- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.197
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.901
Buyuk ihtimal olacak evet, sehir falanda degisme ihtimalimiz varhiç kamu tecrübem olmadı. inşallah hayırlısı olur. görev yeri değişimi olur mu
Buyuk ihtimal olacak evet, sehir falanda degisme ihtimalimiz var
Kismet ya bakalim, ne demisler dogdugun yer degil doydugun yer.yaa o zor işte. ama belki daha seveceğiniz bir yer olur
Neyi anladılar khomyuk
Sen 35ten ufak mısın yav, çıtırmışsın senYaştan yine kurtaramadık bacım biz
Bir sonraki çekilişe inşallah
Tabi çitir zorunlu burcu ve film topigimizin çitıriAnlattım ya eşimin nöbetçi olduğu haftasonu çağırmadılar beni Eskişehirdeki yazlıklarına, ben sitem edince de davet mi lazım gel diyorlar. Bozuktum epey. Anladılar herhalde bu hafta gelin dediler
Sen 35ten ufak mısın yav, çıtırmışsın sen
Ben 85li sanıyordum filmiTabi çitir zorunlu burcu ve film topigimizin çitıri
Bizde neyse soylemeyim şimdi
Nickinjn altındaki Nirvana ne oluyo kuzuTabi çitir zorunlu burcu ve film topigimizin çitıri
Bizde neyse soylemeyim şimdi
Ne biliyim puan aldikca uyelik kidemin artiyo sanirimNickinjn altındaki Nirvana ne oluyo kuzu
YaaNe biliyim puan aldikca uyelik kidemin artiyo sanirim
Ben de kafam nirvanada anlamında dedim sandımNe biliyim puan aldikca uyelik kidemin artiyo sanirim
Merhaba hoşgeldiniz.Merhaba hanımlar artık geçinmek gerçekten çok zor.15 yıldır öğretmen olarak çalışıyorum ilk defa gelecek kaygısı yaşıyorum. Bir şey alırken kac kere düşünüyorum bu beni yoruyor artık.
Havalar bile kötüye gitmeye başladıMerhaba hoşgeldiniz.
Hepimiz ayni durumdayız artik gercekten herşey iyice kötuye gitmeye basladi ozellikle ekonomik anlamda.
AhahahahAnlattım ya eşimin nöbetçi olduğu haftasonu çağırmadılar beni Eskişehirdeki yazlıklarına, ben sitem edince de davet mi lazım gel diyorlar. Bozuktum epey. Anladılar herhalde bu hafta gelin dediler
Sen 35ten ufak mısın yav, çıtırmışsın sen
Çalışmayan katur kutur çatır çutur 35 lik bana da çıktu aşıAhahahah
33 ile çatır kıtır katur arasıyım
Bugün bir arkadaşımızın nişanlısı aşılanmış, 25 yaşında kadın.
Daha yeni mezun, çalışmıyor, bir hastalığı raporu yok ama çıkmış.
Burada da okuyorum genç olup soranlar, çalışmayıp nasıl aşı çıktı diyenleri, vardır bir şey diyordum ama herhalde gerçekten kuraya giriyoruz artık
Sizin olayda cidden bir sıkinti var ya allah allah.Ahahahah
33 ile çatır kıtır katur arasıyım
Bugün bir arkadaşımızın nişanlısı aşılanmış, 25 yaşında kadın.
Daha yeni mezun, çalışmıyor, bir hastalığı raporu yok ama çıkmış.
Burada da okuyorum genç olup soranlar, çalışmayıp nasıl aşı çıktı diyenleri, vardır bir şey diyordum ama herhalde gerçekten kuraya giriyoruz artık
İnş korona olmamışızdır diyorum ve susuyorumSizin olayda cidden bir sıkinti var ya allah allah.
Ohh ohh şifa olsun, benim yerime de olunÇalışmayan katur kutur çatır çutur 35 lik bana da çıktu aşı
Cumartesı olacam
Nasil yani?İnş korona olmamışızdır diyorum ve susuyorum
Gerçi iltihap yani çok belli de, umarım yine de değildir.
Ocağım da bozuldu, yangın çıkaracaktı pis alet kablolar eridi herhalde duman aldı dolap içlerini.
Var bir şey de hayırlısı.
Ohh ohh şifa olsun, benim yerime de olun