Geçinemeyenler kulübü

Neyi anladılar khomyuk

Anlattım ya eşimin nöbetçi olduğu haftasonu çağırmadılar beni Eskişehirdeki yazlıklarına, ben sitem edince de davet mi lazım gel diyorlar. Bozuktum epey. Anladılar herhalde bu hafta gelin dediler😄😄

Yaştan yine kurtaramadık bacım biz😂
Bir sonraki çekilişe inşallah😂
Sen 35ten ufak mısın yav, çıtırmışsın sen😁😁

Anlattım ya eşimin nöbetçi olduğu haftasonu çağırmadılar beni Eskişehirdeki yazlıklarına, ben sitem edince de davet mi lazım gel diyorlar. Bozuktum epey. Anladılar herhalde bu hafta gelin dediler😄😄

Tabi çitir zorunlu burcu ve film topigimizin çitıri 😁
Bizde neyse soylemeyim şimdi 😂

Merhaba hanımlar artık geçinmek gerçekten çok zor.15 yıldır öğretmen olarak çalışıyorum ilk defa gelecek kaygısı yaşıyorum. Bir şey alırken kac kere düşünüyorum bu beni yoruyor artık.
Merhaba hoşgeldiniz.
Hepimiz ayni durumdayız artik gercekten herşey iyice kötuye gitmeye basladi ozellikle ekonomik anlamda.

Ahahahah
33 ile çatır kıtır katur arasıyım😂
Bugün bir arkadaşımızın nişanlısı aşılanmış, 25 yaşında kadın.
Daha yeni mezun, çalışmıyor, bir hastalığı raporu yok ama çıkmış.
Burada da okuyorum genç olup soranlar, çalışmayıp nasıl aşı çıktı diyenleri, vardır bir şey diyordum ama herhalde gerçekten kuraya giriyoruz artık😂

Ahahahah
Burada da okuyorum genç olup soranlar, çalışmayıp nasıl aşı çıktı diyenleri, vardır bir şey diyordum ama herhalde gerçekten kuraya giriyoruz artık😂
Çalışmayan katur kutur çatır çutur 35 lik bana da çıktu aşı 😂😂
Cumartesı olacam

Ahahahah
Sizin olayda cidden bir sıkinti var ya allah allah.

İnş korona olmamışızdır diyorum ve susuyorum😂
Gerçi iltihap yani çok belli de, umarım yine de değildir.

Ocağım da bozuldu, yangın çıkaracaktı pis alet kablolar eridi herhalde duman aldı dolap içlerini.
Var bir şey de hayırlısı.
Nasil yani?
Oyle bir suphenmi var daha once hic suphelenmemistin.
Gecmis olsun ucuz atlatmissiniz 😳

X