Geçinemeyenler kulübü

Allah emi güldürdün deniz ne yardımı pardon Bi ara düşük riski var kanamam oldu okullar daha açılmadı o sıra kp yurt dışından geldi falan kaynana oğlunu aramış ee oğlum bacın sıkılıyo biraz götür size değişiklik olur burcuyla kalırlar (kız 15 yaşında) amaç kocasıyla tatil yapma vay yavrum vay bana bakacak kv bak sinirlendim

Evet öğrencilerimi evlat gibi sever kedilerini kızım oğlum diye okşardım. Hala çocuklara toleransım yüksektir. Deniz için ölürüm. Ama çocuk bakmak efsane zor bir şeymiş yani gerçekler de bunlar
Ay neyse doğurunca bidaha gözden geçirelim bu diyalogları kızlar bana şuan toz pembe herşey

Ya sadece kaynana gorumce diye bakma olaya, bu bir komsu bile olabilir ver 5 dk tutayim sen bi dus al bi kahve ic bi kahvalti yap diyecek insani mumla arayacaksin

Ya orası öyle haklısın bakmayın bana kolay geliyo şuan salya sümük size ağlayacağım günler yakın bekleyin

Ya sadece kaynana gorumce diye bakma olaya, bu bir komsu bile olabilir ver 5 dk tutayim sen bi dus al bi kahve ic bi kahvalti yap diyecek insani mumla arayacaksin
Ben çok alıştım bide deniz ya eşim vardiyalı çalışıyo 3 sene rahattım beraber yattık kalktık ona göre ayarlıydı herşey en çok bu zorlayacak beni belki de ikiye bölünmek zorunda kalacağım gibi geliyo

Esini boşver cocuk uyudukca uyu, yemegini ye esin gelince ay calisti geldi yaziiik deme ver eline bebeyi 10 dk kafani dinle en azindan.
Kendine alan yarat

Sana tek tavsiyem dogurdugun andan itibaren lohusaligi yabana atma, seni ferahlatacak seyler bul, ben bi yandan emzirir bi yandan dizi izlerdim
Bak ben emzirmekte istemiyorum biliyorum yapmam gerekiyor bu düşüncem saçma ama kendimi hayal edemiyorum memelere özgürlüğü falan inşallah kucağıma aldığım da bu duygu yüklenir bana

Bak ben emzirmekte istemiyorum biliyorum yapmam gerekiyor bu düşüncem saçma ama kendimi hayal edemiyorum memelere özgürlüğü falan inşallah kucağıma aldığım da bu duygu yüklenir bana
Hele bi kucagina al, sen kucaklayinca o minicik agziyla sut kokusu alinca heyecanli heyecanli nefes alip agzini ustune basina boynuna surtsun bak bakalim istiyomusun istemiyomusun.
Bu isin en guzel yani emzirmek burcu.
Netten emzirme videolari izledin mi memeyi makas seklinde turmayacaksin biliyosun dimi mastit olursun.
Birde simdiden gogus ucu kremlerini surmeye basla az az.
Emzirmeye baslamayi bekleme tahin al eve yagi cok lazim olacak, birde kimyon

Bazı şeyler işte doğuştan olmuyo anlattığın şeyleri yaşayınca o minik şeyi doyurmak isteyeceğim sanırım

Yahu kızlar dün bi ara dolara altına falan baktım da ufak çaplı kriz geçirdim noldu öyle

Ek olarak tomrisin emzirme notları. Benim kurtarıcım canım tomris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…