Geçinemeyenler kulübü

Soylerim esime bi bakar o tarz islere de ama ehliyeti yok maalesef yine sansini denesin iyi fikirr

Valla otel fiyatları uçmui. Geçen sene 7 günlüğüne 4 kişi 22 bin lira (erken rezervasyon) ödediğim otel bu sene 44 bin yapmış (erken rezervasyon) gerçekten yalan değil isteyene otelin ismini veririm. Şok içerisindeyim. Sanırım yazın tatil hayal oldu. Belki yazlık kiralarım. Çünkü kenara koymam gereken büyük bir para var

44 gene iyi ya.
Ben 2 sene önce 10 bin verdiğim oteli geçen sene 65 e gördüm

Tabii ki gitmedim, gitmem gidemem

Bir ehliyetli araçlı arkadaşı olursa belki kazancı bölüşebilirler.

Yine marketler çok fazla eleman arıyor özellikle reyon ve depo görevlisi olarak.
Sigortası iş yerine bağlı su an ama borçlardan dolayı sigortası part . Henüz tam sigortaya çevrildi sigortadan 1100 tl yatacak ama o da taa ocakta kaldiki 1100 kira ile doğalgazı anca karşılar, ben diyorumki.koridordan başlayalım duvarları kemirmeye

44 gene iyi ya.

oteller de zenginlere göre oldu .ben kemerdeki amara dolce vitayı çok severim 2 kere gittik ama fiyatlar o kadar astronomik oldu ki 10 günlük tatile araba alınır oldu.param olsa küçük bir yazlık alırdım düşünmeden .otel sahibi arkadaşlarıma çokk selamlarr bu aradaaaaa

22 bin liraya tatil mi
5 sene gitmesen yazlik aliyosun o nasil fiyat
ben apartçı fakir oy

Ücrette bence yanlışlık var kardeşimin bir arkadaşı çalıştığı fabrikadaki işini bıraktı aracıyla bu işe girdi ciddi anlamda kar olduğunu söylemiş kardeşime

44 gene iyi ya.

65 ne ya? Hangi otel çok merak ettim? Lara Barut, Delphin Imperial falan mı?
Yani tamam hizmetlerinde gerçekten sıkıntı yok. Mesela ben güneşlenirdim deniz kenarında buzlu havlu servisi vardı kafamıza getirip elleriyle koyarlardı falan hahahahah Her an kaykaylı görevliler ellerinde envai çeşit yemek çeşitli kokteyl şovları havuz başını dolaşırlardı ama şimdi korona var büyük ihtimalle bunların çoğu yok bilemiyorum. Yani pandeminin acısı bizden çıktı kimden çıkacaktı.

Maalesef ki öyle.
valla hayat o kadar zorlaştı ki hepimiz mesleklerimiz dışında da ek işler yapıyoruz geçinebilmek için akmasa da damlıyor.pandemi bitimi de zor günler bekliyor bizi alım gücü düştü ilk etkilenecek yerlerde eğlence sektörü maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…