Geçinemeyenler kulübü

Geçirebiliyoruz ama zor ben ücretsiz izine ayrildim ev için ödememizde var olmasa rahat ederdik ben dönünce de masraflar olur
Ben de oyuncak konusunu kızımda çok abarttım marka kangurusu ana kucağı yürüyüş arkadasi hoppalası aktivite masasıegitici oyuncaklar kart kitap oyun citi halısı ..hicbirini de sevmedi galiba çok aldik diye ikinci elden sattim yarisini dağittim attım daha bi ton oyuncak var büyüdükçe kendisi de alıyor çünkü Pony miniş lol bebek barbie derken şimdi çok azalttık almıyoruz neredeyse insallah böyle devam eder kardeşi çok şanslı ama üç çocuk büyütür bunlar daha

Etkinlik arıyordum bardaklarla kule süper fikir yarın ki etkinlik o olsun
Bunların satılan büyükten küçüğe geçmeli bardakları, kutuları gibi seçenekleri de var.
Ama en basiti evde plastik bardak kulesi.
Belirli aylara göre 5, 7, 9 nesne falan üst üste dizmesi bekleniyor.
Ahşap yapım setleri de bu işe yarıyor ama bardak herkesin ulaşabildiği bir şey:)

Ha ha ha aynen öyle ayy gece gece güldüm nerde güzel oyuncak var orda çocuklar

Geçen evdeki makaralardan yaptık kule bardağa geçelim

Sıkılmıyor musun ki
Biz eşimle doymuşuz birbirimize herhalde, açalım iki polisiye açalım gerilelim diyoruz direkt
Yok sıkılmıyoruz.

Evlenirken vardı, kızımın doğumuna yakın bozuldu, uzun süre yaptırmadik, sonra tamir için gönderdik gelince de takmayıp kaldırdik tamamen.

Sıkilsak, ihtiyaç duysak koyar kullanırız yine. İlla olmamalı diye düşünmüyoruz ama eksikliğini hissetmiyoruz şuan.

Yine, dizi, film izliyoruz ama televizyon olduğu zaman ki kadar olmuyor haliyle
Aklıma vallahi sen gelmiştin tv yok denilince
İsim vererek hedef göstermeyeyim karşiiimi dedim
Ben attım direkt ortaya kendimi

Eve ilk gelenler uzayliymisiz gibi bakıyorlar bize zaten, birde burada ki dışlanmayi kaldıramadim

3.5 yaşında canım
O zaman size kevgir içine renkli kurdeleler geçirme de olur.
Çok faydalı bir oyun bu.

Tuvalet kağıdı rulosu, havlu kağıt rulosunu da yuvarlak çizmede kullanıp, sonra kes yapıştır şeylerle o ruloları kaş göz saç yaparak kendi karakterlerini yaratabilir.

Benim evde iki afacan var, hiçbirini yapamıyorum ama tek olsa gerçekten yapılacak çok şey var evde oyuncak dışında/

şönille falanda yapiyorlar bu kevgir etkinligini,

Sen biliyorsun sanırım bizim sıpalar evdeki tv mizi kırınca, salona taşınıp oraya aldık.
Ay dünya varmış be yaban, ne o öyle evde tek odada tv, çocuk oyun oynuyor açamazsın sadece trt çocuk için duran bir tv idi.
Balkondaki küçüğü onların oyun odasına taşıdık, salonu bebeler yatınca biz keyif amaçlı kullanıyoruz.
Resmen insanlık varmış, hayat varmış.

Şuan tuvalet kağıdı biriktiriyorum kevgir de güzelmiş onu da deneyelim 2 tane erkek maşallah Allah bağışlasın evde ne güzel oynarlar ben de ikiz olsaydı arkadaşı olurdu diyorum pandemide evde yalnız oyunlarına ben eşlik etmeye çalışıyorum

şönille falanda yapiyorlar bu kevgir etkinligini,
Ben en son patates baskı yaptırdım 2 ayı geçmiştir
Evde çürümeye yüz tutmuştu, kurabiye kalıplarım vardı şekilli.
Onları patatese bastık muhteşem şekiller çıktı, penguenden güvercinine.
Elimle kesmeye kalksam bir yuvarlak bile çıkaramazdım patatesten de, süper oldu ya

sizinkinin artik yapistirma kesme bicme zamani gelmiş çoktan,
krese giden cocugu olan bir tanidiginiz varsa onlardan gunluk yapmalari gereken etkinlik bilgisini alin ona gore sizde yapin.
ben kizima oyle yapiyorum cogu zaman.
Makas falan pek vermemeye çalışıyorum eline ama zamanı geldi sanırım korona gelmeseydi bu sene belli bir süre zarfında bi yere eğitim için verecektim kreşe de giden yok hiç çevremde sosyal medyada gördüğüm kadarıyla yapmaya çalışıyoruz bişeyler

TV yi mi kırdılar ay Allah muhafaza kızım vurma bak tmm mı diyoruz biz de

Konumuz geçinmeye gelince, bugün koca kişisi gross marketten tanesi 1.10 a tekabül eden pipetli süt almış çocuklara.
2 kiloluk kaşarı 80 tl ye almış.
Bim a101 bile daha pahalı diyor grosstan.
Kolayı 2,5 tl ye almış.
Ank olanlara duyrulur.

Yok canım ne dışlanması lütfen alınma sadece şaşırıyoruz TV olmayan evleri aslında ben de çok aramam ama eşim illa arar şimdi bir de internete bağlananlar çıktı aç mis gibi spor yap bu yönleriyle güzel ama

Siz de mi Ankaradasınız kk yı Ankaralılar basmış kimi duysam Ankarada

onlar icin kağıt makasları var oyle bi makas alabilirsin,
eva falan alabilirsiniz,
biz dün kar küresi yaptık evde simlerle falan baya zaman gecirtiyo boyle etkinlikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…