- 14 Haziran 2019
- 14.529
- 70.438
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.281
Yok hasta olmaktan iyidir yan etki aman amanBen bayağı yanlış anlamışım.
Aşı sebepli böyle şeyler oldu diye okumuşum niyeyse
Bir bitki çayı her şeyi çözer, acil şifalar diliyorum canım
Geçti şükür chamcığım iyiyiz. Sen nasılsın? Şu elmalı olayı çok moralimi bozdu. Ne kötülüklere maruz çocuklar var seslerini duymuyoruz sadece.Khomyuk nasıl oldunuz?
1 değil 1000 de değil, belki onbinler yüzbinler var.Geçti şükür chamcığım iyiyiz. Sen nasılsın? Şu elmalı olayı çok moralimi bozdu. Ne kötülüklere maruz çocuklar var seslerini duymuyoruz sadece.
Ama buna rağmen çocukların sesini kesiyorlar. Çocuk çiziyor anlatıyor ama delil yok diyorlar altı aydır tutuksuz aramızda geziyorlar. Hukuktan koruyamıyoruz ki çocukları.1 değil 1000 de değil, belki onbinler yüzbinler var.
Daha dün bir video izledim markette kız çocuğunun poposunu ellemehe çalışan pisliği!!!!
Bu düzen adı altında düzensizlikten yıldık, ben de yaşadım çocukluğumda, eminim annelerimiz de yaşamıştır.
Bizler hep ‘ayıp’ dedik, kendimizde suç aradık fakat y kuşağı olarak aydınlanma yaşıyoruz, sesimizi çıkarıyor ve bunun cezasız kalmaması adına bağırıyoruz.
Gayet de delil var, maalesef bulgularla onaylı.Ama buna rağmen çocukların sesini kesiyorlar. Çocuk çiziyor anlatıyor ama delil yok diyorlar altı aydır tutuksuz aramızda geziyorlar. Hukuktan koruyamıyoruz ki çocukları.
Benimde cok moralimi bozdu hele o cizdigi resimlerGeçti şükür chamcığım iyiyiz. Sen nasılsın? Şu elmalı olayı çok moralimi bozdu. Ne kötülüklere maruz çocuklar var seslerini duymuyoruz sadece.
Anne, uvey baba, dayi anneanne annenin sevgilileriGayet de delil var, maalesef bulgularla onaylı.
Her şeyi geçtim, velev ki aileden değil bu ama çocuğundan mesulsün, her türlü hakkını gözetmek ebeveynin işi.
Buna mahal verdiğin, haberin olmasa dahi çocuğundaki değişimleri izlemeyip ilgilenmediğin için suçlusun ve cezasını çekmelisin.
Nasıl ki yaralanmalarda anne baba ihmalle suçlanıyor, bunda da bari oradan ceza alsalardı.
Benim bebeğimin de göbeği çıktı dışarı bugün fitik dedi doktor ama hic birsey yapmadılar 46 günlük siz neler yaptıniz göbek fıtığı içinÖfff kolikle gaz fena kombin ya.
Benimki mama içtiği halde gazlıydı, yapısal bir durummuş o araştırmıştık.
6. Ayda falan fıtığı gerilemeye başladı da düzeldi, yoksa ameliyat olacaktı.
O kadar kasılmaktan ağlamaktan göbek direkt atmıştı kendini dışarı.
Ne yağlar ne masajlar ne kiraz çekirdekleri hepsi faso fiso.
İstediğimiz kadar çıkaralım, bağırsak bunu sürekli üretiyormuş.
Merhaba.Benim bebeğimin de göbeği çıktı dışarı bugün fitik dedi doktor ama hic birsey yapmadılar 46 günlük siz neler yaptıniz göbek fıtığı için
Bayılmamak için uğraşıyorum zorunlu bu ne sıcak ya diğer evim yaz kış serindi ne güzelAy tenli anne neredesin bakimmm
Döndüm dün canım, evdeyimBayılmamak için uğraşıyorum zorunlu bu ne sıcak ya diğer evim yaz kış serindi ne güzel
Sen nerelerdesin hangi kızgın kumlarda sularda tatil peşindesinnasıl gidiyor
Cam bile acilmiyordemi .Bayılmamak için uğraşıyorum zorunlu bu ne sıcak ya diğer evim yaz kış serindi ne güzel
Yinede baya yaptın onu yapamayanlar da varDöndüm dün canım, evdeyim
İyiyim uyukluyorum koltukta
Bizimki baymak canım da hiç anlamam öyle özellik filan .Yinede baya yaptın onu yapamayanlar da varyorgunluğun yeni yeni çıkar şimdi senin ya dinlen bol bol
Camı açsanda fayda yokki bakıyım da Bi klima siparişi bari veriyim pekde anlamam hangi özellikler iyi olurda bu yaz idare etsin beni yeter
Vantilatör bile olur zorunlu hiç farketmez eşime öyle diyorum tam zamanında kaldım yani hamile koskoca Bi yaz karnım burnumda gezecem şimdiden böyleysem napacamBizimki baymak canım da hiç anlamam öyle özellik filan .
Soğutuyor mu soğutuyor tamam
Sıcaktan insan ne yemek yiyebiliyor .Bayılmamak için uğraşıyorum zorunlu bu ne sıcak ya diğer evim yaz kış serindi ne güzel
Bol bol fotolar cekin karnın belirginlesinceVantilatör bile olur zorunlu hiç farketmez eşime öyle diyorum tam zamanında kaldım yani hamile koskoca Bi yaz karnım burnumda gezecem şimdiden böyleysem napacamkarnımda şişmeye başladı yuvarlanmam yakın
Otelde olmak var şimdi yemek önüne gelecek yatağını bile toplayan var ah ahSıcaktan insan ne yemek yiyebiliyor .
Ne de dinç kalıyor
Olduğum yerde uyukluyorum vallahi.
Yemek bile yapasim gelmedigi icin buzluktan sarmalarimi çıkardım onu pişirdim