- 14 Haziran 2019
- 14.485
- 70.271
-
- Konu Sahibi chamallows
Ya aynı işte unuttur sakla diyorlar da ne mümkün. Anne benim sarı kepçem nerde??! Diye çıkıyor hemen. Mümkün değil.Bizim ev oyuncaktan geçilmiyor.
Öyle böyle değil.
Evde 2 bisiklet, 1 akülü araba, 2 market sepeti, 2 akülü araba büyüklüğünde kamyon, bilimum kocaman bayağı temizlik kovasından büyük itfaiye, polis arabası falan var.
Küçükleri söylemiyorum bile.
Herhalde sadece 200 tane küçük araba, 100 küsür meyve falan vardır.
Alabildiğine oyuncak ve sağlam bir şey yok.
Hepsini biliyor sıpalar, kaldırsak ‘aaa onlay neydee’ diye dolanıp duruyorlar.
Offfff, oyuncaklara ayrı ev tutmak lazım...
Aynen öyle bu konuda israf var önüne geçmek lazım ciddi anlamda para yapıyor hepsini kağıda dökünce biz bu kadar oyuncakla büyümedik yine mutlu çocuklardıkBizim ev oyuncaktan geçilmiyor.
Öyle böyle değil.
Evde 2 bisiklet, 1 akülü araba, 2 market sepeti, 2 akülü araba büyüklüğünde kamyon, bilimum kocaman bayağı temizlik kovasından büyük itfaiye, polis arabası falan var.
Küçükleri söylemiyorum bile.
Herhalde sadece 200 tane küçük araba, 100 küsür meyve falan vardır.
Alabildiğine oyuncak ve sağlam bir şey yok.
Hepsini biliyor sıpalar, kaldırsak ‘aaa onlay neydee’ diye dolanıp duruyorlar.
Offfff, oyuncaklara ayrı ev tutmak lazım...
Evet canim, bende gun icinde is ne kadar cabuk biterse oyle rahatliyorum. Gözlerime kan oturduğunu biliyorum.. Aksamlari esimle ama 1 saat bile olsa cay icerken meyve yerken bakiniyoruz bizde illa kiGrafik tasarımcıysanız gerçekten kolay değil kardeşimden biliyorum insan hakikaten TV yi görmek istemez o kadar kafa yoran bir meslek ama kardeşim laptopta film izler haftasonları yine de
Sağlam yok ki neyi satayımiştee aramızdakii zenginn sensin bülent ersoy da kıyafetleri için ayrı ev tutmuştu.şaka bir yana oynamadıklarını 2. el uygulamalarından sat istediklerini al yerine ben öyle yapıyorum.hem de alanlar çok mutlu uygun fiyata oyuncaklara erişebildikleri için
Ben yine de barbie evi almadıklarına bozuktum. İpekte vardı bak hiç unutmam bizimkiler almamıştı. Çekmeceleri boşalt al sana ev demişlerdi. Kaset kabından koltuk takımı yapardım pehAynen öyle bu konuda israf var önüne geçmek lazım ciddi anlamda para yapıyor hepsini kağıda dökünce biz bu kadar oyuncakla büyümedik yine mutlu çocuklardık
Yok yok iyi yapmışsınızBizimki sarıya yellow diyor kızım Türkçesini de söyle annem sarı diyorum erken mi başladım öğretmeye bilmiyorum yellow araba diyor Yarabbim
Bizim ailede de ilk eşimin tarafında da en küçüğü kızım biz almasak onlar alıyor geçen bi kez uyardım güzellikle annemden ben azar işitir oldum eşime bu akşam ya şımarık olursa evlenince kocası saraydan mı geldin kızım sen der diyorum dikkatli davranalım dedim şimdi böyle ileride parmağında oynatır biziaha bu ben ya.
tedaviyle çocuk sahibi oldum hunharca bir şekilde yetistirme derdindeyim
aman gozu kalmasin aman herseyi olsun aman istesin yeterki diye agzinin icine bakiyoruz.
