Geçinemeyenler kulübü

Geçti şükür chamcığım iyiyiz. Sen nasılsın? Şu elmalı olayı çok moralimi bozdu. Ne kötülüklere maruz çocuklar var seslerini duymuyoruz sadece.
1 değil 1000 de değil, belki onbinler yüzbinler var.
Daha dün bir video izledim markette kız çocuğunun poposunu ellemehe çalışan pisliği!!!!
Bu düzen adı altında düzensizlikten yıldık, ben de yaşadım çocukluğumda, eminim annelerimiz de yaşamıştır.
Bizler hep ‘ayıp’ dedik, kendimizde suç aradık fakat y kuşağı olarak aydınlanma yaşıyoruz, sesimizi çıkarıyor ve bunun cezasız kalmaması adına bağırıyoruz.

1 değil 1000 de değil, belki onbinler yüzbinler var.
Daha dün bir video izledim markette kız çocuğunun poposunu ellemehe çalışan pisliği!!!!
Bu düzen adı altında düzensizlikten yıldık, ben de yaşadım çocukluğumda, eminim annelerimiz de yaşamıştır.
Bizler hep ‘ayıp’ dedik, kendimizde suç aradık fakat y kuşağı olarak aydınlanma yaşıyoruz, sesimizi çıkarıyor ve bunun cezasız kalmaması adına bağırıyoruz.
Ama buna rağmen çocukların sesini kesiyorlar. Çocuk çiziyor anlatıyor ama delil yok diyorlar altı aydır tutuksuz aramızda geziyorlar. Hukuktan koruyamıyoruz ki çocukları.

Ama buna rağmen çocukların sesini kesiyorlar. Çocuk çiziyor anlatıyor ama delil yok diyorlar altı aydır tutuksuz aramızda geziyorlar. Hukuktan koruyamıyoruz ki çocukları.
Gayet de delil var, maalesef bulgularla onaylı.
Her şeyi geçtim, velev ki aileden değil bu ama çocuğundan mesulsün, her türlü hakkını gözetmek ebeveynin işi.
Buna mahal verdiğin, haberin olmasa dahi çocuğundaki değişimleri izlemeyip ilgilenmediğin için suçlusun ve cezasını çekmelisin.
Nasıl ki yaralanmalarda anne baba ihmalle suçlanıyor, bunda da bari oradan ceza alsalardı.

Gayet de delil var, maalesef bulgularla onaylı.
Her şeyi geçtim, velev ki aileden değil bu ama çocuğundan mesulsün, her türlü hakkını gözetmek ebeveynin işi.
Buna mahal verdiğin, haberin olmasa dahi çocuğundaki değişimleri izlemeyip ilgilenmediğin için suçlusun ve cezasını çekmelisin.
Nasıl ki yaralanmalarda anne baba ihmalle suçlanıyor, bunda da bari oradan ceza alsalardı.
Anne, uvey baba, dayi anneanne annenin sevgilileri 😔
Kime güveneceğiz ya

Öfff kolikle gaz fena kombin ya.
Benimki mama içtiği halde gazlıydı, yapısal bir durummuş o araştırmıştık.
6. Ayda falan fıtığı gerilemeye başladı da düzeldi, yoksa ameliyat olacaktı.
O kadar kasılmaktan ağlamaktan göbek direkt atmıştı kendini dışarı.
Ne yağlar ne masajlar ne kiraz çekirdekleri hepsi faso fiso.
İstediğimiz kadar çıkaralım, bağırsak bunu sürekli üretiyormuş.
Benim bebeğimin de göbeği çıktı dışarı bugün fitik dedi doktor ama hic birsey yapmadılar 46 günlük siz neler yaptıniz göbek fıtığı için

Benim bebeğimin de göbeği çıktı dışarı bugün fitik dedi doktor ama hic birsey yapmadılar 46 günlük siz neler yaptıniz göbek fıtığı için
Merhaba.
Biogaia damlaydı sanırım, onu kullandık.
3 ya da 4. Ayda geçti.
Halk arasında para bağlama vs uygulanıyor.
Ben bezinin bantlarını göbeğine denk gelecek şekilde bağlardım, o kısma biraz baskı oluştururdum.
Aslında dışarıdan müdahaleyle düzelir bir durum değil.
Ağlama, ıkınma, gaz sıkıntısı vs ile kendisini kasıyor çocuk ve bir de huy olarak ağlak ise o ‘ağlamaktan çatladı’ deyimi gerçekleşiyor.

Döndüm dün canım, evdeyim 😊😊😊
İyiyim uyukluyorum koltukta
Yinede baya yaptın onu yapamayanlar da var 😁😁 yorgunluğun yeni yeni çıkar şimdi senin ya dinlen bol bol

Camı açsanda fayda yokki bakıyım da Bi klima siparişi bari veriyim pekde anlamam hangi özellikler iyi olurda bu yaz idare etsin beni yeter

Yinede baya yaptın onu yapamayanlar da var 😁😁 yorgunluğun yeni yeni çıkar şimdi senin ya dinlen bol bol

Camı açsanda fayda yokki bakıyım da Bi klima siparişi bari veriyim pekde anlamam hangi özellikler iyi olurda bu yaz idare etsin beni yeter
Bizimki baymak canım da hiç anlamam öyle özellik filan .

Soğutuyor mu soğutuyor tamam 😂😂😂

Bizimki baymak canım da hiç anlamam öyle özellik filan .

Soğutuyor mu soğutuyor tamam 😂😂😂
Vantilatör bile olur zorunlu hiç farketmez eşime öyle diyorum tam zamanında kaldım yani hamile koskoca Bi yaz karnım burnumda gezecem şimdiden böyleysem napacam 🤷‍♀️ karnımda şişmeye başladı yuvarlanmam yakın

Bayılmamak için uğraşıyorum zorunlu bu ne sıcak ya diğer evim yaz kış serindi ne güzel 😁

Sen nerelerdesin hangi kızgın kumlarda sularda tatil peşindesin 🤔nasıl gidiyor
Sıcaktan insan ne yemek yiyebiliyor .
Ne de dinç kalıyor
Olduğum yerde uyukluyorum vallahi.
Yemek bile yapasim gelmedigi icin buzluktan sarmalarimi çıkardım onu pişirdim

Sıcaktan insan ne yemek yiyebiliyor .
Ne de dinç kalıyor
Olduğum yerde uyukluyorum vallahi.
Yemek bile yapasim gelmedigi icin buzluktan sarmalarimi çıkardım onu pişirdim
Otelde olmak var şimdi yemek önüne gelecek yatağını bile toplayan var ah ah 😁😁 buzluk işini bende çok seviyorum ya yaparken ne kadar homurdansamda

X