- 17 Aralık 2015
- 26.456
- 48.162
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.241
Az once tesaduf bir profil mesajinda gordum sanirim.Bilmem, kim dedi?
Yardıralım agahahshshAz once tesaduf bir profil mesajinda gordum sanirim.
Genel af çıkmis
Kufur hakaret etmedigimiz surece didismekte serbestmisYardıralım agahahshsh
Gizli gizli kimlerden alıyorsun ayol bu bilgileri?Kufur hakaret etmedigimiz surece didismekte serbestmis
Ben bulmacaya sardım bu aralar, gözümü açıyorum bulmaca, kapıyorum bulmaca.
Söylim mi cevabiBen bulmacaya sardım bu aralar, gözümü açıyorum bulmaca, kapıyorum bulmaca.
Şuan mesela ‘köpeğin boğazındaki demir’ cevabı için tüm yaratıcığımla tek tek harf kombinasyonları yapıyorum.
Bu üstün sabrımı öyle bir konu denk gelirse hakaret etmeden batırmak için de kullanırım
Buldum, ıltar mış.Söylim mi cevabifilm baslayinca sonunu aciklayan uyuzlar gibi
Kangallara takarlar ya genelde kurtla bogusurken boynundan yara almasin diyeBuldum, ıltar mış.
Daha önce hiç duymamıştım.
İki harfi kalmıştı, deneye deneye çıkardım
Aynı bilgeliği şu sağ ve solda kalan yerler için de rica edeyim.Kangallara takarlar ya genelde kurtla bogusurken boynundan yara almasin diye
Bir sivasli olarak bunu bilmeseydim cok ayip olurdu bence
Uye AZA bir tur nakis da civan kaşıAynı bilgeliği şu sağ ve solda kalan yerler için de rica edeyim.
Google a sorunca ipin ucu kaçıyor, gözüme uyku girmiyor bitiremezsem de
Ay anam 3 tane kaldı, biri o nakış şeysi.Uye AZA bir tur nakis da civan kaşıresimi yarim mi yolladin
Eşimin anneannesi surekli soylerdi o topragin adini neydiki yaAy anam 3 tane kaldı, biri o nakış şeysi.
Evet yarım, uzaklaşınca çok küçülüyor okunmaz diye.
Bir tane de pekmez toprağı kaldı, o neyse artık.
O çıkarsa üstündeki de çıkacak.
Valla o çıksa bitecek. Diğeri tek harf kalıyor, deneyerek çıkar zaten.Eşimin anneannesi surekli soylerdi o topragin adini neydiki ya
Google amca marn dedi ama sana soylememValla o çıksa bitecek. Diğeri tek harf kalıyor, deneyerek çıkar zaten.
Hatta en başında kilitleyen de yine bu pekmek toprağı idi.
Hiç duymadım gerçekten ben.
Tek harf kalan soru neGoogle amca marn dedi ama sana soylemem
Ehehehe bittiTek harf kalan soru ne