Başka otelde kalacaksın eğlencelerine parasını verip gireceksin .
O otelde kalırsan ohooo haftada 50 bini unut

öyle fiyatlar maalesef ben de bu sene amara dolce vitayı sordum geçen yıllarda çok memnun kalmıştık fiyatlarrr uçmuşşş vazgeçtimm.

Biz gittik, benim için sıfır keyifli bir yer😂
Çocukların büyük olması lazım ya da insanın kendisi sevecek o adrenalini.
Yoksa ciddi eziyet.

evet bizim de sülale kalabalıkk geliri iyi olanlar bile bir hafta da şu şehirde kalalım diye anahtarı isterler eminimm.vermesen akrabadan olursun o da olmaz.ilerde yaşlı bir dul olursam alacağım ben de ne yapayımmm.gider yerleşirim 6 ayyy gelemezlerrr :KK53:
aldigini herkez bilmezse kimse anahtar istemez :)

aldigini herkez bilmezse kimse anahtar istemez :)
tatilde ve normal zamanda hergün görüntülü konuşuyoruz nasıl bilmeyeceklerrr ayoll.hele şu pandemi de iyice arttı evim dağınıkmı bulaşıklar ortada mı onu bile görüyor herkes

Ovvv en nefret ettiğim😂
Şık şık her yerde selfieleniyor musun?
Ben fotoğraflarım ama kendim asla.
Yıllar sonra dönüp bakınca kendimi değil, o gün o yaşta gözlerimin gördüğünü anlamak isterim.
ben de hep kızımı resimliyorum video çekiyorum kendimin hemen hemen hiç yokturr.üniversite ve yurt arkadaşlarımın fotoşoplu resimlerine hayretle bakıyorum yavv bizim kızlar böyle değildi evrimleşmişler resmen diyeee.kendilerini mi kandırıyorlar bizi mi bilemedimm neden ihtiyaç hissediyorlar onu hiçç anlamadımm

ben de hep kızımı resimliyorum video çekiyorum kendimin hemen hemen hiç yokturr.üniversite ve yurt arkadaşlarımın fotoşoplu resimlerine hayretle bakıyorum yavv bizim kızlar böyle değildi evrimleşmişler resmen diyeee.kendilerini mi kandırıyorlar bizi mi bilemedimm neden ihtiyaç hissediyorlar onu hiçç anlamadımm
Ben de öyleyim.
Çocukları da anı olsun diye 1 kare, bitti gitti.
Fotoğraf merakım sıfır, dersinde de başarılı olamadım zaten😂

O fotoshop olaylarına hiç girmeyelim ya
İnsan kendini shoplu gördükten sonra dünya güzeli olsa bı rahatsız bı eksik hissediyor

Kalın eyeliner içinde aynı şeyi düşünüyorum.
Sürme abi başka biri oluyosun.
Bence yani

O fotoshop olaylarına hiç girmeyelim ya
İnsan kendini shoplu gördükten sonra dünya güzeli olsa bı rahatsız bı eksik hissediyor

Kalın eyeliner içinde aynı şeyi düşünüyorum.
Sürme abi başka biri oluyosun.
Bence yani
Mıknatıslı kirpik de öyle😂😂😂

tatilde ve normal zamanda hergün görüntülü konuşuyoruz nasıl bilmeyeceklerrr ayoll.hele şu pandemi de iyice arttı evim dağınıkmı bulaşıklar ortada mı onu bile görüyor herkes
kiraladık, illa aldım diyip hava atip sefam olsun mu diyecen 😂😂😂 bahane cok sen yeterki anahtari gosterme 😁

Shop mu filtre mi?
hiçç fikrim yokkk ne yapıyorlarsa.ben telefonu konuşmak whatsap normal resim çekmek batak okey oynamak işcep ve alışveriş siteleri gezmek dışında hiçç kullanmadımm.tik tok u bile burada duydum aylar önce ama nasıl bir yer vallahi bilmiyorumm

Back