- 17 Ocak 2020
- 27.548
- 39.793
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.221
Ablamın burnu akıyorduTikaliydi ama akmiyordu dimi.
Cunku kovitte burun akintisi olmuyormus diye duydum.
Yani gripken saril saril akan bir burundan ziyade iltihap gibi daha kati kivamda tikanmis bir burun gibi oluyormus
Bizim şorul şorul akıyor ve ateş yok. Viralde denizin illa ateşi olurdu. Bunda 37 bile olmadı. Bilemedim yaaa.Tikaliydi ama akmiyordu dimi.
Cunku kovitte burun akintisi olmuyormus diye duydum.
Yani gripken saril saril akan bir burundan ziyade iltihap gibi daha kati kivamda tikanmis bir burun gibi oluyormus
Benim tıkalıydı deniz ya tam tersi nefes alamıyordum tuzlu su falan anca açmıştım
Evde zencefil bal limon yap istersen hemen bogaz yanmasina falan baya iyi geliyor.Bizim şorul şorul akıyor ve ateş yok. Viralde denizin illa ateşi olurdu. Bunda 37 bile olmadı. Bilemedim yaaa.
Canım pozitiften sonra altı ay aşı hakkı olmuyor sağlıkçılarda dört ay sanırım. Altı ay aşı hakkım olmaz o zaman. Benim şu an ateş yada ne bileyim nefes sorunum yok. Burnum akıyor, boğazım biraz kaşınıyor bir de başım ağrıyor. Ama bu senenin başından beri naş ağrım bitmedi. Emin de olamadım ondan
Çayıma sabah akşam zencefil karanfil atıyorum iki gündür. Oğlan iyileşti sayılır da benim bugün başım da burnum da mahvetti.Evde zencefil bal limon yap istersen hemen bogaz yanmasina falan baya iyi geliyor.
Sinuzittir ya o, esimde boyle oldu nurofen cold icti 2 gune toparladiÇayıma sabah akşam zencefil karanfil atıyorum iki gündür. Oğlan iyileşti sayılır da benim bugün başım da burnum da mahvetti.
Evde sanki toz zencefil yoktu ya taze zencefil rendelesem olur mu?Khomyuk birde zencefil karanfilden ziyade 1 silme cay kasigi zencefil 1 tatli kasigi bal 1 dilim limon karistirip ic su katmadan.
Uzerine su falan icme bi 15 dk falan
Rendele sonrada rondodan gecir yada gecirmeden o sekilde yut olur farketmezEvde sanki toz zencefil yoktu ya taze zencefil rendelesem olur mu?
Oğlan öksürdü bak şimdi uykusunda amaan yaaa nerden bulduk neyse bu şimdi.Rendele sonrada rondodan gecir yada gecirmeden o sekilde yut olur farketmez
O baya suruyo ya esimde oyle oldu, oksuruk icin oglunada bi ilac ver istersen yada oksuruk kesecek bir sey, ilerlemesin fazlaOğlan öksürdü bak şimdi uykusunda amaan yaaa nerden bulduk neyse bu şimdi.
Krup olduğu için evde nebül var aslında olmadı ondan yaparım. Bizimki şurup murup içmez. Anca serum fizyolojikte sorun çıkarmıyorO baya suruyo ya esimde oyle oldu, oksuruk icin oglunada bi ilac ver istersen yada oksuruk kesecek bir sey, ilerlemesin fazla
Uyku arasinda caktirmadan ver gitsinKrup olduğu için evde nebül var aslında olmadı ondan yaparım. Bizimki şurup murup içmez. Anca serum fizyolojikte sorun çıkarmıyor
Amaan uyanırsa çıldırır boşver.Uyku arasinda caktirmadan ver gitsin
Ya ben bu deltayla ilgili bir sey okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum.Amaan uyanırsa çıldırır boşver.
Ya baktım biraz google a dabebeklinick in ablası da demek ondan akıntı yaşadı. Delta varyasyonda koku alma da fln sıkıntı olmuyormuş. Sadece baş ağrısı burun akıntısı boğaz ağrısıymıl. Yani ben ya covid değilim yada delta bulduk nerden bulduysak
Ay hadi inşallah bitsin bu zıkkım ya sabrım takatim kalmadı, sinirlerimiz oynadı ya.Ya ben bu deltayla ilgili bir sey okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Aslinda delta varyanti istedikleri iyi yonde mutasyonmuş ama insanlar aşı olsunlar diye bunu soylemiyorlarmis sanirim.
Sanmam aşıyla alakalı olacağını.Ya kızlar bu arada aşımın üstünden iki buçuk hafta geçti herhalde. Ama üç gündür oğlanda da bende de geniz akıntısı, burun akıntısı başladı. Boğazım da yanıyor sanki. Durdum durdum da aşılanınca mı covid oldum ki ya. İkinci aşıyı kaptırmak istemiyorum ondan gitmem doktora da huylandım açıkçası. Napsam sizce
Ben bu saydıklarını 1,5 senede inan ki 40 kere falan yaşadım.Bizim şorul şorul akıyor ve ateş yok. Viralde denizin illa ateşi olurdu. Bunda 37 bile olmadı. Bilemedim yaaa.
Canım pozitiften sonra altı ay aşı hakkı olmuyor sağlıkçılarda dört ay sanırım. Altı ay aşı hakkım olmaz o zaman. Benim şu an ateş yada ne bileyim nefes sorunum yok. Burnum akıyor, boğazım biraz kaşınıyor bir de başım ağrıyor. Ama bu senenin başından beri naş ağrım bitmedi. Emin de olamadım ondan
Bilmem, kim dedi?Banlar sıfırlanmış mı kizlar?