- 17 Aralık 2015
- 26.445
- 48.144
- Konu Sahibi chamallows
- #29.801
Daha ek gida seruveni, dis cikarmalari, sicrama ataklar Ay tenli anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok ya benimki emme işi bitene kadar uyandı açıkçasıEk gidaya gecincede gece pek uyanmiyolar, mideye daha kati kivamli biseyler girdikce.
Uyku olayinida duzenlerse yatmadan 1 2 saat once elma vs verir
Aman ne yapmasi daha yarim saat once yemeyecem diyip ogurup zorla masanin ustune kusturdu kendiniAy yok ya benimki emme işi bitene kadar uyandı açıkçası
Iy o ek gıda süreci hele. Ayrı hazırla ayrı pişir yemesin her yerden yemek temizle.
Hele o diş ağrıları.
Ay biz askerliğin zor kısmını yaptık be cham
Mental açıdan daha zor evet de fiziken kolaylaştı. Yani uykumuzu alıyoruz en azındanAman ne yapmasi daha yarim saat once yemeyecem diyip ogurup zorla masanin ustune kusturdu kendini
Benim kide çok zor kabul ettı ek gıdayıAy yok ya benimki emme işi bitene kadar uyandı açıkçası
Iy o ek gıda süreci hele. Ayrı hazırla ayrı pişir yemesin her yerden yemek temizle.
Hele o diş ağrıları.
Ay biz askerliğin zor kısmını yaptık be cham
12 yaşına girecek kocaman oldu hala beğenmezse benımki bile kusacak gibi oluyorAman ne yapmasi daha yarim saat once yemeyecem diyip ogurup zorla masanin ustune kusturdu kendini
Ne kızması ya sonuna kadar haklısın zombiye döndüm derken ciddiydim bu çocuk uyumadan nasıl duruyo peki gözler kapalı ağlıyo ya bi yeri falan mı ağrıyo acaba şimdi böyleyse cidden düşünemiyorum diş vs olayını ama atak dönemindeyiz sanırım geçecek geçecek khomyukPazar günü geldi şükür.
Eee ama dedim ya ben ilk bir iki sene ne yazık ki böyle. Sık uyanması da aslında hayatta kalma içgüdüsü. Böylece ani bebek ölümü fln gibi riskleri azaltıyor minik fındık. Emzirmeyi kesince gece uyanmaların da oldukça azalacak merak etme. Kızma ama dediğim gibiymiş dimi hamilelikteki hayallerle gerçekteki bebek büyütmenin alakası yokmuş
Yarın kırıkını çıkaracağız tek umidim o şuan gece boyu uyumadı şimdi de öyle tilki uykusu derler ya 5 dk en fazla sanırım ya sancısı var ya ağrır Bi yeri sürekli emmek istiyo rahatlamak istiyo sonrası daha kötü kusuyo bide kusmuğu kokmazdı çok kötü koyuyo galiba mideyi falan üşüttü nasıl becerdiysek denizDaha ek gida seruveni, dis cikarmalari, sicrama ataklar Ay tenli anne
Sizinkide mi oyle bizimkini disari cikarmak icin bile dil dokuyorum yaMental açıdan daha zor evet de fiziken kolaylaştı. Yani uykumuzu alıyoruz en azından
Ay bu yaşların da iknası dert. Her şey için dil dök ikna etmeye çalış tam perişanlık.
Midesi eksiyodur, her kusma doymaktan olmaz bebek reflusu olabilir belki, dr a bi sorsaydin.Ne kızması ya sonuna kadar haklısın zombiye döndüm derken ciddiydim bu çocuk uyumadan nasıl duruyo peki gözler kapalı ağlıyo ya bi yeri falan mı ağrıyo acaba şimdi böyleyse cidden düşünemiyorum diş vs olayını ama atak dönemindeyiz sanırım geçecek geçecek khomyuk
Yarın kırıkını çıkaracağız tek umidim o şuan gece boyu uyumadı şimdi de öyle tilki uykusu derler ya 5 dk en fazla sanırım ya sancısı var ya ağrır Bi yeri sürekli emmek istiyo rahatlamak istiyo sonrası daha kötü kusuyo bide kusmuğu kokmazdı çok kötü koyuyo galiba mideyi falan üşüttü nasıl becerdiysek deniz
Ay ben bi tek benimki boyle saniyordum bizimkinin begenmemek degil, mesela 2 parca peynir yiyo ac yani kahvalti yapmasi lazim bi tane daha agzina veriyosun yedigin2 dilimide cikariyo.12 yaşına girecek kocaman oldu hala beğenmezse benımki bile kusacak gibi oluyor
Gidiş gidiş değil sonumuz fenaPiyasalar koptu gidiyor kızlar
Evet ne olacak nerde duracak duracak mı hiç bişey belli değil çok üzücüPiyasalar koptu gidiyor kızlar
Hic dura cak gibi yukselmiyor valla, marketlerde falan surekli surekli zam paylasimlari geliyo.Evet ne olacak nerde duracak duracak mı hiç bişey belli değil çok üzücü
Onlara da aynı oranda zam yapılır herhaldeZaten yüzde elli zamla artık memurlar da neredeyse asgari ücret kazanıyor.
Senelerdir aynı be sarah. Geçen sene bize yüzde 3+4 verildi. Asgariye yüzde 35.Onlara da aynı oranda zam yapılır herhalde
Yada artık memurluk cazip olmaktan çıksın istiyorlarSenelerdir aynı be sarah. Geçen sene bize yüzde 3+4 verildi. Asgariye yüzde 35.
Bu sene de yüzde 50 aldılar. Bilerek yapılıyor sanki. Hemşire öğretmen asgaride kazansın derdindeler