- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.801
Sklem ağrısı ve tat kaybı işi sıkıntılı, belirtilerden. İnşallah değilsindir. Ama coronaysa da korkma, doktorunla konuş ek vitamin verir belki. D vitamini çinko başlatmıştı doktor benim kuzenime mesela.Kızlar Çok zorlanıyorum doktora daha gitmedim ama anormal şeyler yaşıyorum koronadan şüpheleniyorum boğazım şiş burnum tıkalı yediklerimin tadını alamıyorum ateşim yok sadece eklem ağrısı yaşıyorum ama çoğunu hamileliğe bağlamıştım sanırım öyle değil
Burcucum geçmis olsun, istersen bi test yaptir.Kızlar Çok zorlanıyorum doktora daha gitmedim ama anormal şeyler yaşıyorum koronadan şüpheleniyorum boğazım şiş burnum tıkalı yediklerimin tadını alamıyorum ateşim yok sadece eklem ağrısı yaşıyorum ama çoğunu hamileliğe bağlamıştım sanırım öyle değil
Stabil bir ağrı var iki gündür, dayanılmaz değilElecda nasil oldun?
Agrilar gectimi biraz daha
Sklem ağrısı ve tat kaybı işi sıkıntılı, belirtilerden. İnşallah değilsindir. Ama coronaysa da korkma, doktorunla konuş ek vitamin verir belki. D vitamini çinko başlatmıştı doktor benim kuzenime mesela.
Çok sağol Deniz KhomyukBurcucum geçmis olsun, istersen bi test yaptir.
Takviye bir seyler verirler belki covit isen.
İnsallah degilsindir.
Esinde bir sey var mı?
Çok sağol Deniz Khomyuk
yaptırmam lazım test en azından içim rahat eder ama birden yoğunlaşan belirtiler var eşimde de bende de öyle mi oluyo bilmiyorum korona
Eşimin birden eklem ağrıları arttı işte çok yoruluyorum dedi üstüne düşmedi pek ben öyle halsizlik tat alamama dedim acaba hamilelik mi ama bugün fazla boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı eşlik ediyo
Çok geçmiş olsunÇok sağol Deniz Khomyuk
yaptırmam lazım test en azından içim rahat eder ama birden yoğunlaşan belirtiler var eşimde de bende de öyle mi oluyo bilmiyorum korona
Eşimin birden eklem ağrıları arttı işte çok yoruluyorum dedi üstüne düşmedi pek ben öyle halsizlik tat alamama dedim acaba hamilelik mi ama bugün fazla boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı eşlik ediyo
Bir an önce gidin eğer varsada cigerlerinize inmesin, sen hamilesin aksatma bekleme.Çok sağol Deniz Khomyuk
Teşekkür ederimGecmis olsun
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun
Ya denizcim birden böyle yatak döşek yaptırabilir mi bu ya dün hafif Bi belirti vardı bugün yatırdı gündüz saatlerinde çok kalabalık oluyo korona değilsem bile kapabilirim akşam üstü gidicemBir an önce gidin eğer varsada cigerlerinize inmesin, sen hamilesin aksatma bekleme.
Testinizi yaptirin duruma gore hareket edersiniz.
Canim tanidiklarim hep boyle oldu, dün hic bir seyi yokken ertesi gun eklem agrilari basladi falan.Teşekkür ederim
Teşekkürler
Ya denizcim birden böyle yatak döşek yaptırabilir mi bu ya dün hafif Bi belirti vardı bugün yatırdı gündüz saatlerinde çok kalabalık oluyo korona değilsem bile kapabilirim akşam üstü gidicem
Yaptırır ablam benimle kahkahalar eşliğinde konuşurken bı saat sonra fenalaştı .Teşekkür ederim
Teşekkürler
Ya denizcim birden böyle yatak döşek yaptırabilir mi bu ya dün hafif Bi belirti vardı bugün yatırdı gündüz saatlerinde çok kalabalık oluyo korona değilsem bile kapabilirim akşam üstü gidicem
Nasıl bi hastalıkmış bu böyle Allah düşmanımın başına vermesinYaptırır ablam benimle kahkahalar eşliğinde konuşurken bı saat sonra fenalaştı .
Noldu dedim biseyin yoktu bı saat önce.
Bilmiyorum anlamıyorum dedi gitti yattı.
Sabah test verdi test sonucu çıkmadan iyice agirlasti yatak döşek senin tabirinle....
Sonuç geldi ,corona.
Atlattı da şükür .
Test yaptır bakalım bi
Yaz geldi diye herkes dışarıda eşiyle dostuyla artık sanırımNasıl bi hastalıkmış bu böyle Allah düşmanımın başına vermesin
Niye sessiz buralar hemben vürüslü vürüslü gezindim diye mi kimsecikler yok
Bebeleri yatirmadan gelemiyoruzYaz geldi diye herkes dışarıda eşiyle dostuyla artık sanırım
Yarın da pazrmis pazartesiyi mi bekleyeceksin test icin
Evdeyiz ay sıkılıyoruz bol bolYaz geldi diye herkes dışarıda eşiyle dostuyla artık sanırım
Yarın da pazrmis pazartesiyi mi bekleyeceksin test icin
Ben bu ay sağlam patlattım kartıEvdeyiz ay sıkılıyoruz bol bol
sepetime ürün ekleyip çıkıyorum kimi gerekli geliyor kimi gereksiz
Nasıl oldun burcu?Nasıl bi hastalıkmış bu böyle Allah düşmanımın başına vermesin
Niye sessiz buralar hemben vürüslü vürüslü gezindim diye mi kimsecikler yok
Neler aldın bende bikini mayo filan işte yok mu var tabi ama başka çesit ve renk neden olmasındıBen bu ay sağlam patlattım kartı
Bende turkiyenin en pahali evlerine bakiyorum sıkılincaEvdeyiz ay sıkılıyoruz bol bol
sepetime ürün ekleyip çıkıyorum kimi gerekli geliyor kimi gereksiz
Onu bende yapaıyorum madem alamıyorum yalı alamayayım dimiBende turkiyenin en pahali evlerine bakiyorum sıkılinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?