- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
atları benim kız da seviyor incek de biniyordu pandemiden önceAtatür hastanesinin arkasına bilkent taraflarına bir spor parkı yapılmış, havalar kötüleşmeden gittik.
At binme, okçuluk, parkur şeklinde parklar vardı.
Aklınızda olsun sizin de daha yeni açılmış.
Çocuklar için keyifli bir alan.
bizimkileri bize getirsem ankaranın barajları bosalır birak elmasi zumrutuonlar zenginlikten alınmadı .bu sitede ki gibi kaynana görümce sevmeyenlerden varlıklarından bile rahatsız olanlardan olmadığımız için sayamayacağı kadar oldu elmas pırlantam nasıl mı dersen açıklayayım.annem emekli öğretmen ayrıca azda olsa kira geliri var 9 yıldır eşimle ve benle yaşıyor ev masrafına karıştırmayız evim büyük onada bir oda var başımın üstünde yeri var.masrafı yok fazla kendisinin tüm parasını bana verir ayda 4 .5 gibi ben de o parayla canım ne isterse alırım eşim bir kuruşunu istemez çünkü.yaşlıları yük görmeyin sizin d esayamayacağınız kadar elmas pırlantanız olsun .işin sırrı bu işte zenginlik değil.kızımın bile elmas seti hazır düğünü için henüz 9 yaşında
sana şimdk çok bomba bisey soyleyeyimEvet onun içinde dışarıdan da insan alıyorlar ama
Onun dönemi ama şuan atma huyu.Ya her şeyi yere atma huyu var. Bunu oyun edindi. Daha bu gün minik bir mumluk vardı. Zengin bir arkadaş bütün şirkete beymenden almışti zamanında. Yılbaşı temalı bir şey. Nemize gerek diye düşündü heralde onu kırdı bu gün. Kaldıracak yer kalmadı. Fransız balkon var evde çocuk için file gerdik. Cami açmaya göreyim hop eline ne geçirirse filenin arasından atıyor aşağı
şans meselesi.benim kıza kıyafet oyuncak da yağar.çünkü çocuğun kuzenleri hep otuzlu yaşlarda çoğu iş güç sahibi kuzeninin çocukları hatta meslek sahibi.benim ki minik olduğundan baaaa dese barbie kııı dese kıyafet yolluyorlar.yaşlı ve meslek sahibi kariyerli kuzen edin senin kızaaaaabizimkileri bize getirsem ankaranın barajları bosalır birak elmasi zumrutu
ailecek obsesifler her geldiklerinde kayinbabam su parasi birakip gidiyor düşün artik
çankayada ki pony park ta güzelatları benim kız da seviyor incek de biniyordu pandemiden önce
Şuan işten çıkarmalar yasak ama nasıl işsiz kaldı?Geçinemiyoruz, son paralari yiyoruz ,
Gelecek ay napariz bilmiyorum eşim issiz kaldı
Delirmek üzereyiz kocam kafayı yicek iş yok borç çok.
bir tane kuzeni oldu yenişans meselesi.benim kıza kıyafet oyuncak da yağar.çünkü çocuğun kuzenleri hep otuzlu yaşlarda çoğu iş güç sahibi kuzeninin çocukları hatta meslek sahibi.benim ki minik olduğundan baaaa dese barbie kııı dese kıyafet yolluyorlar.yaşlı ve meslek sahibi kariyerli kuzen edin senin kızaaaaa
Evet sendika indirimli oluyor güzel ama 3 gece kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam biraz dışına bakım yapmaları lazım ama içi müthiş hele yemek açık büfe Abantta kaldığım yerle kapışır cinstensana şimdk çok bomba bisey soyleyeyim
o otel eşimin sendikasina ait, bize her sey yari fiyatina ama hiç gitmedik
hemen anladım hangi sendika olduğunu sizde otel çokkkkkkk turizmci gibisiniz vallaaasana şimdk çok bomba bisey soyleyeyim
o otel eşimin sendikasina ait, bize her sey yari fiyatina ama hiç gitmedik
yanlis hatirlamiyorsam izmir de ve aydinda da çok guzel otelleri var denize sıfırEvet sendika indirimli oluyor güzel ama 3 gece kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam biraz dışına bakım yapmaları lazım ama içi müthiş hele yemek açık büfe Abantta kaldığım yerle kapışır cinsten
Aynen sendika ismi veriliyor mu bilmem ama sağolsun güzel indirimlerhemen anladım hangi sendika olduğunu sizde otel çokkkkkkk turizmci gibisiniz vallaaa
kuzum öyle olmuyor,hemen anladım hangi sendika olduğunu sizde otel çokkkkkkk turizmci gibisiniz vallaaa
anladım bizimde tesislerimiz var tatil bölgelerinde hatta tüm türkiye de ama rahat edemiyoruz sevemedik bir iki gün zorunlu kalma dışında.ben 9 takside deluxe otele devam ederim .10 gün tatil yap 9 ay öde misssskuzum öyle olmuyor,
mesela tatil beldelerinde de oteller var ama eylul 15 den once gidemiyoruz biz ve yari fiyati bile uçuk geliyor bize.
geçen sene esimin is yerini msb ye bagladilar ama kreş dısında bir cok imkandan yine faydalanamiyoruz,anladım bizimde tesislerimiz var tatil bölgelerinde hatta tüm türkiye de ama rahat edemiyoruz sevemedik bir iki gün zorunlu kalma dışında.ben 9 takside deluxe otele devam ederim .10 gün tatil yap 9 ay öde missss
tai roketsan havelsan gibi bir yerde çalışıyor galiba eşin öyle anladım bengeçen sene esimin is yerini msb ye bagladilar ama kreş dısında bir cok imkandan yine faydalanamiyoruz,
kendi is yerinin bir tesisi var kuruma ait olan orayada hiç gitmem daha iyi,
istanbulda taksimde bir misafir haneleri varmis oraya gidecektik bu sene istanbulu goreyim diye oda olmadi.
Çok zor çok...Is yerleri kapandi isten cikarilmadi gunluk yevmiyeli calisiyor esim
mke de çalisiyor eşim.tai roketsan havelsan gibi bir yerde çalışıyor galiba eşin öyle anladım ben
hepsi jet falanda boyle calisiyor,Çok zor çok...
Bugün bir şey duydum, kargo firmaları yetişemediğinden dolayı ekstra günlük araç ve çalışan alıyormuş.
Şöyle bir doblo tarzı araç ve mesai sonrası çalışma şartı varmış.
Benzin vs firmadan, parça başına 30 kuruş ücretle günlük çalışanlar oluyormuş.