Geçinemeyenler kulübü

Ek gidaya gecincede gece pek uyanmiyolar, mideye daha kati kivamli biseyler girdikce.
Uyku olayinida duzenlerse yatmadan 1 2 saat once elma vs verir
Ay yok ya benimki emme işi bitene kadar uyandı açıkçası🙂🙂
Iy o ek gıda süreci hele. Ayrı hazırla ayrı pişir yemesin her yerden yemek temizle.
Hele o diş ağrıları.
Ay biz askerliğin zor kısmını yaptık be cham🤣🤣

Iy o ek gıda süreci hele. Ayrı hazırla ayrı pişir yemesin her yerden yemek temizle.
Hele o diş ağrıları.
Aman ne yapmasi daha yarim saat once yemeyecem diyip ogurup zorla masanin ustune kusturdu kendini

Hele o diş ağrıları.
Benim kide çok zor kabul ettı ek gıdayı
Yapışık gezıyorduk ne yese kusuyordu

Zor iş çocuk ya

Pazar günü geldi şükür.
Eee ama dedim ya ben 🙃 ilk bir iki sene ne yazık ki böyle. Sık uyanması da aslında hayatta kalma içgüdüsü. Böylece ani bebek ölümü fln gibi riskleri azaltıyor minik fındık. Emzirmeyi kesince gece uyanmaların da oldukça azalacak merak etme. Kızma ama dediğim gibiymiş dimi hamilelikteki hayallerle gerçekteki bebek büyütmenin alakası yokmuş 😂😂😂
Ne kızması ya sonuna kadar haklısın 😃 zombiye döndüm derken ciddiydim bu çocuk uyumadan nasıl duruyo peki gözler kapalı ağlıyo ya bi yeri falan mı ağrıyo acaba şimdi böyleyse cidden düşünemiyorum diş vs olayını ama atak dönemindeyiz sanırım geçecek geçecek khomyuk 😀
Daha ek gida seruveni, dis cikarmalari, sicrama ataklar 😂 Ay tenli anne Ay tenli anne
Yarın kırıkını çıkaracağız tek umidim o şuan gece boyu uyumadı şimdi de öyle tilki uykusu derler ya 5 dk en fazla sanırım ya sancısı var ya ağrır Bi yeri sürekli emmek istiyo rahatlamak istiyo sonrası daha kötü kusuyo bide kusmuğu kokmazdı çok kötü koyuyo galiba mideyi falan üşüttü nasıl becerdiysek deniz 🤷🏻‍♀️

Mental açıdan daha zor evet de fiziken kolaylaştı. Yani uykumuzu alıyoruz en azından😂😂😂
Ay bu yaşların da iknası dert. Her şey için dil dök ikna etmeye çalış tam perişanlık.
Sizinkide mi oyle bizimkini disari cikarmak icin bile dil dokuyorum ya

Ne kızması ya sonuna kadar haklısın 😃 zombiye döndüm derken ciddiydim bu çocuk uyumadan nasıl duruyo peki gözler kapalı ağlıyo ya bi yeri falan mı ağrıyo acaba şimdi böyleyse cidden düşünemiyorum diş vs olayını ama atak dönemindeyiz sanırım geçecek geçecek khomyuk 😀

Yarın kırıkını çıkaracağız tek umidim o şuan gece boyu uyumadı şimdi de öyle tilki uykusu derler ya 5 dk en fazla sanırım ya sancısı var ya ağrır Bi yeri sürekli emmek istiyo rahatlamak istiyo sonrası daha kötü kusuyo bide kusmuğu kokmazdı çok kötü koyuyo galiba mideyi falan üşüttü nasıl becerdiysek deniz 🤷🏻‍♀️
Midesi eksiyodur, her kusma doymaktan olmaz bebek reflusu olabilir belki, dr a bi sorsaydin.

12 yaşına girecek kocaman oldu hala beğenmezse benımki bile kusacak gibi oluyor🤦‍♀️
Ay ben bi tek benimki boyle saniyordum bizimkinin begenmemek degil, mesela 2 parca peynir yiyo ac yani kahvalti yapmasi lazim bi tane daha agzina veriyosun yedigin2 dilimide cikariyo.
Ve bunu bilerek yapiyo

X