- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
- Konu Sahibi chamallows
Park, müze, cafe, avm o kadar:)anca park gezersin ankara da buralar dışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Park, müze, cafe, avm o kadar:)anca park gezersin ankara da buralar dışında
Bahsettiğiniz hiçbir yeri görmedim, bilmiyorum desemCiddi misin Ankaradan çok insan geliyordu dışarıdan da insan alıyorlardı Bursada öyle aqua yok hala tadı damağımda bir de Göksu parktaki dağ kızağı müthişti neyse onu Bursaya yaptılar da daha gidemedim
valla hiç gitmedimCiddi misin Ankaradan çok insan geliyordu dışarıdan da insan alıyorlardı Bursada öyle aqua yok hala tadı damağımda bir de Göksu parktaki dağ kızağı müthişti neyse onu Bursaya yaptılar da daha gidemedim
Yok yok güzel şehir ben çok beğendim Türkiyede bir Çanakkale bir de Ankarayı çok beğeniyorum gördüğüm şehirler arasındaanca park gezersin ankara da buralar dışında
ya müze diyince koç müzesi çok güzeldiPark, müze, cafe, avm o kadar:)
onlar zenginlikten alınmadı .bu sitede ki gibi kaynana görümce sevmeyenlerden varlıklarından bile rahatsız olanlardan olmadığımız için sayamayacağı kadar oldu elmas pırlantam nasıl mı dersen açıklayayım.annem emekli öğretmen ayrıca azda olsa kira geliri var 9 yıldır eşimle ve benle yaşıyor ev masrafına karıştırmayız evim büyük onada bir oda var başımın üstünde yeri var.masrafı yok fazla kendisinin tüm parasını bana verir ayda 4 .5 gibi ben de o parayla canım ne isterse alırım eşim bir kuruşunu istemez çünkü.yaşlıları yük görmeyin sizin d esayamayacağınız kadar elmas pırlantanız olsun .işin sırrı bu işte zenginlik değil.kızımın bile elmas seti hazır düğünü için henüz 9 yaşındaAnkaralılar fakir mi biri var burda pırlantalı pırlantalı azcık tüyo ver de biz de birikim yapalım
ankaranın kendine has degisik bir tadi var,Yok yok güzel şehir ben çok beğendim Türkiyede bir Çanakkale bir de Ankarayı çok beğeniyorum gördüğüm şehirler arasında
Çok oldu gitmeyeli, en son öğrenciyken projelerim için koç, medeniyetler müzesi ve cermodernde gezerdik bayağı.ya müze diyince koç müzesi çok güzeldi
Ciddi olamazsın Ankarada o aquaya dışarıdan akın akın insan geliyordu görsen simit sırası zor geliyordu yazın korona biterse mutlaka gidin harika orada yaşasam yazın gideceğim yerler arasında olurduBahsettiğiniz hiçbir yeri görmedim, bilmiyorum desem
oraya bayılırlarÇok oldu gitmeyeli, en son öğrenciyken projelerim için koç, medeniyetler müzesi ve cermodernde gezerdik bayağı.
Okul bitti, o da unutuldu.
Korona bitince çocukları mta nın içinde yere götüreceğim.
mta diyince can evimden vuruldum şuan bana mta demeyin nolurÇok oldu gitmeyeli, en son öğrenciyken projelerim için koç, medeniyetler müzesi ve cermodernde gezerdik bayağı.
Okul bitti, o da unutuldu.
Korona bitince çocukları mta nın içinde yere götüreceğim.
İşte o memleket sevgisi ben de Bursadan uzaklaşınca dönünce oh be diyorumankaranın kendine has degisik bir tadi var,
icinde yasayinca bunaliyosun 10 gun bir yere gidip gelince asfaltini öpesin geliyo çok enteresan
Ank da havuzlar çivi gibi yahu, hayatta gitmemCiddi olamazsın Ankarada o aquaya dışarıdan akın akın insan geliyordu görsen simit sırası zor geliyordu yazın korona biterse mutlaka gidin harika orada yaşasam yazın gideceğim yerler arasında olurdu
bu aqua park dediginiz anadolu otelinin icindeki mi acabaCiddi olamazsın Ankarada o aquaya dışarıdan akın akın insan geliyordu görsen simit sırası zor geliyordu yazın korona biterse mutlaka gidin harika orada yaşasam yazın gideceğim yerler arasında olurdu
Yaşlılara hürmetimiz sonsuz ya çok şükür iyi günlerde kullan canımonlar zenginlikten alınmadı .bu sitede ki gibi kaynana görümce sevmeyenlerden varlıklarından bile rahatsız olanlardan olmadığımız için sayamayacağı kadar oldu elmas pırlantam nasıl mı dersen açıklayayım.annem emekli öğretmen ayrıca azda olsa kira geliri var 9 yıldır eşimle ve benle yaşıyor ev masrafına karıştırmayız evim büyük onada bir oda var başımın üstünde yeri var.masrafı yok fazla kendisinin tüm parasını bana verir ayda 4 .5 gibi ben de o parayla canım ne isterse alırım eşim bir kuruşunu istemez çünkü.yaşlıları yük görmeyin sizin d esayamayacağınız kadar elmas pırlantanız olsun .işin sırrı bu işte zenginlik değil.kızımın bile elmas seti hazır düğünü için henüz 9 yaşında
Ya her şeyi yere atma huyu var. Bunu oyun edindi. Daha bu gün minik bir mumluk vardı. Zengin bir arkadaş bütün şirkete beymenden almışti zamanında. Yılbaşı temalı bir şey. Nemize gerek diye düşündü heralde onu kırdı bu gün. Kaldıracak yer kalmadı. Fransız balkon var evde çocuk için file gerdik. Cami açmaya göreyim hop eline ne geçirirse filenin arasından atıyor aşağıBenim büyük 4 buçuk yaşında, asla kırılacak bir ürün kullandırmadım daha.
Kullandırmama rağmen kırmayı başarıyorlar, lütfen edinin can sağlığı ya Allah korusun.
Geçen tenceremin kapağını kırdılar, kapak da kırılırmış, öğrenmiş oldum böylece.
Çivi gibi derken soğuk olarak mı 50 km uzak mı sen deAnk da havuzlar çivi gibi yahu, hayatta gitmem
Tabii bizlere fazla uzak havalimanı diyorsunuz, 50 km benim eve yanılmıyorsam.
Keza çoğu semte böyle.
Atatürk hastanesinin arkasına bilkent taraflarına bir spor parkı yapılmış, havalar kötüleşmeden gittik.oraya bayılırlar
hamamönünü seviyorum ben de. ama gidebiliyor muyum hayır neden uzak .yakın olsa her ay gider yemeğimi yer keyifle otantik yerlerde kahvemi içerdim mesafe sorunundan her hafta gordiondayımmmAnk da havuzlar çivi gibi yahu, hayatta gitmem
Tabii bizlere fazla uzak havalimanı diyorsunuz, 50 km benim eve yanılmıyorsam.
Keza çoğu semte böyle.
Evet onun içinde dışarıdan da insan alıyorlar amabu aqua park dediginiz anadolu otelinin icindeki mi acaba