- 17 Ocak 2020
- 27.567
- 39.836
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.841
Sende yeni gençlik denilen önemli donemlerini burada yasadinHayat size güzel
Şaka bir yana ismi geçen şehirleri okumak bile insanı hayale daldırıyor, şans işte.
Bu ülkenin batı kıyılarında olmak bana göre büyük şans.
Hayat bir andır o da şu anSende yeni gençlik denilen önemli donemlerini burada yasadin
Öyleyse uyumaliyizHayat bir andır o da şu an
Aynen:) Çubuktan bir çiftlik evi alsak, yazları oraya mı taşınsak diye düşünmüyor değilim:)Yasamkentten filan mı geliyosun ki acaba
Yaptik dedikleri kadar varmış cidden değilmi ben ilk kez gordum orayiEşimle aşımızı olduk. Şehir hastanesinde yol boyunca uzanan sıra olmasına rağmen çok hızlı sıra geldi. İlk defa bir devlet kurumunun bu kadar sistematik çalıştığını görüyorum:)
Sürekli batıda olmak evet sans ama sadece yazın olmak çokta sans değilHayat size güzel
Şaka bir yana ismi geçen şehirleri okumak bile insanı hayale daldırıyor, şans işte.
Bu ülkenin batı kıyılarında olmak bana göre büyük şans.
AmiiinSürekli batıda olmak evet sans ama sadece yazın olmak çokta sans değil
Egeli olmak güzel ama
Bahceli evde büyümek de çok güzel
Oğlum benım kadar sanslı olmasa da bu konuda yınede az da olsa tadabılıyor
Darısı tüm muğla aydın izmir de yaşamak isteyen arkadasların başına
Çok içten bir AminSürekli batıda olmak evet sans ama sadece yazın olmak çokta sans değil
Egeli olmak güzel ama
Bahceli evde büyümek de çok güzel
Oğlum benım kadar sanslı olmasa da bu konuda yınede az da olsa tadabılıyor
Darısı tüm muğla aydın izmir de yaşamak isteyen arkadasların başına
Uzun bir suredir markete girmiyordum hersey onlinedı.
Durum çok vahim kızlar
İşsiz gucsuz kalanlara bir kez daha cigerim sizladi ya
Maalesef pahaliyida gecmis uçmuş resmenFiyatlar çok pahalandı anlamında mı söyledin?
Sürekli zam mı geliyor bu fiyatlara acaba? Yani toplam alışveriş ücretinin arttığını farkediyorum ama tek tek ürün zamlarına çok dikkat etmedim. 100 lira hesap çıkıyor bakıyorum bişey yok torbanın içinde.Maalesef pahaliyida gecmis uçmuş resmen
Benim kiza beyaz peyniri hep ayni marka aliyorum, her aldigimda en kotu 25 kurus 50 kurus zamlanmis oluyor.Sürekli zam mı geliyor bu fiyatlara acaba? Yani toplam alışveriş ücretinin arttığını farkediyorum ama tek tek ürün zamlarına çok dikkat etmedim. 100 lira hesap çıkıyor bakıyorum bişey yok torbanın içinde.
Allah yardimcimiz olsun ya.Evet süt ürünleri çok zam yedi onun farkındayım tire süt var burda onu alıyorduk çok zamlandı ellerim geri gidiyor alirken
Senin de 3 yaslarinda bir kizin vardi degil mi? Bir soru kafama takiliyor ben tasindim yeni. Kizin oyuncaklarini ara ara ayikliyorum ama anca kopmus kirilmis birseyi cope atabiliyorum. Kinderden cikmis dandik bir oyuncakla bile oynayabiliyor. Ee bu oyuncaklar birikip duruyor nasil azaltma yoluna gidilcekBenim kiza beyaz peyniri hep ayni marka aliyorum, her aldigimda en kotu 25 kurus 50 kurus zamlanmis oluyor.
Amin gitgide alim gücü düsüyor. Insanlar kredi karti batagina saplaniyorlar.Allah yardimcimiz olsun ya.
Eskiden bu gittigim market baya kalabalik olurdu, burdaki buyuk 3 5 marketten biri.
3 5 musteri ancak vardi ve bugun ayin 16 si millet orda izdiham yaratirdi bu tarihlerde
Ben bir birine benzer yapida olanlari seciyorum.Senin de 3 yaslarinda bir kizin vardi degil mi? Bir soru kafama takiliyor ben tasindim yeni. Kizin oyuncaklarini ara ara ayikliyorum ama anca kopmus kirilmis birseyi cope atabiliyorum. Kinderden cikmis dandik bir oyuncakla bile oynayabiliyor. Ee bu oyuncaklar birikip duruyor nasil azaltma yoluna gidilcek
1000 lira yardim parasiyla 1 aylik alisverisi yapamaz insanlar bunun daha elekt. Var du var telefon var cocugun ihtiyaclari var giyim kusam varAmin gitgide alim gücü düsüyor. Insanlar kredi karti batagina saplaniyorlar.