- 14 Haziran 2019
- 14.554
- 70.619
- Konu Sahibi chamallows
- #27.361
Zorunlu yaKim hapiste ki noldu anlamadım
Bebek görmeye öyle denir, jargona alış. Yarın ultrason günü yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorunlu yaKim hapiste ki noldu anlamadım
Allahim yarabbim ya ne alaka ya, napacakmissin cocugunu kulagindan tutup onun cocugunun yaninami cekecekmissin.Benim de canım sıkıldı yaaa.
Bir arkadaşım var bugün akşam üzeri görüştük çocuklarla. Bizim site bahçesine geçtik mahalle arkadaşı da geldi denizin. Deniz de onla daha iyi anlaşınca gitti onla oynadı ama müdahale etmedim. Ufak zaten daha ne diyebilirim ki dinlemez de zaten. Arkadaşım evlere ayrıldıktan sonra mesaj atmış. Bizi ikinci plana attın, ben hissederim. Bende bana gelene gelirim gibi gibi. Yani zorla araya sokamam ya çocuk bunlar.
Yani anlamadım ki. Ben ilk kankası gibi oldu dedim. Daha önce ben küçük kankalar diye onun oğluyla benim oğluma diyormuşum ona bozulmuş herhaldeAllahim yarabbim ya ne alaka ya, napacakmissin cocugunu kulagindan tutup onun cocugunun yaninami cekecekmissin.
Egoya bak kadindaki
Öfff hic sevmedigim insan tipi ya.Yani anlamadım ki. Ben ilk kankası gibi oldu dedim. Daha önce ben küçük kankalar diye onun oğluyla benim oğluma diyormuşum ona bozulmuş herhalde
Ay ne bileyim kafam barışır severim. Böyle de üzüldüm kırdım diyeÖfff hic sevmedigim insan tipi ya.
Ben olsam mesela bu kafada bir insan etrafimdan eksildigi icin mutlu olurum
Sen bir sey yapmamissin ki.Ay ne bileyim kafam barışır severim. Böyle de üzüldüm kırdım diye
Yok küçük değil. Aralarında iki ay var. Tam yaşıtlar. Büyük olana giden benim oğlandıSen bir sey yapmamissin ki.
O tamamen onun egoistligi çocuguna en fazla oglum x ide yaniniza alin o kucuk derdin daha fazlasini yapamazsin zaten.
Kucucuk cocugun yaptigi davranistan cikardigi anlama bak.
Kendi cocugu kaynasamamissa onun problemi.Yok küçük değil. Aralarında iki ay var. Tam yaşıtlar. Büyük olana giden benim oğlandı
Bazı anneler çok pamuklara sarıyor da okul işin içine girince çocukları afallıyor en çok. O zaman da oynatın benim çocuğumu diyemeyeceksin yanında her zaman olamazsın ki.Kendi cocugu kaynasamamissa onun problemi.
Disarda denizi kimler dışlıyor, deniz kac kisiyo disliyor oynarken napalim cocuklarimi azarlayip dovelim.
Cocugumun keyfi kimle isterse kusura bakmasin
Bende onceden pamuklara sarardim, sonra baktim olmuyor e dedigin gibi ben omur boyu hep dibinde olamayacagim.Bazı anneler çok pamuklara sarıyor da okul işin içine girince çocukları afallıyor en çok. O zaman da oynatın benim çocuğumu diyemeyeceksin yanında her zaman olamazsın ki.
Bence de yüksek ego ve kompleksli kişilikAllahim yarabbim ya ne alaka ya, napacakmissin cocugunu kulagindan tutup onun cocugunun yaninami cekecekmissin.
Egoya bak kadindaki
Benim çocuğum senin çocuğunun oyuncağı olmak zorunda mı .Allahim yarabbim ya ne alaka ya, napacakmissin cocugunu kulagindan tutup onun cocugunun yaninami cekecekmissin.
Egoya bak kadindaki
Onun çocugu lordun çocuguBence de yüksek ego ve kompleksli kişilik
Ne Enerji emiciymis o öyle ya .Yani anlamadım ki. Ben ilk kankası gibi oldu dedim. Daha önce ben küçük kankalar diye onun oğluyla benim oğluma diyormuşum ona bozulmuş herhalde
Zor bulmuş kişilerde olusabiliyo bazen bu aşiri uzerine titreme, herseyden alinma.Benim çocuğum senin çocuğunun oyuncağı olmak zorunda mı .
Lider mi seçilmiş evladı da biz bilmiyoruz
Doveceksin deniz . Böyle olmaz asdafsffaffafsKendi cocugu kaynasamamissa onun problemi.
Disarda denizi kimler dışlıyor, deniz kac kisiyo disliyor oynarken napalim cocuklarimi azarlayip dovelim.
Cocugumun keyfi kimle isterse kusura bakmasin
Doverim ama kendi cocugumu degilDoveceksin deniz . Böyle olmaz asdafsffaffafs
Çatlatma iğnesi ile gebe kalmak aşılama yöntemi mi oluyor bu aradaDoverim ama kendi cocugumu degil
Benimkide lordun cocugu valla kusura bakmasin.
Onu bulacagim diye ignelerle harakiri yaptim ben kendime gunlerce
Sitem ediyor ya anlamadım. Benim hoşuma gitmişti ilk kez gerçekten yakın olduğu adkadaşı var. El ele parka gidiyorlar, her gün birbirlerinin balkonuna gidip aşağı gel diye çağırıyorlar fln. Ona alındı. Ama napayım yani arkadaşını seçti çocukNe Enerji emiciymis o öyle ya .
Hiç cekemem
Aşilamadan once catlatma ignesi yapilir evet,ama ben yumurta gelistirmek icinde 12 gun igne yaptim,sanirim tup bebektede yumurtalar toplanmadan once bu surecten geciliyor.Çatlatma iğnesi ile gebe kalmak aşılama yöntemi mi oluyor bu arada