- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.209
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.381
Küçücük çocuğa alınmasını anlamlandiramayacagim.Sitem ediyor ya anlamadım. Benim hoşuma gitmişti ilk kez gerçekten yakın olduğu adkadaşı var. El ele parka gidiyorlar, her gün birbirlerinin balkonuna gidip aşağı gel diye çağırıyorlar fln. Ona alındı. Ama napayım yani arkadaşını seçti çocuk
Kucucuk cocuga saracak kadar suursuz sanirim.Sitem ediyor ya anlamadım. Benim hoşuma gitmişti ilk kez gerçekten yakın olduğu adkadaşı var. El ele parka gidiyorlar, her gün birbirlerinin balkonuna gidip aşağı gel diye çağırıyorlar fln. Ona alındı. Ama napayım yani arkadaşını seçti çocuk
Çok değişik islermisbebeklinick soylede olmus olabilir mesela klomen veriyorlar 10 gun iciyorsun sonra catlatma ignesi vurunup normal iliski ile deniyorsun kendin buda olabilir bahsettikleri sey.
Asilama ile olsa asilama derlerdi.
Çorba çorba içine düsmeye görÇok değişik islermis
Daha guzel bulalimNe zaman nick değişmeye kalksam elim gitmiyor geri
Zorunlunick yerine sinyalyok yapacaktımçokta bişey değişmemiş oluyo gerçi
Çok güzeldi nickin zatenDaha guzel bulalimbende geri chamallows mu yaosam diyorum
Yazilisi zor dedilerÇok güzeldi nickin zaten
O zamanda niye degistin filan bı bozulmustum bana noluyosa
Dex forte ic hacamata gerek kalmazchamallows innnnanilmaz boyun agrilarim var .
Hacamata gidecektim doktor iptal etmişti randevuyu
Bayramdan sonra yazdım cevap vermediler
Şimdi gideyim diyorum hacamat günü ta 28 ine.
Yani şifadır değildir bilmem de çok ağrıyor napiyim insan çare arıyor
İki harf koyuyon çıkıyor nickin devamizYazilisi zor dediler
Senimi kıracağım
Dex forte ic hacamata gerek kalmaz
Bilme oylemi oluyor bak bakimİki harf koyuyon çıkıyor nickin devamiz
zaten
iki harf yazmaya incileri mi dökülüyor acabaaa
Yok o ilk gunler daha cok agritir kafana balyoz yemis gibiYada antidepresana baslayayim Ağrısa da takmamis olurum ne diyosun
Enee eski adına geçtin yine daha güzel oldu benceBilme oylemi oluyor bak bakim
Bende seviyordum bu ismimi kac gundur aklimdaydi zatenEnee eski adına geçtin yine daha güzel oldu bence
Aminnn deniz bide hayırlı olsun yeni nickÇorba çorba içine düsmeye görcok zor valla allah kimseyi o igneleri kullanmak zorunda birakmasin
Ohhhh ne şu bildirimin güzelliğine bakkkkkkBilme oylemi oluyor bak bakim
El sallar bize inşallah ultrasondaAminnn deniz bide hayırlı olsun yeni nick
bebeklinick benim bebe içeride ya onun görüş günü Bayadır görmedim sıpayı kesin çok büyümüştür