Geçinemeyenler kulübü

Ya aynı işte unuttur sakla diyorlar da ne mümkün. Anne benim sarı kepçem nerde??! Diye çıkıyor hemen. Mümkün değil.

Aynen öyle bu konuda israf var önüne geçmek lazım ciddi anlamda para yapıyor hepsini kağıda dökünce biz bu kadar oyuncakla büyümedik yine mutlu çocuklardık

Grafik tasarımcıysanız gerçekten kolay değil kardeşimden biliyorum insan hakikaten TV yi görmek istemez o kadar kafa yoran bir meslek ama kardeşim laptopta film izler haftasonları yine de
Evet canim, bende gun icinde is ne kadar cabuk biterse oyle rahatliyorum. Gözlerime kan oturduğunu biliyorum.. Aksamlari esimle ama 1 saat bile olsa cay icerken meyve yerken bakiniyoruz bizde illa ki

Sağlam yok ki neyi satayım
Arabaların tekerlerini çıkarıp lastik gibi çiğniyorlar, daha kutudan çıkardığımızın 5.dk sı bir şey kırılmış oluyor.
28 tane harika kanatlar aracımız varmış, bugün filo kurduk oradan biliyorum.

Vallahi tepem atıyor, sağlam olsa vereceğim başka çocuklara, koli koli yollayacağım ama sağlam yok.

Aynen öyle bu konuda israf var önüne geçmek lazım ciddi anlamda para yapıyor hepsini kağıda dökünce biz bu kadar oyuncakla büyümedik yine mutlu çocuklardık
Ben yine de barbie evi almadıklarına bozuktum. İpekte vardı bak hiç unutmam bizimkiler almamıştı. Çekmeceleri boşalt al sana ev demişlerdi. Kaset kabından koltuk takımı yapardım peh bence barbie evim olsa daha mutlu bir çocuk olabilirdim ben

Baktım bayağı bilgili tecrübeli eğitimli analar buluşma olmuş bu topik. 19 aylık çocuk için faydalı eğitici kitap oyuncak önerisi olan varsa alırım bir dal! Malum hepimiz gecinemiyoruz aşırı pahalı olmasın

Bizimki sarıya yellow diyor kızım Türkçesini de söyle annem sarı diyorum erken mi başladım öğretmeye bilmiyorum yellow araba diyor Yarabbim
Yok yok iyi yapmışsınız bende renkleri söylüyorum hem turkce hem ingilizce ama bir tek mavi de kaldi buluuug diyor mavi icin bir de yeni yeni tentyu(thank you) ve aylovu demeye başladı

Bizim ailede de ilk eşimin tarafında da en küçüğü kızım biz almasak onlar alıyor geçen bi kez uyardım güzellikle annemden ben azar işitir oldum eşime bu akşam ya şımarık olursa evlenince kocası saraydan mı geldin kızım sen der diyorum dikkatli davranalım dedim şimdi böyle ileride parmağında oynatır bizi

İş bankasının hareketli kitapları, sesli kitapları, pearson ın minik kuş sesini arıyor serisi var onlar, aç tırtıl kalın mukavva olan. Bunlara 1,5 yaştan sonra bayılmayan çocuk görmeidm

Sıkılmıyor musun ki
Biz eşimle doymuşuz birbirimize herhalde, açalım iki polisiye açalım gerilelim diyoruz direkt

Benim alınsa da komşu çocukları bozardı ben saf saf bakardım alınması da pek bişeyi değiştirmemiş bak

İş bankasının hareketli kitapları, sesli kitapları, pearson ın minik kuş sesini arıyor serisi var onlar, aç tırtıl kalın mukavva olan. Bunlara 1,5 yaştan sonra bayılmayan çocuk görmeidm
İş bankasının hareketli kitaplarına bayılıyor. Sesli kitapta seviyor. O Kuşlu tırtıllı olanlara bakayım, tesekkür ederim.

Size kitap dışında diğerlerini evden önereyim.
Renkli plastik bardaklarla kule, bu çok önlemli bir geliştirici, kule yapabilmesi.
Keza renkleri ayırt etmek için de arkadaşlarım ve ben ikeanın renkli çocuk tabak bardak ve çatal kaşıklarını kullandık.
Her birini karışık koyup içlerinden renklerine göre ayırma oyunu.
Alınacak şeylerde tutmalı ya da mıknatıslı puzzle, büyük parça lego, şekiller, ve şu adı neydi, boncuk geçirili birkaç demir düzenek, görünce anlarsınız

Kitaplar, eğitim setleri çok pahalı ya, adım adıma üyeydim ben, sıpalar sadece yırtıp kemirdi.

Yok yok iyi yapmışsınız bende renkleri söylüyorum hem turkce hem ingilizce ama bir tek mavi de kaldi buluuug diyor mavi icin bir de yeni yeni tentyu(thank you) ve aylovu demeye başladı
Kaç yaşında sizinki geçen gün parkta kızım bir suriyeli çocuğa no no no dedi biraz zaman geçti suriyeli çocuk başka bir çocuğa no no no diyor

Benim alınsa da komşu çocukları bozardı ben saf saf bakardım alınması da pek bişeyi değiştirmemiş bak
amcam yurt disindan geldigin de bana barbienin koltuk takimli biseyini almıştı,
allahim mahallede arkadasim olmayan cocuk kalmamıştı ama mutluluk kısa sürdü tabi,
mahalleye bir kız taşındı nakliye arabasindan mubarek bir oda oyuncak indi sanki hepsi onla arkadaş oldu beni biraktilar,
hani nerde mutluluk

Aklıma vallahi sen gelmiştin tv yok denilince
İsim vererek hedef göstermeyeyim karşiiimi dedim

Etkinlik arıyordum bardaklarla kule süper fikir yarın ki etkinlik o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…