- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.541
Allah emi güldürdün denizBende bayilmam kaynana ve gorumceme ama geldiklerinde kapidan girince 2 gun izinlisin yat uyu keyfine bak dedikleri zaman ayaklarinin altini opesim geliyo
Aman istemem falan deme boşa, olabilecek herkesin yardimini kabul et yoksa benim gibi 10 gun duş bile alamazsin
Ay neyse doğurunca bidaha gözden geçirelim bu diyalogları kızlarEvet öğrencilerimi evlat gibi sever kedilerini kızım oğlum diye okşardım. Hala çocuklara toleransım yüksektir. Deniz için ölürüm. Ama çocuk bakmak efsane zor bir şeymiş yani gerçekler de bunlar
Ya sadece kaynana gorumce diye bakma olaya, bu bir komsu bile olabilir ver 5 dk tutayim sen bi dus al bi kahve ic bi kahvalti yap diyecek insani mumla arayacaksinAllah emi güldürdün denizne yardımı pardon Bi ara düşük riski var kanamam oldu okullar daha açılmadı o sıra kp yurt dışından geldi falan kaynana oğlunu aramış ee oğlum bacın sıkılıyo biraz götür size değişiklik olur burcuyla kalırlar (kız 15 yaşında) amaç kocasıyla tatil yapma vay yavrum vay bana bakacak kv bak sinirlendim
Ya orası öyle haklısın bakmayın bana kolay geliyo şuan salya sümük size ağlayacağım günler yakın bekleyinYoo tedavi surecinde de farkli olmuyor bakiniz ben, kuzucum bunun cocukla alakasi yok yani soyle yok, anne olmak zor anneligi gectim bir insan evladini yetistirmek zor ve o cocugun sana delicesine ihtiyaci oldugunu bilerek kendinden ve isteklerinden surekli surekli tolerans gostermek zor.
Ben hep derim evlat cok guzel ama annelik rezillik
Sana tek tavsiyem dogurdugun andan itibaren lohusaligi yabana atma, seni ferahlatacak seyler bul, ben bi yandan emzirir bi yandan dizi izlerdimYa orası öyle haklısın bakmayın bana kolay geliyo şuan salya sümük size ağlayacağım günler yakın bekleyin
Ben çok alıştım bide deniz ya eşim vardiyalı çalışıyo 3 sene rahattım beraber yattık kalktık ona göre ayarlıydı herşey en çok bu zorlayacak beni belki de ikiye bölünmek zorunda kalacağım gibi geliyoYa sadece kaynana gorumce diye bakma olaya, bu bir komsu bile olabilir ver 5 dk tutayim sen bi dus al bi kahve ic bi kahvalti yap diyecek insani mumla arayacaksin
Esini boşver cocuk uyudukca uyu, yemegini ye esin gelince ay calisti geldi yaziiik deme ver eline bebeyi 10 dk kafani dinle en azindan.Ben çok alıştım bide deniz ya eşim vardiyalı çalışıyo 3 sene rahattım beraber yattık kalktık ona göre ayarlıydı herşey en çok bu zorlayacak beni belki de ikiye bölünmek zorunda kalacağım gibi geliyo
Bak ben emzirmekte istemiyorumSana tek tavsiyem dogurdugun andan itibaren lohusaligi yabana atma, seni ferahlatacak seyler bul, ben bi yandan emzirir bi yandan dizi izlerdim
Hele bi kucagina al, sen kucaklayinca o minicik agziyla sut kokusu alinca heyecanli heyecanli nefes alip agzini ustune basina boynuna surtsun bak bakalim istiyomusun istemiyomusun.Bak ben emzirmekte istemiyorumbiliyorum yapmam gerekiyor bu düşüncem saçma ama kendimi hayal edemiyorum memelere özgürlüğü falan inşallah kucağıma aldığım da bu duygu yüklenir bana
Yaa deli misin emerken boncuk boncuk bakmasını hala özlerimBak ben emzirmekte istemiyorumbiliyorum yapmam gerekiyor bu düşüncem saçma ama kendimi hayal edemiyorum memelere özgürlüğü falan inşallah kucağıma aldığım da bu duygu yüklenir bana
Bazı şeyler işte doğuştan olmuyo anlattığın şeyleri yaşayınca o minik şeyi doyurmak isteyeceğim sanırımHele bi kucagina al, sen kucaklayinca o minicik agziyla sut kokusu alinca heyecanli heyecanli nefes alip agzini ustune basina boynuna surtsun bak bakalim istiyomusun istemiyomusun.
Bu isin en guzel yani emzirmek burcu.
Netten emzirme videolari izledin mi memeyi makas seklinde turmayacaksin biliyosun dimi mastit olursun.
Birde simdiden gogus ucu kremlerini surmeye basla az az.
Emzirmeye baslamayi bekleme tahin al eve yagi cok lazim olacak, birde kimyon
Ek olarak tomrisin emzirme notları. Benim kurtarıcım canım tomrisHele bi kucagina al, sen kucaklayinca o minicik agziyla sut kokusu alinca heyecanli heyecanli nefes alip agzini ustune basina boynuna surtsun bak bakalim istiyomusun istemiyomusun.
Bu isin en guzel yani emzirmek burcu.
Netten emzirme videolari izledin mi memeyi makas seklinde turmayacaksin biliyosun dimi mastit olursun.
Birde simdiden gogus ucu kremlerini surmeye basla az az.
Emzirmeye baslamayi bekleme tahin al eve yagi cok lazim olacak, birde kimyon
Ağlarım khomyuk tamam ya altın dolar diyorum ne düşünüyorsunuzYaa deli misin emerken boncuk boncuk bakmasını hala özlerim
Hele bir ara gulumsemeyi ogreniyolar 4 aylikken falanda renkli gormeye basliyolar ya, emmeyi birakip sana dikkatli dikkatli bakiyolar, sen ona bakinca gulumseyip emmeye devam ediyo hemenYaa deli misin emerken boncuk boncuk bakmasını hala özlerim
Denizzzz sen özlemişsin bebek bak demedi demeHele bir ara gulumsemeyi ogreniyolar 4 aylikken falanda renkli gormeye basliyolar ya, emmeyi birakip sana dikkatli dikkatli bakiyolar, sen ona bakinca gulumseyip emmeye devam ediyo hemen
Ulkece geciriyoruz biz o krizi suanBazı şeyler işte doğuştan olmuyo anlattığın şeyleri yaşayınca o minik şeyi doyurmak isteyeceğim sanırım
Yahu kızlar dün bi ara dolara altına falan baktım da ufak çaplı kriz geçirdim noldu öyle
Gülünce yandan sütü sızıyor bi de dimiHele bir ara gulumsemeyi ogreniyolar 4 aylikken falanda renkli gormeye basliyolar ya, emmeyi birakip sana dikkatli dikkatli bakiyolar, sen ona bakinca gulumseyip emmeye devam ediyo hemen
Valla canım çocuk yetiştirmek daha zor olacak orası net. Bir spor ayakkabı 300 lcwden swear alsan dahi 70 tl. Bir palto en az 200. Allah yardım etsin ne denirAğlarım khomyuk tamam ya altın dolar diyorum ne düşünüyorsunuz
Ayy evet yaa hizli hizli emiyolar hemen sanki kitliktan cikmisGülünce yandan sütü sızıyor bi de dimi