- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.209
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.341
Bir donem komikligine gulunce aglama krizlerine giriyorlarda, bu yaslarda daha cok sey oluyo bir soyledigine gulunce o seyi surekli soyluyorlar gül diye.Gulmeyecekmisiz de rencide oluyomus çocukne manaysa
Yoo güldük valla. Şakaydı bence. Hatta espirisine gülmüşüm gibi hissetti mutlu olduÇocuğun yüzüne yüzüne gülme olayı var ya .
İnsan böyle bı olayda nasıl gülmesin ki mesela.
Kahkaha attm
Sen sakin kalabildin mi o an
Evet mutlu oldu şapşik gülmemeBir donem komikligine gulunce aglama krizlerine giriyorlarda, bu yaslarda daha cok sey oluyo bir soyledigine gulunce o seyi surekli soyluyorlar gül diye.
Komiklik yaptim ben degilmi ne kadar komigim falan diye soruyorlar.
Mutlu oldugunu gormek mutlu ediyor.Evet mutlu oldu şapşik gülmeme
Yaaa yavrum benimMutlu oldugunu gormek mutlu ediyor.
Ben evde bir is yaparken ciddi duruyorsam ozelliklede bir seye dikkat kesilmem gerektiyse, gozlerimi kisinca neden mutsuz duruyosun gulsene, gulumsesene falan diyor.
Gidikliyor daha once guldugum bir sozunu tekrarliyor guleyim diye.
Bende oyle diyince mutluyum zaten çunku sen varsin diyorum, tamam ozaman diyip yikisa yilisa gidiyo yanimdan
Ne oldu yaYaaa yavrum benim
Ne oldu yaneden dertlendin bu mesaja bu kadar.
Cocuklar annesini mutlu gormeyi sever.Annesinin mutlu olması için gösterdiği çabaya .
Sallamayadabilirdiilla kendi istediği olsun yeter modunda çocuklarda var
Çocuktan al haberiCocuklar annesini mutlu gormeyi sever.
Denizin bana annemlerdeyken nedem burda hep gulumsuyorsun dedigine sahit oldum.
Cok fena izleyiciler
Orda hep gulumsuyorum cunku surekli muhabbet donen bir ortam var.Çocuktan al haberi
Denize böyle demedin tabiOrda hep gulumsuyorum cunku surekli muhabbet donen bir ortam var.
Napayim evde duvara bakipta ay ne guzelde boyamislar diyip siritayim mi
4 aylıkKaç aylik oldu oydar ?
Gule gule kullam canimS sarahconnorchamallows
Onu kokla bunu kokla derken kendi parfumum Christian Dior pur poision'dan vazgeçemedim onu aldım yine
Orijinal almadım tabiki
D&p bu konuda iyi bı taklitçi
Kim hapiste ki noldu anlamadımYarın görüş günü
Çok anlamsız olmuş çocuğa gitme annecim mi diyeceğim bu dönemlerde çocuklara ayak uyduruldugunu bilmiyor muBenim de canım sıkıldı yaaa.
Bir arkadaşım var bugün akşam üzeri görüştük çocuklarla. Bizim site bahçesine geçtik mahalle arkadaşı da geldi denizin. Deniz de onla daha iyi anlaşınca gitti onla oynadı ama müdahale etmedim. Ufak zaten daha ne diyebilirim ki dinlemez de zaten. Arkadaşım evlere ayrıldıktan sonra mesaj atmış. Bizi ikinci plana attın, ben hissederim. Bende bana gelene gelirim gibi gibi. Yani zorla araya sokamam ya çocuk bunlar.
Yani onun evinin ordaki parkta da onun oğlu bazen denizi dışlardı. Ben üstünde durmazdım açıkçası. Öyle böyle hepimiz insan ilişkilerinde sorun yaşıyoruz. Böyle böyle öğreniyoruz. Ben hassas değilim sanırım. Yani kusura bakma alınacağını bilemedim bazen deniz de dışarıda kalıyod ama üstünde durmuyorum dedim. O da benim oğlum daha gözlemci sizinkiler kadar hareketli değil dedi. Yani buna da ben napabilirim. İlla oturup oyna diyemem ya. Bizimkiler biraz koşturur düşer, kaydıraktan ters çıkar beraber kayar düşerler. Acımadı der kalkarlar. E o canının yanmasını istemiyor. Benim suçum ne yani? Canım sıkıldı.Çok anlamsız olmuş çocuğa gitme annecim mi diyeceğim bu dönemlerde çocuklara ayak uyduruldugunu bilmiyor mu
Bize söylediğin gibi ona da ifade ettin mi netice ne oldu?
Tatlıya baglansin indallah