- 17 Ocak 2020
- 28.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.853
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.861
Bende öyle yapmaya başladimBir seyler bakiyorum netten cinim sen naparsin
Hadi ya çok geçmiş olsun
Camdan önümdeki parkta piknik yapıp gezenleri izlemekleNasilsiniz arkadaslar, nasil geciyor pzar gününüz?
İnsallah canim çok gecmis olsun, stres yapma sakın.
Teşekkür ederim Aslında iki gündür aynıyım ama doktorum düşük dozda parol ve kan sulandırıcı verdi içtim parolu umarım birsey olmaz denizin deyimiyle vibrasyon ekiplerini bekliyorumHadi ya çok geçmiş olsun
Durumuunuz nasıl düne göre daha iyi mi daha mı kötü
Umarım hemen atlatırsınız
Teşekkür ederim canım parol ve kan sulandırıcı kendi ilaçlarım vitamin bol meyve tüketmemi söyledi doktor o şekildeİnsallah canim çok gecmis olsun, stres yapma sakın.
İlac falan verdiler mi sanada
insallah ilerlemeden kurtulursunuz gelince ne yapıyor ki ekipTeşekkür ederim Aslında iki gündür aynıyım ama doktorum düşük dozda parol ve kan sulandırıcı verdi içtim parolu umarım birsey olmaz denizin deyimiyle vibrasyon ekiplerini bekliyorum
Bol bol meyve suyu falan ic.Teşekkür ederim canım parol ve kan sulandırıcı kendi ilaçlarım vitamin bol meyve tüketmemi söyledi doktor o şekilde
Parol hamileyken icilebilen bir ilac.Teşekkür ederim Aslında iki gündür aynıyım ama doktorum düşük dozda parol ve kan sulandırıcı verdi içtim parolu umarım birsey olmaz denizin deyimiyle vibrasyon ekiplerini bekliyorum
Eşim temaslı olduğu için kalmıştı karantina ile ilgili bilgilendirme yapıyorlar sisteme işleyecekler sanırıminsallah ilerlemeden kurtulursunuz gelince ne yapıyor ki ekip
Meyve önemliymiş sürekli havalandır bulundurduğun ortamı dedi parol içiliyormuş ama böyle Bi hastalık olmasa içmedim içmiyodum da geçenlerde baş ağrısından kıvrandım gene içmedim ama nasip canım inşallah en kısa zamanda ayaklanıcamBol bol meyve suyu falan ic.
Korkma iki kuzenim gebeyken ayakta atlatti stres yapma olurmu.
Durumun nasil
Hiç bozulmasınOğluma bir anı daha anlatacağım sana hamileyken korona oldum diye tövbe tövbe sinirlerim bozuldu
Senecelerce uğraş hamilelik için tam sonunda başardım diyorum korona çıktı bide ama Allahtan cinsiyeti öğrendim iki hafta daha meraktan çatlardımHiç bozulmasın
Şimdiden başladınız savaşmaya öyle düşünün
Benim de hamileliğim kötü geçti oğluma hep anlatırım beraber herseyin üstesinden geldik diye
Hele hikayeleştirip gülerek anlatırsanız masal gibi geliyor hoşlarına bile gidiyor
Ben inanıyorum kolayca atlatacaksınızSenecelerce uğraş hamilelik için tam sonunda başardım diyorum korona çıktı bide ama Allahtan cinsiyeti öğrendim iki hafta daha meraktan çatlardımiyi yanı bu sadece
Geçmişler olsun canım, vitaminlerini yemeğini ihmal etme, hiçbir şey olmadan hafifçe atlatacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?