- 14 Haziran 2019
- 14.554
- 70.582
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.881
İyiyim canım, aynı bildiğin gibi. Ablamlar anladı herhalde cuma yazlıklarına geçeceğiz
Bende iyiyim, evde takilmaca boş boşİyiyim canım, aynı bildiğin gibi. Ablamlar anladı herhalde cuma yazlıklarına geçeceğizsen napıyorsun?
İyiyim chamallows
Neyi anladılar khomyukİyiyim canım, aynı bildiğin gibi. Ablamlar anladı herhalde cuma yazlıklarına geçeceğizsen napıyorsun?
Yaştan yine kurtaramadık bacım biz
Çok bekleriz
Daha isci maaslarina ne kadar zam verecekler onu belirleyemediler
Birde utanmadan maaslar ustunden zengin oldun diyip verginaliyorlarher beyaz yakalı gibi vergi dilimi zammını bekliyorum bende. heralde maaşların 3te 1i ancak bize kalır bu gidişle.
Gunaydin hanim ablaGünaydınlar hanımlar
Günaydınlar ..Gunaydin hanim abla
Birde utanmadan maaslar ustunden zengin oldun diyip verginaliyorlar
Esimin maasida oyle ikramiyeyle yirtiyoruz aralikta yoksa açız yani.ocak ayında aldığımla aralık ayında aldığım arasında ciddi fark var
Esimin maasida oyle ikramiyeyle yirtiyoruz aralikta yoksa açız yani.
Mesleginiz ne ?bizde de allahtan sene sonu ikramiye oluyor.
Mesleginiz ne ?
Esimde kimya teknisyenikimya mühendisiyim ben
Esimde kimya teknisyeni
Yakinda ne olur bilemem ama
Esim kendi meslegini yapiyorda, ozellesme gibi biseyler oluyo kurum el degisiyo, bundan sonra neci olur bilemiyoruz o yuzden.kimyayla alakalı hiçbişi yapmıyorum ama işimde :) makina mühendisi biraz da bilgi işlemci gibi bi detaylar var
özel sektör zor ya
Esim kendi meslegini yapiyorda, ozellesme gibi biseyler oluyo kurum el degisiyo, bundan sonra neci olur bilemiyoruz o yuzden.
Alimlarda olacak sanirim el degistikten sonra