- 14 Haziran 2019
- 14.554
- 70.580
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.921
Hayda yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, dikkat et aşını ol. Şimdi kaparsan 6 ay aşı da yokİnş korona olmamışızdır diyorum ve susuyorum
Gerçi iltihap yani çok belli de, umarım yine de değildir.
Ocağım da bozuldu, yangın çıkaracaktı pis alet kablolar eridi herhalde duman aldı dolap içlerini.
Var bir şey de hayırlısı.
Yok ya, okula gidiyorlar sonuçta her zaman bir ihtimal var.Nasil yani?
Oyle bir suphenmi var daha once hic suphelenmemistin.
Gecmis olsun ucuz atlatmissiniz
Ben de o konuda meraktayım, bayağı çöpüz yüküz herhalde ülkeye ki en sona kaldık, donakalmayalım baritesekkür ederim hepinizin yerine de olurum ama size neden çıkmıyor
Bendeki bedevi şansıyla randevu aldığım güne kaparım zatenHayda yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, dikkat et aşını ol. Şimdi kaparsan 6 ay aşı da yok
Hoş buldum☺Merhaba hoşgeldiniz.
Hepimiz ayni durumdayız artik gercekten herşey iyice kötuye gitmeye basladi ozellikle ekonomik anlamda.
Selam şekerSelam hanımlar
İyi olmaya çalışıyorum zorunlu sen napıyosun kız Bi evinde durSelam şeker
Nasilsin
Bdv mi15 gun sonra görüşürüzkendinize cici bakın
Neden iyi olmaya calisiyosun canım ne olduİyi olmaya çalışıyorum zorunlu sen napıyosun kız Bi evinde dur
Demiştim ya tansiyonla ilgili problem yaşıyorum diye ondan canımNeden iyi olmaya calisiyosun canım ne oldu
Hahaha.
Ablam geldiondan
Doktoruna tansiyon sorununu bildirdinmiDemiştim ya tansiyonla ilgili problem yaşıyorum diye ondan canım
Valla kıskandım kamplar gezmeler tatiller
Söyledim canım düşüklüğü bu sıralar yaşayabilirsin takip et dinlen bol su iç dediDoktoruna tansiyon sorununu bildirdinmi
Yok bebeğim , bekar ablam geldiSöyledim canım düşüklüğü bu sıralar yaşayabilirsin takip et dinlen bol su iç dedi
Sen anlat nasıl geçiyo günlerin yiğeninle falan mı çıktınız hepiniz
Selamm Çok sıcak zorunlu çok
İç güveysinden hallice
İdare eder zorunlu sen nasilsin?
Açılmış açılmış benim kuzen geçen yıl evlendi .Selamm Çok sıcak zorunlu çok
Bide düğün davetiyeleri gelmedi başladı yaaçıldı mı şimdi tamamen ne bu rahatlık