Geçinemeyenler kulübü

atları benim kız da seviyor incek de biniyordu pandemiden önce

bizimkileri bize getirsem ankaranın barajları bosalır birak elmasi zumrutu
ailecek obsesifler her geldiklerinde kayinbabam su parasi birakip gidiyor düşün artik

Onun dönemi ama şuan atma huyu.
Gelişiminin bir parçası, o atacak ama ortadan kaybolmayacak geri gelecek falan.
Camlar temperlidir, kırılacak olsa benimkiler bayağı tavalarla vuruyordu camlara şükür kıramadılar, korkunuz olmasın.

Bir de bazı çocuk yapısı gereği danığık, ona yapacak bir şey yok.
Benimkiler öyle, kocamanlar hala atarlar, düzen sevmezler.
Mutfağa ilk girişte yaptıkları şey asılı havluları alıp yere atmak, çekmeceleri açıp adeta tombala çeker şekilde karıştırıp ardına fırlatmak.
4 buçuk yaşında hala yapıyor
Eti canga gibi bir şey.

bizimkileri bize getirsem ankaranın barajları bosalır birak elmasi zumrutu
ailecek obsesifler her geldiklerinde kayinbabam su parasi birakip gidiyor düşün artik
şans meselesi.benim kıza kıyafet oyuncak da yağar.çünkü çocuğun kuzenleri hep otuzlu yaşlarda çoğu iş güç sahibi kuzeninin çocukları hatta meslek sahibi.benim ki minik olduğundan baaaa dese barbie kııı dese kıyafet yolluyorlar.yaşlı ve meslek sahibi kariyerli kuzen edin senin kızaaaaa

bir tane kuzeni oldu yeni
kuzenden yana zor da anneanneden dededen yana şanslı işte

sana şimdk çok bomba bisey soyleyeyim
o otel eşimin sendikasina ait, bize her sey yari fiyatina ama hiç gitmedik
Evet sendika indirimli oluyor güzel ama 3 gece kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam biraz dışına bakım yapmaları lazım ama içi müthiş hele yemek açık büfe Abantta kaldığım yerle kapışır cinsten

yanlis hatirlamiyorsam izmir de ve aydinda da çok guzel otelleri var denize sıfır

kuzum öyle olmuyor,
mesela tatil beldelerinde de oteller var ama eylul 15 den once gidemiyoruz biz ve yari fiyati bile uçuk geliyor bize.
anladım bizimde tesislerimiz var tatil bölgelerinde hatta tüm türkiye de ama rahat edemiyoruz sevemedik bir iki gün zorunlu kalma dışında.ben 9 takside deluxe otele devam ederim .10 gün tatil yap 9 ay öde missss

anladım bizimde tesislerimiz var tatil bölgelerinde hatta tüm türkiye de ama rahat edemiyoruz sevemedik bir iki gün zorunlu kalma dışında.ben 9 takside deluxe otele devam ederim .10 gün tatil yap 9 ay öde missss
geçen sene esimin is yerini msb ye bagladilar ama kreş dısında bir cok imkandan yine faydalanamiyoruz,
kendi is yerinin bir tesisi var kuruma ait olan orayada hiç gitmem daha iyi,
istanbulda taksimde bir misafir haneleri varmis oraya gidecektik bu sene istanbulu goreyim diye oda olmadi.

tai roketsan havelsan gibi bir yerde çalışıyor galiba eşin öyle anladım ben

Is yerleri kapandi isten cikarilmadi gunluk yevmiyeli calisiyor esim
Çok zor çok...
Bugün bir şey duydum, kargo firmaları yetişemediğinden dolayı ekstra günlük araç ve çalışan alıyormuş.
Şöyle bir doblo tarzı araç ve mesai sonrası çalışma şartı varmış.
Benzin vs firmadan, parça başına 30 kuruş ücretle günlük çalışanlar oluyormuş.

hepsi jet falanda boyle calisiyor,
eşi ne iş yapiyormuş bayanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…