- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.841
10bıne ıkı kısı gecınmesı kadar normal birsey yok :)Geçiniyoruz çok şükür, çünkü azdan az gider çoktan çok, buna çok inanıyorum. 10bin gelirimiz, altın birikim de yapabiliyorum bi yandan, yakında tayinciyiz batıda napcaz görcez bakalım çocukda olcak o ara
Alistik sayilir ne bileyim henuz ankaradan bir farki yok.Sen de ne var ne yok? Alıştım mı izmire? Deniz de alıştı mı?chamallows
Gunaydin hanim abla, brn iyiyim sen nasilsin ?Günaydınlar hanımlar ne zamandır gelmemişim buraya,herkesşer iyidir umarım.
Günaydın canım,ben iyiyi diyet yapıyorum 1,5 aydır onunla mücadele ediyorum.Gunaydin hanim abla, brn iyiyim sen nasilsin ?
Diyet yapma dirayetine sahip olan insanlara saygım sonsuz ya, ben her gun çop gibi olup her istedigini giyen kadinlara hasetle bakip o arada 4 kasik sekerli cayimi yudumluyorum resmenGünaydın canım,ben iyiyi diyet yapıyorum 1,5 aydır onunla mücadele ediyorum.
Nick değişmiş çok güzel olmuş ..
Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum,3 köfte 2 tavuk yiyin gibi değil benimki.Diyet yapma dirayetine sahip olan insanlara saygım sonsuz ya, ben her gun çop gibi olup her istedigini giyen kadinlara hasetle bakip o arada 4 kasik sekerli cayimi yudumluyorum resmen
Teşekkur ederim
Kilo verebildin mi hanim abla
Abla valla çayı şekersiz içince hayattan soguyorum ya, herkese isyan edesim geliyo alti ustu bir caya seker keyfim vardi oda gitti diyeHayatımda ilk defa diyet yapıyorum,3 köfte 2 tavuk yiyin gibi değil benimki.
Sabahları 2 yumurta lor peyniri zeytin yeşillik çavdarlı ekmek oda yarım dilim zaten.
Öğlen genede atloyrum yada salata yiyorum,akşamalrıda çok çok hafif yiyorum.
66 i,le başlamıştım 1,5 ayda yaklaşık 5,5 kilo gitti.
Sabahlarıda aç karnına tarçınlı kahve içiyorum ciddi yaradı oda,pişincede içine hindistan cevizi yağı katıyorum 1 çay kaşığı kadar.
Çayı ne olur şekersiz iç,yaklaşık 20 yıldır filan çaya şeker katmıyorum.
Öyle deme sonuçta şeker oda zararlı zaten,olmadı biraz daha azalt çayında.Abla valla çayı şekersiz içince hayattan soguyorum ya, herkese isyan edesim geliyo alti ustu bir caya seker keyfim vardi oda gitti diye
Çok iyi kilo vermişsinhindistan cevizi yagi ne ise yariyo abla
Benide gaza getirdin diyete baslayasim geldiÖyle deme sonuçta şeker oda zararlı zaten,olmadı biraz daha azalt çayında.
H.cevizi yağı yağ yakıyor çok işe yaradı.
Hindistan cevizi yağı, hindistan cevizi avucundan hasat edilen olgun çekirdekten elde edilen bir yemeklik yağdır. Çeşitli uygulamalara sahiptir. Yüksek oranda doymuş yağ içermesinden dolayı oksitlenmesi yavaştır ve bu nedenle bozulma olmadan 24 °C'de altı aya kadar dayanabilmektedir.[1]
Şu şekilde bunun birde sıvı olanı var ben bundan kullanıyorum..
Eki Görüntüle 2977676
Kilo dururmun nasıl senin ona göre başla .Benide gaza getirdin diyete baslayasim geldi
Kilo durumum arşa doğru ilerliyorKilo dururmun nasıl senin ona göre başla .
Eskiden 45 kilo filandım yani,sonrs menapoz durumu olunca adım adım gizliden ilerledi.,Kilo durumum arşa doğru ilerliyor
İşin garip tarafi bu durumdan rahatsizda olmuyorum aman napim herkes zayif olmak zorundami sanki modunda ilerliyorum.
Bir gece nöbetinde sevgilerHerkesler nerede
Yorgunluktan bir sese daha tahammülün kalmayışındanBir gece nöbetinde sevgiler
Lohusalıktan beri kocama sarmış durumdayım kızlar öte çekil dese batıyo bana bilmiyorum nasıl atlatacağım her türlü fikire açığım
Deniz ya böyle giderse ilişkimiz çok yıpranacak yiğit ağladıkça durmadıkça birbirimize sarıyoruz beklentilerim arttı o aynı eski düzen devam etme derdinde ay ne zormuş ya ben böyle beklemiyordumYorgunluktan bir sese daha tahammülün kalmayışından
Saracak başka insanda yok malum
Biz ilk sene boşanma aşamasına geliyorduk o kadardı yani. Demiştim sana burda da. İlk iki sene çook normal. Biz birinci yılın sonunda toparlamaya başladık.Deniz ya böyle giderse ilişkimiz çok yıpranacak yiğit ağladıkça durmadıkça birbirimize sarıyoruz beklentilerim arttı o aynı eski düzen devam etme derdinde ay ne zormuş ya ben böyle beklemiyordum
Sen napıyosun İzmirle aranız nasıl alıştınız mı kızı verdin mi okula