- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
çocukluğumda almanyadan bir iki bebek gelirdi ama barbie tabiki yoktu.ben de son yıllarda tonla barbie aldım kızm bahanesiyle kendime.pandemi de de kutulu koleksiyon yapıyoruz barbieleri 15 e yakın oldu çok güzeller ama bakmaya doyamıyorum ben bile bu yaşta.100 barbie almışızdır bugüne dekBen yine de barbie evi almadıklarına bozuktum. İpekte vardı bak hiç unutmam bizimkiler almamıştı. Çekmeceleri boşalt al sana ev demişlerdi. Kaset kabından koltuk takımı yapardım pehbence barbie evim olsa daha mutlu bir çocuk olabilirdim ben
Angara bebesiyizzzzzzSiz de mi Ankaradasınız kk yı Ankaralılar basmış kimi duysam Ankarada
senin cocuk 2 tane onlar bir birine yetiyodur zaten.Ben en son patates baskı yaptırdım 2 ayı geçmiştir
Evde çürümeye yüz tutmuştu, kurabiye kalıplarım vardı şekilli.
Onları patatese bastık muhteşem şekiller çıktı, penguenden güvercinine.
Elimle kesmeye kalksam bir yuvarlak bile çıkaramazdım patatesten de, süper oldu ya
Kız hakikaten Ankaradan çok varAngara bebesiyizzzzzz
Bursalı bul sen de.ankaralılar daha fakir galiba ondan hepimiz buradayızzKız hakikaten Ankaradan çok var
ankara da yapacak şey o kadar az ki kendini buraya atmiş herkes.Kız hakikaten Ankaradan çok var
Kavga çıkıyor kavga.senin cocuk 2 tane onlar bir birine yetiyodur zaten.
benimkiyle biz aksama kadar baş başa bir birimize bakiyoruz
burdakilerin cılkını çikariyorlar arkadaşim suyumuzu sıkıyorlar,Bursalı bul sen de.ankaralılar daha fakir galiba ondan hepimiz buradayızz
Bursalı bul sen de.ankaralılar daha fakir galiba ondan hepimiz buradayızz
Ankara ciddi pahalı, bence ondanankara da yapacak şey o kadar az ki kendini buraya atmiş herkes.
komşuluk falan da hak getire
1 2 tane çıktı işteBursalı bul sen de
bizde de biz kavga ediyoruzKavga çıkıyor kavga.
Evde daima bir çocuk ağlıyor, hiç ağlama sesi eksik değil.
Etkinlik yapınca ikisi de ağlıyor.
Aynı anda ikisiyle ilgilenmemi istiyorlar ya da biri ne yaptıysa öbürü benim de aynısı olsun diye paralıyor kendini.
Her eşyadan 2 tane olsa da aynı kuştan 2 tane yapamıyorum illa farklı oluyor
Bitirdim etkinlikleri, en azından biri ağlıyor buna şükür.
maalesef oyleAnkara ciddi pahalı, bence ondan
Ankaralılar fakir miBursalı bul sen de.ankaralılar daha fakir galiba ondan hepimiz buradayızz
AnladımSize kitap dışında diğerlerini evden önereyim.
Renkli plastik bardaklarla kule, bu çok önlemli bir geliştirici, kule yapabilmesi.
Keza renkleri ayırt etmek için de arkadaşlarım ve ben ikeanın renkli çocuk tabak bardak ve çatal kaşıklarını kullandık.
Her birini karışık koyup içlerinden renklerine göre ayırma oyunu.
Alınacak şeylerde tutmalı ya da mıknatıslı puzzle, büyük parça lego, şekiller, ve şu adı neydi, boncuk geçirili birkaç demir düzenek, görünce anlarsınız
Kitaplar, eğitim setleri çok pahalı ya, adım adıma üyeydim ben, sıpalar sadece yırtıp kemirdi.
hiç gitmedim1 2 tane çıktı işteAnkara güzel güzel 2 kez geldim sevdim hele o aquaparkı Esenboğa havaalanın ordaki Ankarada olsam yazın bol bol gideceğim yer olurdu
işte zengin bir bursalı1 2 tane çıktı işteAnkara güzel güzel 2 kez geldim sevdim hele o aquaparkı Esenboğa havaalanın ordaki Ankarada olsam yazın bol bol gideceğim yer olurdu
Evet hakikaten az nereleri gezebiliriz diye sorduk Anıtkabir Ankara kalesi bir de Kızılay falan var işte dedi biri bizeankara da yapacak şey o kadar az ki kendini buraya atmiş herkes.
komşuluk falan da hak getire
Benim büyük 4 buçuk yaşında, asla kırılacak bir ürün kullandırmadım daha.Anladımvar o şeyden. Ikea tabakları da almak istiyordum zaten. İki tane mama kabı almıştım. Yetmiyor. Porselene ne zaman koysam ne yapiyor ediyor kırıyor. Evde tabak birakmadi
anca park gezersin ankara da buralar dışındaEvet hakikaten az nereleri gezebiliriz diye sorduk Anıtkabir Ankara kalesi bir de Kızılay falan var işte dedi biri bize
Ciddi misin Ankaradan çok insan geliyordu dışarıdan da insan alıyorlardı Bursada öyle aqua yok hala tadı damağımda bir de Göksu parktaki dağ kızağı müthişti neyse onu Bursaya yaptılar da daha gidemedimişte zengin bir bursalı26 senedir ankaradayım aquaparktan haberim yok
çunkü fakirik