- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.868
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.821
Bende bı sürü beğenip ekliyorumEvdeyiz ay sıkılıyoruz bol bol
sepetime ürün ekleyip çıkıyorum kimi gerekli geliyor kimi gereksiz
Zara ya bı gitmem lazımEvdeyiz ay sıkılıyoruz bol bol
sepetime ürün ekleyip çıkıyorum kimi gerekli geliyor kimi gereksiz
MayooooNeler aldın bende bikini mayo filan işte yok mu var tabi ama başka çesit ve renk neden olmasındı
Ben de öyle hemen vazgeçiyorum fiyat en büyük etken tabiBende bı sürü beğenip ekliyorum
Sonraki girişte bunlar ne bok gibi .deyip çıkarıyorum
Neden böyleyim acabadaha birgün olmamış begeneli , ne değişti yani
Ay ben bile neye ugradigimi sasirdimBen de öyle hemen vazgeçiyorum fiyat en büyük etken tabi
Market alışverişinde bir gün market arabasını bıraktım raflara bakıyorum o raf bu raf bakındım sonra market arabasını aldım baya gezindim
Kasaya yakın baktım bu ne ki ne almışım buda ne o da ne derken meğer başkasının arabasını alıp geziyormusum
Arabadakileri boşaltım yeniden alışveriş yaptım arabasını aldıpım insan ne yaptı onu merak ediyorum ama
Mayoyu son dakikaya bıraktım ya bir kilo bile olsa verirsem diye, umut işteNeler aldın bende bikini mayo filan işte yok mu var tabi ama başka çesit ve renk neden olmasındı
Hep yazlık ihtiyaç dimi bizim de öyle ben belki gecen senedekilerle idare ederim de oğlana olmuyor ki hiç bişeyMayoyu son dakikaya bıraktım ya bir kilo bile olsa verirsem diye, umut işte
Kendime sandalet, iç çamaşırı bir tanede elbise aldım mango indiriminde, oğlanın şortları küçülmüştü şort aldım, yedek terlik aldım, mayo ve şapka aldım. Kocama yok bir şey tabii ki
Ben genelde bakip bakip hayvan gibi şiy yapiyonuz ya diyorumOnu bende yapaıyorum madem alamıyorum yalı alamayayım dimi
Yurtdışına bile açılmışlığım var
Sonra hayallere dalıyorum burda kaç çalışan lazım olur acaba diye düşünüyorum
Sonra onların giderlerini hesaplarken buluyorum
Fakirlik işte kanıma işlemiş resmen
Sonra bi ses duyuyorum annneeee ne yiyecez akşama
Kiz faruk ekin pazar yeri gibi ya, addax faruk hep oyle.
Bir de o evleri alan insanlar varBen genelde bakip bakip hayvan gibi şiy yapiyonuz ya diyorum
Bazi evlere neden o kadar ucret cekiyorlar anlamiyorum mesela.
Gercekten nasil Bir para kazanma sekli var insanlarin anlamiyorum, bizde kiytirik bir daireye sahip olacagiz diye yillarca disimizden tirnagimizdan arttirip kredi oduyoruzBir de o evleri alan insanlar var
Nasıl paralar dimi onlar
Nerde nasıl kim kazanıyor
Evet sonra da ölüp gidiyoruz yaşadık mı yaşadık işteGercekten nasil Bir para kazanma sekli var insanlarin anlamiyorum, bizde kiytirik bir daireye sahip olacagiz diye yillarca disimizden tirnagimizdan arttirip kredi oduyoruz
Cocugumuza bir ev biraktik diyede gozumuz arkada kalmiyo falanEvet sonra da ölüp gidiyoruz yaşadık mı yaşadık işte
Yaz geldi diye herkes dışarıda eşiyle dostuyla artık sanırım
Yarın da pazrmis pazartesiyi mi bekleyeceksin test icin
Nasıl oldun burcu?
Ayni sorun bende de var, kbb ye gidince ozellikle soyluyorum cocuklar icin kullandiklari kameralardan takiyolar.Aynı belirtiler devam sanırım şimdi de gitsem test yaparlar ama benim burnum da sıkıntı var Allahım pandeminin ilk zamanları gene böyle üşütmüşüm acile gittim test dediler Yusuf Yusuf tabi ben gittik ordaki kadına dedim ki bak burnumda çatlatlık var dikkat et. İnat eder gibi Bi ittirdi çubuğu burnuma genzimde hissettim abuu boşaldı kan. Eşimi kan tutar görür görmez başladı mı kusmaya öğürmeye biri kustu mu benimde midem bulanır kusarım alaahım hastaneye gittiğimize pişman olduk rezil olduk unutamıyorum o günü
Ya Bi sefer soktu irkildim deniz biliyorum başıma geleceği ya ben çekilince kadın daha hırslandı pandeminin ilk zamanları kafalar yerinde değil kadın kızdı çekilme yapamıyorum alamıyorum falan tamam dedim bidaha çekilince soktu köküne kadarAyni sorun bende de var, kbb ye gidince ozellikle soyluyorum cocuklar icin kullandiklari kameralardan takiyolar.
Ama tabi covit testi olunca cubuk hep ayni cubuktur sanirim.
Bence oyle bir ortamda cart diye sokmaya hemsirede cesaret edemez.
Soylersin burnumda catlaklar var burnum kaniyo ayni zamanda da kan tutuyo kusuyorum, siz yavas yerlestirirseniz bende herkesi riske atmamis olurum dersen belki dikkat ederler
Makattan ver örnegi.Ya Bi sefer soktu irkildim deniz biliyorum başıma geleceği ya ben çekilince kadın daha hırslandı pandeminin ilk zamanları kafalar yerinde değil kadın kızdı çekilme yapamıyorum alamıyorum falan tamam dedim bidaha çekilince soktu köküne kadar
Ay o da acıtır beMakattan ver örnegi.
Bir ara oyle bisey cikmisti uyguluyorlarmi bilmiyorum gercide
Burun catlagi cok fena o acidansa makattan kulak copune razi olabilirimAy o da acıtır be
Aaa ne diyosunMakattan ver örnegi.
Bir ara oyle bisey cikmisti uyguluyorlarmi bilmiyorum gercide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?