ailelerinde ilk torunu onlarda ayri şımartiyorlar
bu ara istedigi bi kac seyi almadim,
dun bana dedemi goruntulu ararmisin dedi aradim,
konusma aynen soyle,
meraba dede napiyosun annem bana sunu almadi sen alırmisin,
dedeside gelince getiririm söz dedi,
yok yok kargoylada yollayabilirsin hadi görusuruz bay bay
İş bankasının hareketli kitapları, sesli kitapları, pearson ın minik kuş sesini arıyor serisi var onlar, aç tırtıl kalın mukavva olan. Bunlara 1,5 yaştan sonra bayılmayan çocuk görmeidmBaktım bayağı bilgili tecrübeli eğitimli analar buluşma olmuş bu topik. 19 aylık çocuk için faydalı eğitici kitap oyuncak önerisi olan varsa alırım bir dal! Malum hepimiz gecinemiyoruz aşırı pahalı olmasın
Sıkılmıyor musun kiEvinde televizyon olmayanları neden gömüyorsunuz arkadaş
Bizde 5 yıldır yok kendisi, entel görünmeye çalıştığımızdan değil öyle tercih ettiğimizden.
Şunu da buraya yazayım yoksa içimde kalır.
Benim alınsa da komşu çocukları bozardı ben saf saf bakardımBen yine de barbie evi almadıklarına bozuktum. İpekte vardı bak hiç unutmam bizimkiler almamıştı. Çekmeceleri boşalt al sana ev demişlerdi. Kaset kabından koltuk takımı yapardım pehbence barbie evim olsa daha mutlu bir çocuk olabilirdim ben
İş bankasının hareketli kitaplarına bayılıyor. Sesli kitapta seviyor. O Kuşlu tırtıllı olanlara bakayım, tesekkür ederim.İş bankasının hareketli kitapları, sesli kitapları, pearson ın minik kuş sesini arıyor serisi var onlar, aç tırtıl kalın mukavva olan. Bunlara 1,5 yaştan sonra bayılmayan çocuk görmeidm
Size kitap dışında diğerlerini evden önereyim.Baktım bayağı bilgili tecrübeli eğitimli analar buluşma olmuş bu topik. 19 aylık çocuk için faydalı eğitici kitap oyuncak önerisi olan varsa alırım bir dal! Malum hepimiz gecinemiyoruz aşırı pahalı olmasın
Kaç yaşında sizinki geçen gün parkta kızım bir suriyeli çocuğa no no no dedi biraz zaman geçti suriyeli çocuk başka bir çocuğa no no no diyorYok yok iyi yapmışsınızbende renkleri söylüyorum hem turkce hem ingilizce ama bir tek mavi de kaldi buluuug diyor mavi icin bir de yeni yeni tentyu(thank you) ve aylovu demeye başladı
amcam yurt disindan geldigin de bana barbienin koltuk takimli biseyini almıştı,Benim alınsa da komşu çocukları bozardı ben saf saf bakardımalınması da pek bişeyi değiştirmemiş bak
Aklıma vallahi sen gelmiştin tv yok denilinceEvinde televizyon olmayanları neden gömüyorsunuz arkadaş
Bizde 5 yıldır yok kendisi, entel görünmeye çalıştığımızdan değil öyle tercih ettiğimizden.
Şunu da buraya yazayım yoksa içimde kalır.
Etkinlik arıyordum bardaklarla kule süper fikir yarın ki etkinlik o olsunSize kitap dışında diğerlerini evden önereyim.
Renkli plastik bardaklarla kule, bu çok önlemli bir geliştirici, kule yapabilmesi.
Keza renkleri ayırt etmek için de arkadaşlarım ve ben ikeanın renkli çocuk tabak bardak ve çatal kaşıklarını kullandık.
Her birini karışık koyup içlerinden renklerine göre ayırma oyunu.
Alınacak şeylerde tutmalı ya da mıknatıslı puzzle, büyük parça lego, şekiller, ve şu adı neydi, boncuk geçirili birkaç demir düzenek, görünce anlarsınız
Kitaplar, eğitim setleri çok pahalı ya, adım adıma üyeydim ben, sıpalar sadece yırtıp kemirdi.
20. ayi bitmek üzere 2 yaşa yaklaştı.Kaç yaşında sizinki geçen gün parkta kızım bir suriyeli çocuğa no no no dedi biraz zaman geçti suriyeli çocuk başka bir çocuğa no no no diyor
kaç yaşında sizin ki?Etkinlik arıyordum bardaklarla kule süper fikir yarın ki etkinlik o olsun