- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.401
Bilemedim ki ne sallarEl sallar bize inşallah ultrasonda
Dexforte boyunduzlesmesi ağrılarını azaltır mi diyosun ? Yarın aliyim mademYok o ilk gunler daha cok agritir kafana balyoz yemis gibi
Ay iki guzel soz duydumOhhhh ne şu bildirimin güzelliğine bakkkkkk
Geçinebiliyor musunuz? konusunda chamallows mesajınızdan alıntı yaptı
Doğru sallayacak şeyi çokBilemedim ki ne sallar
Zaten boyle agrilar icin o.Dexforte boyunduzlesmesi ağrılarını azaltır mi diyosun ? Yarın aliyim madem
Neyse utandırmayalım yarına kadarDoğru sallayacak şeyi çok
Doktorunu secebildin mi ?Neyse utandırmayalım yarına kadar
Doktorum muayenehanesinde bakıyo devlette yokDoktorunu secebildin mi ?
Halen belirsiz mi
Normalde epidural dusuneceksen (ağrısız prenses doğum) devlette yok..Doktorum muayenehanesinde bakıyo devlette yok
Son ana kadar belirsiz olacak sanırım sezeryan olursa özele karar vericem kayseri vs normal derlerse zaten gerek yok o an devlette kim varsa şansıma
Kim varsa sansimami.Doktorum muayenehanesinde bakıyo devlette yok
Son ana kadar belirsiz olacak sanırım sezeryan olursa özele karar vericem kayseri vs normal derlerse zaten gerek yok o an devlette kim varsa şansıma
Kireç derkenBide kızlar banyo için kullandığınız özellikle kireçle alakalı ürünler yöntemler neler?
Hiç anlamıyorum nedense kafam Bi basmadı prenses mi belden aşağı uyuşturma mı adı vardı bak unuttumNormalde epidural dusuneceksen (ağrısız prenses doğum) devlette yok..
Özel gerekir yine .
Bilgin olsun
Aman aman deniz aydınlatma bugün zaten bayanın birisi doğum hikayesini paylaşmış daha kendime gelemedimKim varsa sansimami.
Yazik tek bir dr dogurtacak saniyor birde basina geleceklerden haberi yok
Karbonat ve sirkeyi karıştırıp ovaliyorum benBide kızlar banyo için kullandığınız özellikle kireçle alakalı ürünler yöntemler neler?
Kuzenim beni sezaryenden çıkınca gördü asla doğurmam ben asla dedi. Kolay doğum bekleme ondan sezaryan yada vajinal hepsimin kendi içinde zoru var. Ama müjdem şu ki inan on tane doğururum. Doğum en kolayıymış. Asıl zoru ilk bir seneAman aman deniz aydınlatma bugün zaten bayanın birisi doğum hikayesini paylaşmış daha kendime gelemedim
Bencede içimizde kalacak değil ya Khomyuk illa çıkaracaklar öyle yada böyleKuzenim beni sezaryenden çıkınca gördü asla doğurmam ben asla dedi. Kolay doğum bekleme ondan sezaryan yada vajinal hepsimin kendi içinde zoru var. Ama müjdem şu ki inan on tane doğururum. Doğum en kolayıymış. Asıl zoru ilk bir seneOndan düşünme hiç doğurursun
Aynen dogum kolay cidden nasil olursa olsunKuzenim beni sezaryenden çıkınca gördü asla doğurmam ben asla dedi. Kolay doğum bekleme ondan sezaryan yada vajinal hepsimin kendi içinde zoru var. Ama müjdem şu ki inan on tane doğururum. Doğum en kolayıymış. Asıl zoru ilk bir seneOndan düşünme hiç doğurursun
İnşallah sadece bir senedirKuzenim beni sezaryenden çıkınca gördü asla doğurmam ben asla dedi. Kolay doğum bekleme ondan sezaryan yada vajinal hepsimin kendi içinde zoru var. Ama müjdem şu ki inan on tane doğururum. Doğum en kolayıymış. Asıl zoru ilk bir seneOndan düşünme hiç doğurursun