- 17 Aralık 2015
- 26.456
- 48.162
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.261
Benim bi kaçış (kapı acma oyunu var) onuda aksamdan aksama bir el anca oynuyorum150 adetmiş yanlış saymışım.
Bu klasik çengel çok zorluyor, diğerler kolay ve başlangıç seviyeleri hızla ilerliyor zaten de sinir etti beni sabahtan beri sayende bitirdim
Ben kaçış oyunları piriyim ya, senelerce gece gündüz oynadım, söylemiştim polisiye gizem vs türleri severim diye, oyunda da böyle.Benim bi kaçış (kapı acma oyunu var) onuda aksamdan aksama bir el anca oynuyorum
Cengel bulmaca iyidir ama hafizayi acayip kuvvetlendiriyo.
Eskiden gazetelerden toplar toplar cozerdim
Gonder bakim isim sehiriBen kaçış oyunları piriyim ya, senelerce gece gündüz oynadım, söylemiştim polisiye gizem vs türleri severim diye, oyunda da böyle.
Çengel hiç çözmezdim, sudoku arada ama uygulamayla bayağı eğlenceli.
Yazdığımın doğru olup olmadığını tatbik edebildiğimden sevdim sanırım yoksa gazetede yaz geç, e mesaj çıkmadı mı doğrusunu göremiyorsun ne anlamı var derdim
Ha bir de arkadaşım isim şehir oyununa başlattı, süper bir uygulama.
Karşılıklı oynarız indirirsen, o da çok sinir bir oyun
Uygulamanın adı direkt isim şehir
Beni yanlış anladın dostumSanmam aşıyla alakalı olacağını.
Havalar malum, sabah yaz akşam aralık, ne idüü belirsiz.
Üşütmüşsünüzdür birazcık, çok geçmiş olsun.
2. Dozu istememenin başka sebebi var mı?
Deniz nasıl khomyuk, insallah bir an önce geçerBeni yanlış anladın dostumikini aşı istiyorum ondan hastaysam da gidip öğrenmem diyorum ya
Kessin üşütme ama daha iyi kalktım. Bu lanet baş ağrısı bu sene başından beri zaten her gün bi yokladı beni
Burnu akıyor sadece. Ateş fln yok. Sadece foşur foşur bir burun.Deniz nasıl khomyuk, insallah bir an önce geçer
Şu kovitin nasil olduguna net bir aciklama getirselerde insanlar şu stresten kurtulsaKhomyuk benim küçük kızın da burun akıyor ve öksürüyor. Çocuk doktoruna götürdüm. Covid testi yaptıralım mı diye sordum. Gerek yok, covid böyle olmaz dedi.
Ay Elecda çook teşekkür ederim. İçim rahatladı ohKhomyuk benim küçük kızın da burun akıyor ve öksürüyor. Çocuk doktoruna götürdüm. Covid testi yaptıralım mı diye sordum. Gerek yok, covid böyle olmaz dedi.
O oyunun adı ne indireyim canım.tatilden dönünce ablam gidince oyalanacak bişey araycaamBenim bi kaçış (kapı acma oyunu var) onuda aksamdan aksama bir el anca oynuyorum
Cengel bulmaca iyidir ama hafizayi acayip kuvvetlendiriyo.
Eskiden gazetelerden toplar toplar cozerdim
Ben kaçış oyunları piriyim ya, senelerce gece gündüz oynadım, söylemiştim polisiye gizem vs türleri severim diye, oyunda da böyle.
Çengel hiç çözmezdim, sudoku arada ama uygulamayla bayağı eğlenceli.
Yazdığımın doğru olup olmadığını tatbik edebildiğimden sevdim sanırım yoksa gazetede yaz geç, e mesaj çıkmadı mı doğrusunu göremiyorsun ne anlamı var derdim
Ha bir de arkadaşım isim şehir oyununa başlattı, süper bir uygulama.
Karşılıklı oynarız indirirsen, o da çok sinir bir oyun
Ha tamamUygulamanın adı direkt isim şehir
Nasıl göndereceğim bilemedim.
Ay çok severdim onu bak iyi hatırlattın, onu da yükleyeyim.
Aynen katılıyorum. Gerçi biz geçirdik. Kızım 1 gece ateşlendi. Eşim de koku gitti 3 gün, tat gitmedi ve ekrem ağrısı oldu. Ben de hiç bir şey olmadı.Şu kovitin nasil olduguna net bir aciklama getirselerde insanlar şu stresten kurtulsa
Ateş yoksa korkmayın dedi doktor. Havalardan dolayı mevsimsel soğuk algınlığı dedi. Bisolnatur diye bir öksürük şurubu var ballı, benim kız severek içiyor. Burun tıkanıklığı için de Nasacort sprey yazdı. Baya rahatlatıyor ikisi de kızımı.Ay Elecda çook teşekkür ederim. İçim rahatladı oh
Ben bayağı yanlış anlamışım.Beni yanlış anladın dostumikini aşı istiyorum ondan hastaysam da gidip öğrenmem diyorum ya
Kessin üşütme ama daha iyi kalktım. Bu lanet baş ağrısı bu sene başından beri zaten her gün bi yokladı beni
Ssst kaçış oyununun adı neeeO oyunun adı ne indireyim canım.tatilden dönünce ablam gidince oyalanacak bişey araycaam
501 free news 2 bendekiSsst kaçış oyununun adı neee
Ateş hiç olmadı. Bugün ikimizde daha iyiyiz. Sanırım suyla çok oynattım, geceleri de çok terledi ondanAteş yoksa korkmayın dedi doktor. Havalardan dolayı mevsimsel soğuk algınlığı dedi. Bisolnatur diye bir öksürük şurubu var ballı, benim kız severek içiyor. Burun tıkanıklığı için de Nasacort sprey yazdı. Baya rahatlatıyor ikisi de kızımı.