Geçinemeyenler kulübü

başka yerlere baksa iş için şimdilik,
marketlere falan
Bunlar 6 arkadaş 2 haftadır iş arıyorlar ama yok yok yok millet bahane bulup eleman çıkarıyor artık işten. Çıkarmak yasak su an ama personelleri hatalı gösterip her türlü işten atabiliyorlar millet her şeyin yolunu bulmuş velhasıl iş bulmak imkansız bir hal aldı elektrik faturasını hallettik devlet karsiliyormus mesela .

22 bin liraya tatil mi
5 sene gitmesen yazlik aliyosun o nasil fiyat
ben apartçı fakir oy
Yazlıktan nefret ediyorum yaa Her şey ayağıma gelsin istiyorum. Bir de erken rezervasyon yapınca 4 taksit yapıyorum mesela tatile gidene kadar ödemiş oluyorum orada da 0 lira harcıyorum sonra bedava gitmişim gibi hissediyorum Kendimi avutuyorum

Yazlık fiyatlarından haberin yok herhalde, ne zamandır villa bakmayı bıraktın ayol
Ne diyorum her gece villayla başlayıp, yazlığa dönüp, hobi bahçesine iç geçirip, bonzaime bakıp yatıyorum ben
ne villası ayol deniz kıyısına yakın 1+1 alabilsem şükredeceğimmmm

Valla bende azdan az gider çoktan çok gider diye düşünüyorum. 2 kuzenim var asgari ücretle çalışıyorlar 1 er çocukları var kiradalar ama geçiniyorlar işte bir şekilde. Bizim eşimle gelirimiz daha yüksek 2 kişiyiz çocuk yok bizimde hiç birikimimiz yok ucu ucuna yetiyor yani. Ay sonu diyorum o kadar para nereye gidiyor. Ha bir de ben küçük bir şehirdeyim.

Marketten 3 5 bişey alıyorsun en kötü 100 lira veriyoruz bir şey de yok ortada.

Kışın doğalgaza çok ödüyoruz geçen sene 750 lerde ödedik. Bu sene 600 geldi şimdiden.

Elektrik, su faturası bence ilden ile değişiyor diye düşünüyorum. Pandemiden dolayı çoğunluk evdeyim elektrik 120-130 TL gelir. Su en fazla 50 TL gelir ki ben çok kullanırım yani suyu.

Daha 2 sene öncesine kadar market alışverişinde fiyatına öyle çok bakmaz alır geçerdim şimdi daha uyguna nerde ona bakıyoruz. Zor valla bu devirde. Allahım işsiz olanların yardımcısı olsun

Yok ya rixostu.
Kafayı yemiş herkes.

Ben yurtdışındaki hizmeti gördükten sonra asla bu ülkede bir otele para gömemem.
Güzel bir balayı yaptım, ömrümde daha iyisini göremem zaten zirvede bıraktım piyango çıkmazsa ama ondan sonra işte neredeyse aynı paralara bu ülkede kendi vatandaşını kazıklamak oluyor benxe.

Ücrette bence yanlışlık var kardeşimin bir arkadaşı çalıştığı fabrikadaki işini bıraktı aracıyla bu işe girdi ciddi anlamda kar olduğunu söylemiş kardeşime
Şöyle parça başına 30 kuruş, araçlara dünya yükleniyor.
Belki 3 tl dir, bilemiyorum ama 30 kuruş diye bastıra bastıra söylediler.

hangi sehirdesiniz askida fatura olayi falan varmi yasadiginiz ilde?

ben de sevmem parmağımı bile oynatmayı tatilde.zaten senede bir 9 10 gün gidebiliyoruz havuz deniz de istiyorum kaliteli yemek de kaliteli animasyon da.ve mutlaka sanatçı isterim en az 2 tane.çünkü çocukla başka türlü imkanım olmuyor yıl içerisinde.1o günlük krallık krallıktır diyenlerdenim sonra eve dön iç çorbanı uyuuuuuu

Hangi şehirdesiniz?

Memlekete dönmeyi dahi düşünüyoruz bu şekilde en fazla 2 ay daha idare edebiliriz yani memlekete gitse orda iş bulmak ayrı mesele ailesi köyde yaşıyor git-gel yapacak ayrı mesele ailesi maddi beklentiye girecek ayrı mesele yani 2020 fragman asıl film 2021 de gibi geliyor bana ailelerin yardımı ile de bir yere kadar gidilir birikimlerimizi de harcadık bu süreçte artık cebimizdeki kuruşları hortumluyorlar. Doymadı bazı buyukbaslar

vay anam hizmete hürmete bak buzlu havlu hemi elleriyle hemde
ben bi bodruma otele gitmistim bedava yerli icki var diye ne guzel tatil yahuuu diyodum

Aynen valla Ben gittiğimde iki hafta kalırdım 22 günü gördüğüm de oldu ama son iki senedir 7-10 arası gidip geliyorum O eve dönüşteki his çok kötü ya, şimdi otelde olsam ne yapıyor olurdum saat saat düşünmek Bir gün krallığımıza geri döneriz elbet

Belediye çalışmalarına hakim değilim ama işsiz kalanlara şu dönemlerde büyükşehir belediyeleri destek olmak adına istihdam sağlıyor.
Hepsini bir araştırın, belki dönemlik haftalık olur ama olur bir şeyler.
Olmalı, yani gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…