- 17 Ocak 2020
- 27.504
- 39.715
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.781
Akşam cildirmalari kolik bebeğin net belirtisidir demişti doktorEttiğim duaya bak kızbu arada sanırım bebeğim kolik nasıl oluyodu bu sürekli belli saatlerde ağlıyo çırpınıyor ya mesela 8 den beri susturamadım
O hergun ayni saatte baslar ayni saatte susar.Ettiğim duaya bak kızbu arada sanırım bebeğim kolik nasıl oluyodu bu sürekli belli saatlerde ağlıyo çırpınıyor ya mesela 8 den beri susturamadım
Ya çok zor gerçekten zorunlu zombi gibiyimAkşam cildirmalari kolik bebeğin net belirtisidir demişti doktor
Denizzzz bu dediklerinin hepsini yaşıyoruz ya arabayla geziyoruz evde müzik açıp dolanıyorum evde kucağımda yiğit napıcam ben çıldırıyodum bugün artıkO hergun ayni saatte baslar ayni saatte susar.
Karnina gaz masaji yapmak rahatlatir, ayaklarini sıcak tutmaya çalış.
Bir tane hamak al hafif hafif salla, sallamakta gaza iyi geliyo dagitiyo.
Kucaginda yuruyuncede rahatlar hic olmadi bebek arabasina koy evin icinde gezdir
Beyaz gürültü aç youtube den anne karni sesi, sonra esinle karsilikli battaniyeyi al cok hafif hizli olmayacak sekilde minik minik saga sola salla önemli olan gazın dagilmasi.Ya çok zor gerçekten zorunlu zombi gibiyim
Denizzzz bu dediklerinin hepsini yaşıyoruz ya arabayla geziyoruz evde müzik açıp dolanıyorum evde kucağımda yiğit napıcam ben çıldırıyodum bugün artık
Kendim tüketmeye çalışıyorum kimyon bebeğe de mi veriliyorBeyaz gürültü aç youtubeden anne karni sesi, sonra esinle karsilikli battaniyeyi al cok hafif hizli olmayacak sekilde minik minik saga sola salla önemli olan gazın dagilmasi.
Minnos emdigi zaman en az 15 dk sirtina pıt pıt yapman lazim, bir kere gaz cikarimca hah tamam bitti moduna girme.
Birde cok emiyordu yanlis hatirlamiyosam gazlanmasi normal.
Ah anilarim depresti.
Kucagina al sirtini pit pitlarken kendin durdugum yerde ayak parmak uclarina kalk geri in zipliyormus gibi yani oda cok ise yariyo.
Kimyon veriyormusun ?
Tabiki bebegede veriyolar kimyonuKendim tüketmeye çalışıyorum kimyon bebeğe de mi veriliyor
Çok iyiydi ya üç dört gündür böyle akşam 7 8 arası Bi başlıyor bu saate kadar kızarıyo ayaklarını topluyo deli gibi ağlıyo sanki bi yerini kesmişler gibisadece göğsümde susuyo ee sürekli emince de kusuyo gaz çıkarınca yada kakasını yapınca rahatlıyo en fazla yarım saat ama sonrasında gene başı sarıyoruz gündüz pek olmadı ama
Sinirsel dahi olsa gelmemesi canımı sıkıyor.Bizim maaşda çok guzel gelir bu ay eminim.
Süt fiyatlarina takildim bende, litresi 16 lira yogurduydu sütüydu derken en basit beslenme urunu bile aylik 400 500 lira gibi bir rakama gelecek şaka gibi ya.
İlk aylar normal bu Burcucum. Her besleme sonrası pıtpıt yap. Bizimkine en iyi yüz üstü dizimize yatırıp sırtını ovmak iyi gelirdi. İlk altı ay gazlar zorlar, dönmeye emeklemeye başlayınca gaz derdi de azalır. Sabır diliyorumKendim tüketmeye çalışıyorum kimyon bebeğe de mi veriliyor
Çok iyiydi ya üç dört gündür böyle akşam 7 8 arası Bi başlıyor bu saate kadar kızarıyo ayaklarını topluyo deli gibi ağlıyo sanki bi yerini kesmişler gibisadece göğsümde susuyo ee sürekli emince de kusuyo gaz çıkarınca yada kakasını yapınca rahatlıyo en fazla yarım saat ama sonrasında gene başı sarıyoruz gündüz pek olmadı ama
Degildir bence, stresten gelecegi varsada gelmiyordur suanSinirsel dahi olsa gelmemesi canımı sıkıyor.
Ya gebelikse diye yedim kendimi
Upss.Selam kızlar naber?
Size bir şey soracağım yaaa, reglim gecikti dört gün oldu. Hiç bu kadar gecikmezdi, stres yaptım iyice korltum. Dün test yaptım ama negatif Allahtan. Ama gelmiyor da meret. Doktora da gidecek durumda değilim bu ara biraz sıkıştık. Tarlusalı doktor yazmadan alabiliyor muyuz eczanedeb?
Bir de gecikmeden sonra yapılan test kesin doğru çıkar dimi yeniden mi alsam diyorum? Damlaya dikkat etmedim fazla damla geldiğinde testi bozuyor mudur yoksa?
chamallows filmdelisi
Khomyuk ne durumdasın
Gelir sıkma canini menapoz degildir sanmiyorum, stresten hava degisiminden trioidlerden bile olabilir.Gelen giden yol. Eczacı bir arkadaşa uğradım bugün. Predictor kesine yakın sonuç verir al dene çıkmazsa yoktur ama ihmal etme git doktora da dedi. O da negatif. Hamilelik değil eminim ama gelmiyor da beşinci gün de bitti
Gelir sıkma canini menapoz degildir sanmiyorum, stresten hava degisiminden trioidlerden bile olabilir.
Hasimato yalanci menapoz belirtileride verebilir biliyosundur belki.
Merak etme ama dr a da git
Denizcimde su çiçegimsi bir şeyler çikti ama ne olduguna dr bile karar veremediİzin günüme randevu alacağım chamcığım. Sen maptın? Yeni evin nasıl, deniz nasıl?
Gitmiyo khomyuk ya
Pazar günü geldi şükür.Gitmiyo khomyuk yaduygusal anlamda çok güzel ama mesela akşam 7 den beri ayakta ağlıyo ve sadece memede susuyo emiyo sürekli fazla geliyo kusuyo falan anlamadım gece boyu napıcaz gene uykular haram
Sen napıyosun oldun mu adet
Ek gidaya gecincede gece pek uyanmiyolar, mideye daha kati kivamli biseyler girdikce.Pazar günü geldi şükür.
Eee ama dedim ya benilk bir iki sene ne yazık ki böyle. Sık uyanması da aslında hayatta kalma içgüdüsü. Böylece ani bebek ölümü fln gibi riskleri azaltıyor minik fındık. Emzirmeyi kesince gece uyanmaların da oldukça azalacak merak etme. Kızma ama dediğim gibiymiş dimi hamilelikteki hayallerle gerçekteki bebek büyütmenin alakası yokmuş