- 17 Aralık 2015
- 26.445
- 48.144
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.761
Alıştim burcucum, kuzucuk nasılUykusuzum chammm
Çok sevdim anneliği ah bide uyku problemi olmasa. Sen napıyosun alıştın mı evine
Yiğit huysuz sürekli memede olmak istiyo emiyo bu sefer fazla geliyo kusuyoAlıştim burcucum, kuzucuk nasıl
Sen alistirmadin zaten kucak bebesiYiğit huysuz sürekli memede olmak istiyo emiyo bu sefer fazla geliyo kusuyo
sanırım kucağa alıştırdım sırtı yatağa geldiği zaman basıyo çığlığıkendime zaman ayıramıyorum en çok ondan dertliyim benden böyle ya
Selam khomyuk, ben tarlusali kendimde alabiliyorum ama şunuda söyleyim benim kanda gebeligim tescillenmisti ama evde yapilan testlerde 13.gundu sanirim ancak pozitifi gorebildim.Selam kızlar naber?
Size bir şey soracağım yaaa, reglim gecikti dört gün oldu. Hiç bu kadar gecikmezdi, stres yaptım iyice korltum. Dün test yaptım ama negatif Allahtan. Ama gelmiyor da meret. Doktora da gidecek durumda değilim bu ara biraz sıkıştık. Tarlusalı doktor yazmadan alabiliyor muyuz eczanedeb?
Bir de gecikmeden sonra yapılan test kesin doğru çıkar dimi yeniden mi alsam diyorum? Damlaya dikkat etmedim fazla damla geldiğinde testi bozuyor mudur yoksa?
chamallows filmdelisi
Off içim şişiyor ya inşallah test doğrudur. Kan testi vermek de istemiyorumSelam khomyuk, ben tarlusali kendimde alabiliyorum ama şunuda söyleyim benim kanda gebeligim tescillenmisti ama evde yapilan testlerde 13.gundu sanirim ancak pozitifi gorebildim.
Aile hekimine bir kan verip emin olduktan sonra tarlusal kullan ama 3 4 gecikme çok degil yerinde olsam biraz daha beklerim.
Ben sanmiyorum hamile oldugunu, ben mesela 2 senedir kendiligimden regl olmuyordum hep tarlusalla, bu ay 2 sene sonra regl oldum kendi kendime.Off içim şişiyor ya inşallah test doğrudur. Kan testi vermek de istemiyorumben ikinci çocuk düşünmüyorum biliyorsun. Tekrar test almak en mantıklısı belki de
Selam khomyuk tarlusalı alırsın eczaneden ama evde yapılan teste pek güvenip de kullanma derim kan vermedenSelam kızlar naber?
Size bir şey soracağım yaaa, reglim gecikti dört gün oldu. Hiç bu kadar gecikmezdi, stres yaptım iyice korltum. Dün test yaptım ama negatif Allahtan. Ama gelmiyor da meret. Doktora da gidecek durumda değilim bu ara biraz sıkıştık. Tarlusalı doktor yazmadan alabiliyor muyuz eczanedeb?
Bir de gecikmeden sonra yapılan test kesin doğru çıkar dimi yeniden mi alsam diyorum? Damlaya dikkat etmedim fazla damla geldiğinde testi bozuyor mudur yoksa?
chamallows filmdelisi
Naptın khomyuk yaptın mı bidahaAy çok teşekkürler kızlar, eşime aldırttım bir tane daha bakalım tekrar yapacağım. Bir an önce gelse. Sinir stres olduk bu aralar hepimiz malum ondan mı diyorum ben de
Çok şükür hala negatif ama dört gün doldu gelmedi. İnşallah ters bir şey çıkmaz. Şimdi internette bakıp felaket senaryoları kuruyorum. 37de menepoza girmem inşallahNaptın khomyuk yaptın mı bidaha
Zannetmem pek ya hemen ilk gecikmede menepoz seneryoları yazma mevsim değişikliği sinir stresden bence haala negatifse alıcakmısın tarlusalÇok şükür hala negatif ama dört gün doldu gelmedi. İnşallah ters bir şey çıkmaz. Şimdi internette bakıp felaket senaryoları kuruyorum. 37de menepoza girmem inşallah
Yarın da geçsin de pazartesi alacağım. Haftasonunu da geçireyim de madem dedimZannetmem pek ya hemen ilk gecikmede menepoz seneryoları yazma mevsim değişikliği sinir stresden bence haala negatifse alıcakmısın tarlusal
2 sene regl olmayan ben bile menapoza girmeyip regl olduysam sen 4 gunde olmazsin khomyuk benceÇok şükür hala negatif ama dört gün doldu gelmedi. İnşallah ters bir şey çıkmaz. Şimdi internette bakıp felaket senaryoları kuruyorum. 37de menepoza girmem inşallah
Aybaşında ilk işim kesinlikle jinekolog zaten. Bu ay ben bu gelir vergisine sinir yaptım. Kuş kadar kaldı maaş. Beklediğimiin altında geldi. Zamlar fln sinir yaptı bende2 sene regl olmayan ben bile menapoza girmeyip regl olduysam sen 4 gunde olmazsin khomyuk bence.
Bu ara gecim sikintisi vs stres yapmışsındır olabilir korkma.
Baktin gelmiyo tarlusal alirsin
Bizim maaşda çok guzel gelir bu ay eminim.Aybaşında ilk işim kesinlikle jinekolog zaten. Bu ay ben bu gelir vergisine sinir yaptım. Kuş kadar kaldı maaş. Beklediğimiin altında geldi. Zamlar fln sinir yaptı bende
Umarim normale donmez kadin pedleri 45 lira olmuşBu arada bak sana izmir yaradı. Sinirim stresin azaldı regl döngün normale dönecek demek ki
Sana iyi gelecek orası demiştim
Ettiğim duaya bak kızUmarim normale donmez kadin pedleri 45 lira olmuş