Geçinemeyenler kulübü

Ettiğim duaya bak kız bu arada sanırım bebeğim kolik nasıl oluyodu bu sürekli belli saatlerde ağlıyo çırpınıyor ya mesela 8 den beri susturamadım
O hergun ayni saatte baslar ayni saatte susar.
Karnina gaz masaji yapmak rahatlatir, ayaklarini sıcak tutmaya çalış.
Bir tane hamak al hafif hafif salla, sallamakta gaza iyi geliyo dagitiyo.
Kucaginda yuruyuncede rahatlar hic olmadi bebek arabasina koy evin icinde gezdir

Akşam cildirmalari kolik bebeğin net belirtisidir demişti doktor
Ya çok zor gerçekten zorunlu zombi gibiyim
Denizzzz bu dediklerinin hepsini yaşıyoruz ya arabayla geziyoruz evde müzik açıp dolanıyorum evde kucağımda yiğit napıcam ben çıldırıyodum bugün artık

Ya çok zor gerçekten zorunlu zombi gibiyim

Denizzzz bu dediklerinin hepsini yaşıyoruz ya arabayla geziyoruz evde müzik açıp dolanıyorum evde kucağımda yiğit napıcam ben çıldırıyodum bugün artık
Beyaz gürültü aç youtube den anne karni sesi, sonra esinle karsilikli battaniyeyi al cok hafif hizli olmayacak sekilde minik minik saga sola salla önemli olan gazın dagilmasi.
Minnos emdigi zaman en az 15 dk sirtina pıt pıt yapman lazim, bir kere gaz cikarimca hah tamam bitti moduna girme.
Birde cok emiyordu yanlis hatirlamiyosam gazlanmasi normal.
Ah anilarim depresti.
Kucagina al sirtini pit pitlarken kendin durdugun yerde ayak parmak uclarina kalk geri in zipliyormus gibi yani oda cok ise yariyo.
Kimyon veriyormusun ?
Ha birde ışıklar tam acik olmasin oda loş olsun o şimdi gaz sancisi uyku hepsi basmistir sinir olmustur birde ışıkla iyice yorma.

Kendim tüketmeye çalışıyorum kimyon bebeğe de mi veriliyor

Çok iyiydi ya üç dört gündür böyle akşam 7 8 arası Bi başlıyor bu saate kadar kızarıyo ayaklarını topluyo deli gibi ağlıyo sanki bi yerini kesmişler gibi sadece göğsümde susuyo ee sürekli emince de kusuyo gaz çıkarınca yada kakasını yapınca rahatlıyo en fazla yarım saat ama sonrasında gene başı sarıyoruz gündüz pek olmadı ama

Tabiki bebegede veriyolar kimyonu
Kimyonu kaynat suyunu icir 2 3 tatlı kaşıgi falan

İlk aylar normal bu Burcucum. Her besleme sonrası pıtpıt yap. Bizimkine en iyi yüz üstü dizimize yatırıp sırtını ovmak iyi gelirdi. İlk altı ay gazlar zorlar, dönmeye emeklemeye başlayınca gaz derdi de azalır. Sabır diliyorum

Upss.
Bu benim pek bilgimin olduğu bir konu değil, negatif çıksın diye hatim indirenlerdenim.
Tarlusalı bana doktor yazmıştı, diğer turlu nasıl alınıyor bilemiyorum.
Lakin 4 gün bence önemli bir süre değil, eğer yeniden test alırsan erken gebelik testi almanı öneririm, yanılma payı oldukça düşük.
Orada da negatifi gördükten sonra aile hekimine başvurabilirsin bence.

Gelir sıkma canini menapoz degildir sanmiyorum, stresten hava degisiminden trioidlerden bile olabilir.
Hasimato yalanci menapoz belirtileride verebilir biliyosundur belki.
Merak etme ama dr a da git

Selam kızlar napıyorsunuz?
Ay tenli anne nasıl gidiyor?
Gitmiyo khomyuk ya duygusal anlamda çok güzel ama mesela akşam 7 den beri ayakta ağlıyo ve sadece memede susuyo emiyo sürekli fazla geliyo kusuyo falan anlamadım gece boyu napıcaz gene uykular haram

Sen napıyosun oldun mu adet

Pazar günü geldi şükür.
Eee ama dedim ya ben ilk bir iki sene ne yazık ki böyle. Sık uyanması da aslında hayatta kalma içgüdüsü. Böylece ani bebek ölümü fln gibi riskleri azaltıyor minik fındık. Emzirmeyi kesince gece uyanmaların da oldukça azalacak merak etme. Kızma ama dediğim gibiymiş dimi hamilelikteki hayallerle gerçekteki bebek büyütmenin alakası yokmuş

Ek gidaya gecincede gece pek uyanmiyolar, mideye daha kati kivamli biseyler girdikce.
Uyku olayinida duzenlerse yatmadan 1 2 saat once elma vs verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…