-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.861
Benimki maymun istahli cabuk bikan tipBenimkinde sikilma yok daha. Gecen cöpe atcaktim görmus kiyamet koptu. Sonra esim uzaktaki bir cope göturdu sabah erkenden.
Krese gondercek misin. Bizimki arkadas aramaya basladi. Haftada 3 gün falan gondermek istiyorum eylülde asilmada belli bir asamaya gelirse cevrede pek cocuk yok maalesefBenimki maymun istahli cabuk bikan tip
Evet bende eylulde yollayacagim insallah.Krese gondercek misin. Bizimki arkadas aramaya basladi. Haftada 3 gün falan gondermek istiyorum eylülde asilmada belli bir asamaya gelirse cevrede pek cocuk yok maalesef
bizimkide oyle iste.Valla ben de kardesi olacak diye yollamasam mi diyordum ama sikintidan patladigini hissettiriyor. Her gördügü okula benim okulum diyor. Sanki göndersem beni burda birak dicekmis gibi
O kadar biktilar bizden haklilar artikbizimkide oyle iste.
Evin tam karsisinda bir okul var kisin o bayrak olan ne diyince okul demistim.
Aaa benim okuluum dedi, simdi balkona her ciktiginda ayni muhabbet.
Banada oyle geliyo milletin ki aglar falan ya bu direk hadi sen git allah askina gozume gorunme diyecek sanki
En kotu 1.100 den basliyo.O kadar biktilar bizden haklilar artikvalla benimde gidebilcegim bir okul olsa gidesim var tekrar. Fiyatlar hakkinda fikrin var mi yani semt semt farkeder ama ortalamada
Bizde geçinemedik bugünbu ay da geçinemedim
Bizde geçinemedik bugün
Gelecek ayin 15 inde başımıza ne iş gelecek bakalım.
Hos geldin bu arada
Ben daha market disinda harcama yapmadim ona ragmen gecinemedimpara su gibi gitmiş anlamadım ya öyle büyük şeyler de almadım
hoşbuldukkkk
Ben daha market disinda harcama yapmadim ona ragmen gecinemedim
Umarim ay sonunu goruruzbu ay getir de getirelim götür de götürelim den çok ıvır zıvır almışım
Umarim ay sonunu goruruz
Gelecegi kesinde bari az gelsinyeni zam gelmezse bir ihtimal
Gelecegi kesinde bari az gelsin
Çok beklerizmaaşlara da gelse keşke