- 17 Ocak 2020
- 27.548
- 39.793
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.301
Ay öyle deyince iliklerime kadar hissettim .Otelde olmak var şimdi yemek önüne gelecek yatağını bile toplayan var ah ahbuzluk işini bende çok seviyorum ya yaparken ne kadar homurdansamda
Vantilatör al beybisi koca klimayi napacanYinede baya yaptın onu yapamayanlar da varyorgunluğun yeni yeni çıkar şimdi senin ya dinlen bol bol
Camı açsanda fayda yokki bakıyım da Bi klima siparişi bari veriyim pekde anlamam hangi özellikler iyi olurda bu yaz idare etsin beni yeter
O kadar bunaldım ki ne olsa alacak durumdayımVantilatör al beybisi koca klimayi napacan
Kaynana gibi kaynana maşallahAy öyle deyince iliklerime kadar hissettim .
Bende yaprakları sararken ne lanet etmiştim.
Eşime annen bidahaa yaprak toplamasin
çöpe Atcam sar sar bitmiyor diye aglanmistim
Su atanları var o güzelO kadar bunaldım ki ne olsa alacak durumdayımklima dediğime bakma en kötüsü 3 4 milyarı görünce zaten vazgeçtim deniz 300 tllik vantilatör neyime yetmiyor
Neden canım.koyde neden toplamiyorKaynana gibi kaynana maşallahBenimde elinde herşeyi var köyde kalıyo ama sütü yoğurdu yaprağı herşeyi burdan hazır gidiyo
Ay Bodrum'da üstüme üstüme su atıyordu klima .bişey .Su atanları var o güzel
Orda varmi bilmem ama muhakkak vardir diye dusunuyorum, burdaki kafelerde yazin boru gibi bir seyin icinden su fışkırıyorAy Bodrum'da üstüme üstüme su atıyordu klima .bişey .
Beş saniye aralıklarla
Ferahliyodum
O muymuşilk biri hapsurdu sanmıştım
Yaaa saçların dalgalı miiiOrda varmi bilmem ama muhakkak vardir diye dusunuyorum, burdaki kafelerde yazin boru gibi bir seyin icinden su fışkırıyor
Ah ne cekti o fiskiyelerden benim sevgiliyle bulusmak icin dalgali saca duz fon cektiren bahtsiz kaderim
Bize dr 4 yasina kadar birsey yapamayiz geçmezse 4 yasinda ameliyat ddi baska bir dr a daha mi görünsek belki dediginiz gibi damla gibi birşeyler mi uygularlarMerhaba.
Biogaia damlaydı sanırım, onu kullandık.
3 ya da 4. Ayda geçti.
Halk arasında para bağlama vs uygulanıyor.
Ben bezinin bantlarını göbeğine denk gelecek şekilde bağlardım, o kısma biraz baskı oluştururdum.
Aslında dışarıdan müdahaleyle düzelir bir durum değil.
Ağlama, ıkınma, gaz sıkıntısı vs ile kendisini kasıyor çocuk ve bir de huy olarak ağlak ise o ‘ağlamaktan çatladı’ deyimi gerçekleşiyor.
Geçmiş olsunBize dr 4 yasina kadar birsey yapamayiz geçmezse 4 yasinda ameliyat ddi baska bir dr a daha mi görünsek belki dediginiz gibi damla gibi birşeyler mi uygularlar
Bende youtube da gördüm düğme koyup sarıyorlardı bende sarıyorum ama etki eder mi bilmiyorum bizimki de gaz çıkartırken cok çıkıyor gobegi dışa doğrune yapacağımı bilemedim
MaalesefYaaa saçların dalgalı miii
Neden 4 yasa kadar bisey yapamiyolarmis? Benim yigenim 7 8 aylikken ameliyat olduBize dr 4 yasina kadar birsey yapamayiz geçmezse 4 yasinda ameliyat ddi baska bir dr a daha mi görünsek belki dediginiz gibi damla gibi birşeyler mi uygularlar
Bende youtube da gördüm düğme koyup sarıyorlardı bende sarıyorum ama etki eder mi bilmiyorum bizimki de gaz çıkartırken cok çıkıyor gobegi dışa doğrune yapacağımı bilemedim
Siz başka bir doktora daha götürün.Bize dr 4 yasina kadar birsey yapamayiz geçmezse 4 yasinda ameliyat ddi baska bir dr a daha mi görünsek belki dediginiz gibi damla gibi birşeyler mi uygularlar
Bulmuş da bunuyor ya, aaaaMaalesef
O benden daha hanımcık zor geliyo demekki canımNeden canım.koyde neden toplamiyor
Bir kıvırcık marul olarak hiç de güzel birsey olduğunu sanmıyorum tercih meselesi ama dalgalı ve kıvırcık saçların bakımı daha Bi zor sanki yaBayyyilirim
Bulmuş da bunuyor ya, aaaa
Benim saçlar inek yalamış gibi dumduzBir kıvırcık marul olarak hiç de güzel birsey olduğunu sanmıyorum tercih meselesi ama dalgalı ve kıvırcık saçların bakımı daha Bi zor sanki ya
Yaaa benim saçım bildiğin kıvırcık yani zorunlu fön falan çektirince çok hoşuma gider hafif Bi kabarıklık oluyo illaki ne yaparsan yap daha Bi dolgun duruyo ya o haali gibi olsa fena olmazBenim saçlar inek yalamış gibi dumduzbunu mu tercih edersin yani
Yok valla cok zor ya, duzletmeden baglamadan yada joleleyip kivircik yapmadan sokaga cikamiyosun.Bayyyilirim
Bulmuş da bunuyor ya, aaaa