Geçinemeyenler kulübü

Ben geçen seneye kadar büyüdükçe kolaylaşıyor diyordum ama okulu hesaba katmamışım. Çocuğun koynunda güvende dertsizmişsin. Şimdi bin türlü insanla muhattap oluyor. Dolayısıyla sen de. Ben bu sene daha da zorlanmaya başladım. Okuldan rehberlik yardımı almaya başladık hatta, çünkü bence akran zorbalığı da yaşıyor. Bunları hesaba katmamışım.

Alisiyoruz yavas yavas.
daha okula baslatmadim simdilik jimnastige gidiyor gelecek ayda baleye baslatacagim.
Eylule kadar boyle eylulde okula verecegim.
Cocuk aileyi soyle bir sarsiyor burcucum maalesef, yeni duzene alismaniz zaman aliyor.
Bu surecte ne kadar az yipranmaya calisirsaniz o kadar iyi.

Gözümü korkuttun
Akran zorbaligi yasadigini nereden anladiniz khomyuk

İyiyim burcucum se nasilsin? bizde durumlar ayni, sende durumlar nasil asıl
Bizde de günden güne iyi oluyor maşallah deyim gelen giden oluyo hiç istemesem de inşallah sorunsuz atlatırız aşımı olmayı düşünüyorum bu sıra bide gögüs yarasıyla başım belada ay hiç mi sıkıntı bitmez bitmiyordu

Geleni gideni kabul etmesen keşke, kuzu daha küçük allah korusun bulaşır falan derdini bile anlatamiyo.
Göğsüne her emzirmeden sonra tahin yaği sür, emzirmeden önce yıkayip emzir iyi gelir

Geleni gideni kabul etmesen keşke, kuzu daha küçük allah korusun bulaşır falan derdini bile anlatamiyo.
Göğsüne her emzirmeden sonra tahin yaği sür, emzirmeden önce yıkayip emzir iyi gelir
Gelene gelme diyemiyorum onların düşünmesi lazım ama nerdee
Deniz senin orkiden var mı bakımı nasıl biliyo musun

Gelene gelme diyemiyorum onların düşünmesi lazım ama nerdee
Deniz senin orkiden var mı bakımı nasıl biliyo musun
Orkidem yok cicek bakimindan anlamam, ama annem çok bakar surekli su istemeyen bir cicek, birde tam günese maruz kalmayi sevmiyo.
Evin gunes alan bir odasinda aydinlik bir kosede tutardi annem hep

Gözümü korkuttun
Akran zorbaligi yasadigini nereden anladiniz khomyuk
Aa gözümden kaçmııış.
Yani şöyle gece uykusundan uyanıp bana bıdır bıdır bir çocuktan bahsediyor. Şöyle dedi böyle yaptı gibi. Çocukta ne yazık ki genel bir vurma itme sorunu var. Rehberlik devreye girdi, nispeten daha iyi. Ama denizin akran iletişiminde sıkıntı var. Oyun terapisi düşünebilirsiniz dediler. Bir de ara tatilde çocuk psikiyatrisine gitmemizi önerdiler. Belki üstün zekalı ondan yaşıtlarıyla iletişim kuramıyor belki çekingen belki ortamı sevmedi adapte olamadı diyorlar.
Bu okulla sorunumuz var belli. Seneyi bitirmeye gayret ediyorum. Şu an değiştirsem hepten düzeni oturan sınıfa gidip iyice zorlanacak. Sabır diyoruz bol bol. Mayısta başlayacağım okulları gezmeye.

İnsallah kolayca hallolur okuk sorunlari deniz kuzunun

İnşallah öyle olur, bende ögretmen konusuna takığım, umarım iyi sevecen bir ögretmene denk gelir guzel bir egitim hayati olur hepsinin

Koronalı Koronalı inlemeler gece gece
çok ağır geçiyorum bu sefer deniz öyle böyle değil çocuğu kaldıramıyorum sanki 100 kilo Sıpa. Bu sefer eşim bulaştırdı beyefendi iyi şuan bana bakıyo bebekle ilgileniyo yiğite geçmeden atlatırım inşallah

Sen napıyosun

Ay çok geçmiş olsun burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…