- 14 Haziran 2019
- 14.486
- 70.280
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.741
Ben de maaşları ödeyemezlerse naparız korkusundayım.Evet bende gordum eylemleri khomyuk, ama bir sey cikmaz ordan diye dusunuyorum.
Gercekten artik sabah gozumu acar acmaz kurlara bakiyorum.
Benim korkum yakinda paramizla ac kalacagiz.
Uretim olmayacak gibi sanki.
Birde o kısım var değil mi umarım öyle bir şey olmaz.Ben de maaşları ödeyemezlerse naparız korkusundayım.
Maaşı devlet her türlü ödeyecek odeyemiyoruz lüksü var mı yaBen de maaşları ödeyemezlerse naparız korkusundayım.
Öyle bisey olursa zaten tüm sistem çoker heralde ya.Maaşı devlet her türlü ödeyecek odeyemiyoruz lüksü var mı ya
Az yesin de ödesin
Sinirlerim tepeme çıkıyor dusunemiyorum. Zaten kısa çaplı bir yoğun sinir harbi yaşadım bugünkü şoklaÖyle bisey olursa zaten tüm sistem çoker heralde ya.
Dusunsene ulkenin kasasinda memuruna verecek para yok.
Sabah bende bakinca bir şok yaşadım cidden.Sinirlerim tepeme çıkıyor dusunemiyorum. Zaten kısa çaplı bir yoğun sinir harbi yaşadım bugünkü şokla
E baksana sgk ilaç şirketlerine ödeme yapmadığı için antibiyotik sıkıntısı var diyorlar. O aşamaya da gelinebilir. Korkuyorum çok benMaaşı devlet her türlü ödeyecek odeyemiyoruz lüksü var mı ya
Az yesin de ödesin
Bende alacagim bugun cikip, kac gundur aklimda.Bu arada kızlar kullanmanız gereken hayati ilaçlar, takviyeler varsa bir iki kutu stok yapın bence. Ben bugün eczaneye uğrayacağım açıkçası
Öğretmen problem i noldu çözebildiniz miBu arada kızlar kullanmanız gereken hayati ilaçlar, takviyeler varsa bir iki kutu stok yapın bence. Ben bugün eczaneye uğrayacağım açıkçası
Bende aynı düşünüyorum dolaba baktım bugun migren ağrılarım için ağrı kesicilerimBende alacagim bugun cikip, kac gundur aklimda.
Tiroit ilaclarimla denize ates dusurucu falan alayim evde dursun.
Evet öğretmenle buzlar eridi. Sorun yaşadığımız kişi başka sorunlar da yaşayınca şubesini değiştirmeyi tercih etmiş.Öğretmen problem i noldu çözebildiniz mi
Ne zamandır aklımdaydın
Annemin tansiyon ilacini bulamadim, umarim piyasada kalmadigindan degildirde eczacida yoktur, hic depodan getirtirim bile demedi amaBende aynı düşünüyorum dolaba baktım bugun migren ağrılarım için ağrı kesicilerim
Oğlum için ateş düşürücüler
Eşim için mide ilaçları alacağım
İnsallah gerek kalmaz ihtiyaç duymayız hiç
Napacakmış ki o bizim asrın liderinin yapamadiğını omu yapacakmışBakalım neler olacakabudabi kralı geldi .biseyler iyiye giderse belki
İşte toprak satislari filan...Napacakmış ki o bizim asrın liderinin yapamadiğını omu yapacakmış
Huhuu nerelerdesiniz hanımlar
İyice koptuk ya
Uykusuzum chammmBuralardayiz taze anne nasilsin ?