Geçinemeyenler kulübü

Sen alistirmadin zaten kucak bebesi
Emeklemeye hareketlenmeye baslayinca rahatlarsin kucak konusunda biraz.
Emzik almiyomu?

Selam kızlar naber?
Size bir şey soracağım yaaa, reglim gecikti dört gün oldu. Hiç bu kadar gecikmezdi, stres yaptım iyice korltum. Dün test yaptım ama negatif Allahtan. Ama gelmiyor da meret. Doktora da gidecek durumda değilim bu ara biraz sıkıştık. Tarlusalı doktor yazmadan alabiliyor muyuz eczanedeb?
Bir de gecikmeden sonra yapılan test kesin doğru çıkar dimi yeniden mi alsam diyorum? Damlaya dikkat etmedim fazla damla geldiğinde testi bozuyor mudur yoksa?
chamallows filmdelisi

Selam khomyuk, ben tarlusali kendimde alabiliyorum ama şunuda söyleyim benim kanda gebeligim tescillenmisti ama evde yapilan testlerde 13.gundu sanirim ancak pozitifi gorebildim.
Aile hekimine bir kan verip emin olduktan sonra tarlusal kullan ama 3 4 gecikme çok degil yerinde olsam biraz daha beklerim.

Off içim şişiyor ya inşallah test doğrudur. Kan testi vermek de istemiyorum ben ikinci çocuk düşünmüyorum biliyorsun. Tekrar test almak en mantıklısı belki de

Off içim şişiyor ya inşallah test doğrudur. Kan testi vermek de istemiyorum ben ikinci çocuk düşünmüyorum biliyorsun. Tekrar test almak en mantıklısı belki de
Ben sanmiyorum hamile oldugunu, ben mesela 2 senedir kendiligimden regl olmuyordum hep tarlusalla, bu ay 2 sene sonra regl oldum kendi kendime.
Havalardan da olabilir yani.
En azindan bir kac gun daha bekleyip oyle yap testi

Selam khomyuk tarlusalı alırsın eczaneden ama evde yapılan teste pek güvenip de kullanma derim kan vermeden

mevsim değişikliğinden olabilir bide stres yaptın tabi olmayınca iyice gecikmiş olabilir tabi seçenek çok geç döllenme vs de olabilir

Fazla damlatırsan ekranda renk dağılır sonucu yanlış vermez

Ay çok teşekkürler kızlar, eşime aldırttım bir tane daha bakalım tekrar yapacağım. Bir an önce gelse. Sinir stres olduk bu aralar hepimiz malum ondan mı diyorum ben de

Çok şükür hala negatif ama dört gün doldu gelmedi. İnşallah ters bir şey çıkmaz. Şimdi internette bakıp felaket senaryoları kuruyorum. 37de menepoza girmem inşallah
Zannetmem pek ya hemen ilk gecikmede menepoz seneryoları yazma mevsim değişikliği sinir stresden bence haala negatifse alıcakmısın tarlusal

Çok şükür hala negatif ama dört gün doldu gelmedi. İnşallah ters bir şey çıkmaz. Şimdi internette bakıp felaket senaryoları kuruyorum. 37de menepoza girmem inşallah
2 sene regl olmayan ben bile menapoza girmeyip regl olduysam sen 4 gunde olmazsin khomyuk bence .
Bu ara gecim sikintisi vs stres yapmışsındır olabilir korkma.
Baktin gelmiyo tarlusal alirsin

2 sene regl olmayan ben bile menapoza girmeyip regl olduysam sen 4 gunde olmazsin khomyuk bence .
Bu ara gecim sikintisi vs stres yapmışsındır olabilir korkma.
Baktin gelmiyo tarlusal alirsin
Aybaşında ilk işim kesinlikle jinekolog zaten. Bu ay ben bu gelir vergisine sinir yaptım. Kuş kadar kaldı maaş. Beklediğimiin altında geldi. Zamlar fln sinir yaptı bende

Bu arada bak sana izmir yaradı. Sinirim stresin azaldı regl döngün normale dönecek demek ki
Sana iyi gelecek orası demiştim

Aybaşında ilk işim kesinlikle jinekolog zaten. Bu ay ben bu gelir vergisine sinir yaptım. Kuş kadar kaldı maaş. Beklediğimiin altında geldi. Zamlar fln sinir yaptı bende
Bizim maaşda çok guzel gelir bu ay eminim.
Süt fiyatlarina takildim bende, litresi 16 lira yogurduydu sütüydu derken en basit beslenme urunu bile aylik 400 500 lira gibi bir rakama gelecek şaka gibi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…