Geçinemeyenler kulübü

Allahim yarabbim ya ne alaka ya, napacakmissin cocugunu kulagindan tutup onun cocugunun yaninami cekecekmissin.
Egoya bak kadindaki

Allahim yarabbim ya ne alaka ya, napacakmissin cocugunu kulagindan tutup onun cocugunun yaninami cekecekmissin.
Egoya bak kadindaki
Yani anlamadım ki. Ben ilk kankası gibi oldu dedim. Daha önce ben küçük kankalar diye onun oğluyla benim oğluma diyormuşum ona bozulmuş herhalde

Yani anlamadım ki. Ben ilk kankası gibi oldu dedim. Daha önce ben küçük kankalar diye onun oğluyla benim oğluma diyormuşum ona bozulmuş herhalde
Öfff hic sevmedigim insan tipi ya.
Ben olsam mesela bu kafada bir insan etrafimdan eksildigi icin mutlu olurum

Ay ne bileyim kafam barışır severim. Böyle de üzüldüm kırdım diye
Sen bir sey yapmamissin ki.
O tamamen onun egoistligi çocuguna en fazla oglum x ide yaniniza alin o kucuk derdin daha fazlasini yapamazsin zaten.
Kucucuk cocugun yaptigi davranistan cikardigi anlama bak.

Sen bir sey yapmamissin ki.
O tamamen onun egoistligi çocuguna en fazla oglum x ide yaniniza alin o kucuk derdin daha fazlasini yapamazsin zaten.
Kucucuk cocugun yaptigi davranistan cikardigi anlama bak.
Yok küçük değil. Aralarında iki ay var. Tam yaşıtlar. Büyük olana giden benim oğlandı

Yok küçük değil. Aralarında iki ay var. Tam yaşıtlar. Büyük olana giden benim oğlandı
Kendi cocugu kaynasamamissa onun problemi.
Disarda denizi kimler dışlıyor, deniz kac kisiyo disliyor oynarken napalim cocuklarimi azarlayip dovelim.
Cocugumun keyfi kimle isterse kusura bakmasin

Disarda denizi kimler dışlıyor, deniz kac kisiyo disliyor oynarken napalim cocuklarimi azarlayip dovelim.
Bazı anneler çok pamuklara sarıyor da okul işin içine girince çocukları afallıyor en çok. O zaman da oynatın benim çocuğumu diyemeyeceksin yanında her zaman olamazsın ki.

Bazı anneler çok pamuklara sarıyor da okul işin içine girince çocukları afallıyor en çok. O zaman da oynatın benim çocuğumu diyemeyeceksin yanında her zaman olamazsın ki.
Bende onceden pamuklara sarardim, sonra baktim olmuyor e dedigin gibi ben omur boyu hep dibinde olamayacagim.
Kendi cabalasin kaynasmak icin basarmak icin diyip saldim.
Ben erken uyandim arkadasin daha uyanamamis demek ki.
Disarda beni gorenler denizi tup bebek cocugu sanardi hemen sorarlardi tup bebek mi diye

Doveceksin deniz . Böyle olmaz asdafsffaffafs

Ne Enerji emiciymis o öyle ya .
Hiç cekemem
Sitem ediyor ya anlamadım. Benim hoşuma gitmişti ilk kez gerçekten yakın olduğu adkadaşı var. El ele parka gidiyorlar, her gün birbirlerinin balkonuna gidip aşağı gel diye çağırıyorlar fln. Ona alındı. Ama napayım yani arkadaşını seçti çocuk

Çatlatma iğnesi ile gebe kalmak aşılama yöntemi mi oluyor bu arada
Aşilamadan once catlatma ignesi yapilir evet,ama ben yumurta gelistirmek icinde 12 gun igne yaptim,sanirim tup bebektede yumurtalar toplanmadan once bu surecten geciliyor.
Cunku dr bana tup bebek gibi baslayip asilama ile bitirecegiz demisti.
o zamanlar bir dozu 300 lira gibi bir seydi o ignenin.
Pamuklara sarmayip napacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…