Geçinemeyenler kulübü

çocukluğumda almanyadan bir iki bebek gelirdi ama barbie tabiki yoktu.ben de son yıllarda tonla barbie aldım kızm bahanesiyle kendime.pandemi de de kutulu koleksiyon yapıyoruz barbieleri 15 e yakın oldu çok güzeller ama bakmaya doyamıyorum ben bile bu yaşta.100 barbie almışızdır bugüne dek

senin cocuk 2 tane onlar bir birine yetiyodur zaten.
benimkiyle biz aksama kadar baş başa bir birimize bakiyoruz

senin cocuk 2 tane onlar bir birine yetiyodur zaten.
benimkiyle biz aksama kadar baş başa bir birimize bakiyoruz
Kavga çıkıyor kavga.
Evde daima bir çocuk ağlıyor, hiç ağlama sesi eksik değil.
Etkinlik yapınca ikisi de ağlıyor.
Aynı anda ikisiyle ilgilenmemi istiyorlar ya da biri ne yaptıysa öbürü benim de aynısı olsun diye paralıyor kendini.
Her eşyadan 2 tane olsa da aynı kuştan 2 tane yapamıyorum illa farklı oluyor

Bitirdim etkinlikleri, en azından biri ağlıyor buna şükür.

bizde de biz kavga ediyoruz
kendisininkini birakip bak anne bak şimdi o öyle olmaz diyip benimkini de mahvediyor bende sinir oluyorum, başliyo ana kız kavgasi

Anladım var o şeyden. Ikea tabakları da almak istiyordum zaten. İki tane mama kabı almıştım. Yetmiyor. Porselene ne zaman koysam ne yapiyor ediyor kırıyor. Evde tabak birakmadi

Anladım var o şeyden. Ikea tabakları da almak istiyordum zaten. İki tane mama kabı almıştım. Yetmiyor. Porselene ne zaman koysam ne yapiyor ediyor kırıyor. Evde tabak birakmadi
Benim büyük 4 buçuk yaşında, asla kırılacak bir ürün kullandırmadım daha.
Kullandırmama rağmen kırmayı başarıyorlar, lütfen edinin can sağlığı ya Allah korusun.
Geçen tenceremin kapağını kırdılar, kapak da kırılırmış, öğrenmiş oldum böylece.

işte zengin bir bursalı 26 senedir ankaradayım aquaparktan haberim yok
çunkü fakirik
Ciddi misin Ankaradan çok insan geliyordu dışarıdan da insan alıyorlardı Bursada öyle aqua yok hala tadı damağımda bir de Göksu parktaki dağ kızağı müthişti neyse onu Bursaya yaptılar da daha gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…