Geçinemeyenler kulübü

Ben yine de barbie evi almadıklarına bozuktum. İpekte vardı bak hiç unutmam bizimkiler almamıştı. Çekmeceleri boşalt al sana ev demişlerdi. Kaset kabından koltuk takımı yapardım peh😄 bence barbie evim olsa daha mutlu bir çocuk olabilirdim ben😁
çocukluğumda almanyadan bir iki bebek gelirdi ama barbie tabiki yoktu.ben de son yıllarda tonla barbie aldım kızm bahanesiyle kendime.pandemi de de kutulu koleksiyon yapıyoruz barbieleri 15 e yakın oldu çok güzeller ama bakmaya doyamıyorum ben bile bu yaşta.100 barbie almışızdır bugüne dek

Ben en son patates baskı yaptırdım 2 ayı geçmiştir😂
Evde çürümeye yüz tutmuştu, kurabiye kalıplarım vardı şekilli.
Onları patatese bastık muhteşem şekiller çıktı, penguenden güvercinine.
Elimle kesmeye kalksam bir yuvarlak bile çıkaramazdım patatesten de, süper oldu ya😂
senin cocuk 2 tane onlar bir birine yetiyodur zaten.
benimkiyle biz aksama kadar baş başa bir birimize bakiyoruz

senin cocuk 2 tane onlar bir birine yetiyodur zaten.
benimkiyle biz aksama kadar baş başa bir birimize bakiyoruz
Kavga çıkıyor kavga.
Evde daima bir çocuk ağlıyor, hiç ağlama sesi eksik değil.
Etkinlik yapınca ikisi de ağlıyor.
Aynı anda ikisiyle ilgilenmemi istiyorlar ya da biri ne yaptıysa öbürü benim de aynısı olsun diye paralıyor kendini.
Her eşyadan 2 tane olsa da aynı kuştan 2 tane yapamıyorum illa farklı oluyor😂

Bitirdim etkinlikleri, en azından biri ağlıyor buna şükür.

Kavga çıkıyor kavga.
Evde daima bir çocuk ağlıyor, hiç ağlama sesi eksik değil.
Etkinlik yapınca ikisi de ağlıyor.
Aynı anda ikisiyle ilgilenmemi istiyorlar ya da biri ne yaptıysa öbürü benim de aynısı olsun diye paralıyor kendini.
Her eşyadan 2 tane olsa da aynı kuştan 2 tane yapamıyorum illa farklı oluyor😂

Bitirdim etkinlikleri, en azından biri ağlıyor buna şükür.
bizde de biz kavga ediyoruz😂😂😂
kendisininkini birakip bak anne bak şimdi o öyle olmaz diyip benimkini de mahvediyor bende sinir oluyorum, başliyo ana kız kavgasi

Size kitap dışında diğerlerini evden önereyim.
Renkli plastik bardaklarla kule, bu çok önlemli bir geliştirici, kule yapabilmesi.
Keza renkleri ayırt etmek için de arkadaşlarım ve ben ikeanın renkli çocuk tabak bardak ve çatal kaşıklarını kullandık.
Her birini karışık koyup içlerinden renklerine göre ayırma oyunu.
Alınacak şeylerde tutmalı ya da mıknatıslı puzzle, büyük parça lego, şekiller, ve şu adı neydi, boncuk geçirili birkaç demir düzenek, görünce anlarsınız😂

Kitaplar, eğitim setleri çok pahalı ya, adım adıma üyeydim ben, sıpalar sadece yırtıp kemirdi.
Anladım 😂 var o şeyden. Ikea tabakları da almak istiyordum zaten. İki tane mama kabı almıştım. Yetmiyor. Porselene ne zaman koysam ne yapiyor ediyor kırıyor. Evde tabak birakmadi

Anladım 😂 var o şeyden. Ikea tabakları da almak istiyordum zaten. İki tane mama kabı almıştım. Yetmiyor. Porselene ne zaman koysam ne yapiyor ediyor kırıyor. Evde tabak birakmadi
Benim büyük 4 buçuk yaşında, asla kırılacak bir ürün kullandırmadım daha.
Kullandırmama rağmen kırmayı başarıyorlar, lütfen edinin can sağlığı ya Allah korusun.
Geçen tenceremin kapağını kırdılar, kapak da kırılırmış, öğrenmiş oldum böylece.

işte zengin bir bursalı 😂😂🧐 26 senedir ankaradayım aquaparktan haberim yok
çunkü fakirik 😂😂😂
Ciddi misin Ankaradan çok insan geliyordu dışarıdan da insan alıyorlardı Bursada öyle aqua yok hala tadı damağımda bir de Göksu parktaki dağ kızağı müthişti neyse onu Bursaya yaptılar da daha gidemedim

X