- 17 Aralık 2015
- 26.445
- 48.144
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.821
Konuyu ilk actigim zamanlar 250 300 liraya aylik kuruyemisin alasini aliyordum ayri ayri bademi findigi cevizi kajusu vs.Ben artık gerçekten fakirim. Bu konu açıldığında fakir sanıyordum ama fakir kaldım bugün.
Ben hala artık asgari ücretli olmama şok oluyorum chammKonuyu ilk actigim zamanlar 250 300 liraya aylik kuruyemisin alasini aliyordum ayri ayri bademi findigi cevizi kajusu vs.
Dun 250 lira odedim, 120 liradan bir kilo karisik iki cesit cekirdek yarimsar kilo, yarim kiloda ceviz
Sizede bir iyileştirme yaparlar sanırımBen hala artık asgari ücretli olmama şok oluyorum chamm
Umudum yok be chamcığımSizede bir iyileştirme yaparlar sanırım
İnsallah olur ne diyim ki bu maaslarla zor yoksaUmudum yok be chamcığım
Normal canim olabilir kanama, dikişlerin icin falan kontrole gitmen gerekiyor bu arada gittin mi hic?Sellammmm kızlar hala geçinemiyoruz demi Yanlız olmadığımı biliyimallahtan bu ay büyükler yardım ettide oğlanın ilacıydı doktoruydu derken baya zorlanacaktık
Bide ya bizim kırk çıktı bir kaç gün oluyo
biraz yaramazlık sonrası bugün kanamam olmuş normal mi acaba sizde nasıl olmuştu
Şu dönem herkese göre sanirimBu kulüp tam bana göreymiş ya...
Ay bu kim diyorum yaNormal canim olabilir kanama, dikişlerin icin falan kontrole gitmen gerekiyor bu arada gittin mi hic?
Yiğit kuzu nasıl?
Bizde ikramiyeyle mesailerle kurttardik bu ay, bir kez daha ne kadar dogru karar aldigimizi anladik kurum degistirerek
Diger tarafta coktan agzimizi acmistik
İlk ikisinde bende de biraz ağrı ve lekeleme olmuştu normaldir belki ama yine de bir doktora kontrole git bence.Sellammmm kızlar hala geçinemiyoruz demi Yanlız olmadığımı biliyimallahtan bu ay büyükler yardım ettide oğlanın ilacıydı doktoruydu derken baya zorlanacaktık
Bide ya bizim kırk çıktı bir kaç gün oluyo
biraz yaramazlık sonrası bugün kanamam olmuş normal mi acaba sizde nasıl olmuştu
E nolacak khomyuk asgari ücret açıklandı herkes küçülmeye gidecek kara kara düşünüyor millet bunun sonu tabiki hırsızlık yağmalamaİlk ikisinde bende de biraz ağrı ve lekeleme olmuştu normaldir belki ama yine de bir doktora kontrole git bence.
chamallows nasıl bir kullancı adı kız bu güldürdün valla hiç keyfim olmadığı halde.
Ya kızlar ben artık cidden endişeden öleceğim. Bu gidişle nasıl yaşayacağız biz yaa. Yağma hırsızlık korkusu da yaşamaya başladım. Napcaz bilmiyorum
Bilmiyorum nasil yasayacagiz, yagma benimde aklima geliyo acikcasi.İlk ikisinde bende de biraz ağrı ve lekeleme olmuştu normaldir belki ama yine de bir doktora kontrole git bence.
chamallows nasıl bir kullancı adı kız bu güldürdün valla hiç keyfim olmadığı halde.
Ya kızlar ben artık cidden endişeden öleceğim. Bu gidişle nasıl yaşayacağız biz yaa. Yağma hırsızlık korkusu da yaşamaya başladım. Napcaz bilmiyorum
Beyaz gürültü yiğit ve ben burdayızHerkesler nerelerde
Ben hep soyluyorum o gazin senin yediklerinle alakasi yok, oyle olsa idi ben kuru ekmek yiyecek firsati zor buluyordum sallamaktan denizde sıfır gaz olurdu.Beyaz gürültü yiğit ve ben burdayız
Acayip yıprandım kızlar bu gaz sancı ne zor şeylermiş o kadar dikkat ediyorum ki kendime bu çocuk bu kadar gazı nerden buluyo anlamış değilim
Ve hareketsizlikten. Çocuk karın üstü dönmeyi öğrenince azalıyor o gaz.Ben hep soyluyorum o gazin senin yediklerinle alakasi yok, oyle olsa idi ben kuru ekmek yiyecek firsati zor buluyordum sallamaktan denizde sıfır gaz olurdu.
Surekli sivi ve sadece sut urunu ile beslendiklerinden gazli oluyorlar bence
Aynı be canım. Ev okul, Deniz. Bu ara çok isyankar, kök söktürüyor bana. Her şeye hayırNasilsinKhomyuk