-
- Konu Sahibi chamallows
Bunlar 6 arkadaş 2 haftadır iş arıyorlar ama yok yok yok millet bahane bulup eleman çıkarıyor artık işten. Çıkarmak yasak su an ama personelleri hatalı gösterip her türlü işten atabiliyorlar millet her şeyin yolunu bulmuş velhasıl iş bulmak imkansız bir hal aldı elektrik faturasını hallettik devlet karsiliyormus mesela .başka yerlere baksa iş için şimdilik,
marketlere falan
22 bin liraya tatil mi
5 sene gitmesen yazlik aliyosun o nasil fiyat
ben apartçı fakir oy
ne villası ayol deniz kıyısına yakın 1+1 alabilsem şükredeceğimmmmYazlık fiyatlarından haberin yok herhalde, ne zamandır villa bakmayı bıraktın ayol
Ne diyorum her gece villayla başlayıp, yazlığa dönüp, hobi bahçesine iç geçirip, bonzaime bakıp yatıyorum ben
Yok ya rixostu.65 ne ya? Hangi otel çok merak ettim? Lara Barut, Delphin Imperial falan mı?
Yani tamam hizmetlerinde gerçekten sıkıntı yok. Mesela ben güneşlenirdim deniz kenarında buzlu havlu servisi vardı kafamıza getirip elleriyle koyarlardı falan hahahahah Her an kaykaylı görevliler ellerinde envai çeşit yemek çeşitli kokteyl şovları havuz başını dolaşırlardı ama şimdi korona var büyük ihtimalle bunların çoğu yok bilemiyorum. Yani pandeminin acısı bizden çıktı kimden çıkacaktı.
valla en son sabah mersin susanoglun da 1+1 175 bine ev bakiyordumYazlık fiyatlarından haberin yok herhalde, ne zamandır villa bakmayı bıraktın ayol
Ne diyorum her gece villayla başlayıp, yazlığa dönüp, hobi bahçesine iç geçirip, bonzaime bakıp yatıyorum ben
Şöyle parça başına 30 kuruş, araçlara dünya yükleniyor.Ücrette bence yanlışlık var kardeşimin bir arkadaşı çalıştığı fabrikadaki işini bıraktı aracıyla bu işe girdi ciddi anlamda kar olduğunu söylemiş kardeşime
5 senede yazlık mı yok o fiyata artık arsası anca alınır22 bin liraya tatil mi
5 sene gitmesen yazlik aliyosun o nasil fiyat
ben apartçı fakir oy
hangi sehirdesiniz askida fatura olayi falan varmi yasadiginiz ilde?Bunlar 6 arkadaş 2 haftadır iş arıyorlar ama yok yok yok millet bahane bulup eleman çıkarıyor artık işten. Çıkarmak yasak su an ama personelleri hatalı gösterip her türlü işten atabiliyorlar millet her şeyin yolunu bulmuş velhasıl iş bulmak imkansız bir hal aldı elektrik faturasını hallettik devlet karsiliyormus mesela .
ben de sevmem parmağımı bile oynatmayı tatilde.zaten senede bir 9 10 gün gidebiliyoruz havuz deniz de istiyorum kaliteli yemek de kaliteli animasyon da.ve mutlaka sanatçı isterim en az 2 tane.çünkü çocukla başka türlü imkanım olmuyor yıl içerisinde.1o günlük krallık krallıktır diyenlerdenim sonra eve dön iç çorbanı uyuuuuuuYazlıktan nefret ediyorum yaa Her şey ayağıma gelsin istiyorum. Bir de erken rezervasyon yapınca 4 taksit yapıyorum mesela tatile gidene kadar ödemiş oluyorum orada da 0 lira harcıyorum sonra bedava gitmişim gibi hissediyorum Kendimi avutuyorum
Kardeşimin arkadaşının o tarz arabası var işini bıraktı hemen bu işe girdi az bir kazanç olsa hali hazırda işini bırakmazdı benceŞöyle parça başına 30 kuruş, araçlara dünya yükleniyor.
Belki 3 tl dir, bilemiyorum ama 30 kuruş diye bastıra bastıra söylediler.
Hangi şehirdesiniz?Bunlar 6 arkadaş 2 haftadır iş arıyorlar ama yok yok yok millet bahane bulup eleman çıkarıyor artık işten. Çıkarmak yasak su an ama personelleri hatalı gösterip her türlü işten atabiliyorlar millet her şeyin yolunu bulmuş velhasıl iş bulmak imkansız bir hal aldı elektrik faturasını hallettik devlet karsiliyormus mesela .
Memlekete dönmeyi dahi düşünüyoruz bu şekilde en fazla 2 ay daha idare edebiliriz yani memlekete gitse orda iş bulmak ayrı mesele ailesi köyde yaşıyor git-gel yapacak ayrı mesele ailesi maddi beklentiye girecek ayrı mesele yani 2020 fragman asıl film 2021 de gibi geliyor bana ailelerin yardımı ile de bir yere kadar gidilir birikimlerimizi de harcadık bu süreçte artık cebimizdeki kuruşları hortumluyorlar. Doymadı bazı buyukbaslarvalla hayat o kadar zorlaştı ki hepimiz mesleklerimiz dışında da ek işler yapıyoruz geçinebilmek için akmasa da damlıyor.pandemi bitimi de zor günler bekliyor bizi alım gücü düştü ilk etkilenecek yerlerde eğlence sektörü maalesef
EskisehirHangi şehirdesiniz?
Bu iş ne işi ben anlamadım anlatabilir mısınızKardeşimin arkadaşının o tarz arabası var işini bıraktı hemen bu işe girdi az bir kazanç olsa hali hazırda işini bırakmazdı bence
vay anam hizmete hürmete bak buzlu havlu hemi elleriyle hemde65 ne ya? Hangi otel çok merak ettim? Lara Barut, Delphin Imperial falan mı?
Yani tamam hizmetlerinde gerçekten sıkıntı yok. Mesela ben güneşlenirdim deniz kenarında buzlu havlu servisi vardı kafamıza getirip elleriyle koyarlardı falan hahahahah Her an kaykaylı görevliler ellerinde envai çeşit yemek çeşitli kokteyl şovları havuz başını dolaşırlardı ama şimdi korona var büyük ihtimalle bunların çoğu yok bilemiyorum. Yani pandeminin acısı bizden çıktı kimden çıkacaktı.
Ben de tam bilmiyorum doblo tarzı ticari aracı olanlara aracıyla iş kargo şirketlerine iş yapmak sanırım mal taşımak için ama içeriğini bilmiyorumBu iş ne işi ben anlamadım anlatabilir mısınız
mersinde uygundur fiyatlar hayat da ucuz orada .valla en son sabah mersin susanoglun da 1+1 175 bine ev bakiyordum
Aynen vallaben de sevmem parmağımı bile oynatmayı tatilde.zaten senede bir 9 10 gün gidebiliyoruz havuz deniz de istiyorum kaliteli yemek de kaliteli animasyon da.ve mutlaka sanatçı isterim en az 2 tane.çünkü çocukla başka türlü imkanım olmuyor yıl içerisinde.1o günlük krallık krallıktır diyenlerdenim sonra eve dön iç çorbanı uyuuuuuu
Belediye çalışmalarına hakim değilim ama işsiz kalanlara şu dönemlerde büyükşehir belediyeleri destek olmak adına istihdam sağlıyor.Eskisehir