- 17 Aralık 2015
- 26.659
- 48.603
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.841
Ayşe dincer kim ayAaa ne diyosun
Duymamıştım hiç
İki seçeneği var zaten cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde hava çok sıcaktı araba eşimdeydi maalesef yürüyerek gittim ya güneş geçti o gün yada doktorun orda kaptım birseyler
Ayy kanal değiştirirken gördüm Ayşe Dinçere nolmuş kız öyle tövbe tövbe zor tanıdım
Perşembe günü gitmiştimAyşe dincer kim ay
Dr a gideli kac gun oldu?
Makattan da test yapılıyorAynı belirtiler devam sanırım şimdi de gitsem test yaparlar ama benim burnum da sıkıntı var Allahım pandeminin ilk zamanları gene böyle üşütmüşüm acile gittim test dediler Yusuf Yusuf tabi ben gittik ordaki kadına dedim ki bak burnumda çatlatlık var dikkat et. İnat eder gibi Bi ittirdi çubuğu burnuma genzimde hissettim abuu boşaldı kan. Eşimi kan tutar görür görmez başladı mı kusmaya öğürmeye biri kustu mu benimde midem bulanır kusarım alaahım hastaneye gittiğimize pişman olduk rezil olduk unutamıyorum o günü
Kız bide o çıkmış tövbe tövbeMakattan da test yapılıyor
makattan test alınma haberi altına Biri yazmış ya cip mip ne takacaksa taksınlar işin rengi değişmeye başladı diyeKız bide o çıkmış tövbe tövbeorda ne geziyomuş
Ne günler yaşıyoruz ya komik ama aslında hiç alışık olmadığımız şeylermakattan test alınma haberi altına Biri yazmış ya cip mip ne takacaksa taksınlar işin rengi değişmeye başladı diye
Tarihe tanıklık ediyoruz iyi yanından bakalım ve evet komikNe günler yaşıyoruz ya komik ama aslında hiç alışık olmadığımız şeyler
Ahaha esim tam o haberlerin ciktigi gun teste gitmisti, hemsireyle pazarlik atmis makattansa vermem acmam diyemakattan test alınma haberi altına Biri yazmış ya cip mip ne takacaksa taksınlar işin rengi değişmeye başladı diye
Yeni meslekler yeni hayat tarzları yeni okul sistemi hayatımızdan hiç çıkmayacak gibi geliyor bana eski zamanları özlüyorum ama şöyle Bi kaç sene daha devam etse sanırım hatırlamakta güçlük çekerizTarihe tanıklık ediyoruz iyi yanından bakalım ve evet komik
Gözümde canlanmıyo zorluyorum ama IıııAhaha esim tam o haberlerin ciktigi gun teste gitmisti, hemsireyle pazarlik atmis makattansa vermem acmam diye
Bide gelmis bana soyluyo kizdim nerden alinmasi gerekiyosa ordan alinir dedim.
Acmam ora onemli vermezdim diyo hala
Bence degildir ya incecik bir cubuk sonucta.Gözümde canlanmıyo zorluyorum ama Iıııben Duymamıştım o haberi peki buruna göre daha zor değil mi ya psikolijik olarak yıkım hele erkekler için Ahahahah
Evet üstelik herşey o kadar hızlı değişiyor ki bu kadar hzılı tüm dünaynın aynı anda uyum sağlaması çok şaşırtıcıYeni meslekler yeni hayat tarzları yeni okul sistemi hayatımızdan hiç çıkmayacak gibi geliyor bana eski zamanları özlüyorum ama şöyle Bi kaç sene daha devam etse sanırım hatırlamakta güçlük çekeriz
KorkutmayalımBence degildir ya incecik bir cubuk sonucta.
Gebelikten sonra bana boyle seyler hic psikolojik yikim gibi gelmiyo ya
Son haftalara dogru anlayacaksin ne demek istedigimi
Torunlara anlatacak maceralar bitmiyordu son 10 senedirTarihe tanıklık ediyoruz iyi yanından bakalım ve evet komik
Ben hic bilmiyordum mesela, yine ne kurcaliyorlar ne ariyorlar anlamiyorum ki maden var sanki diyordum icimdenKorkutmayalımbilmeden gitsin hızlı geçiyor etkisi o zaman
Ben burnumdan vermekten daha çok korkuyorum açıkçasıAhaha esim tam o haberlerin ciktigi gun teste gitmisti, hemsireyle pazarlik atmis makattansa vermem acmam diye
Bide gelmis bana soyluyo kizdim nerden alinmasi gerekiyosa ordan alinir dedim.
Acmam ora onemli vermezdim diyo hala
Ay kaka yapıyorlar yıkım değil . İncecik çubuk yıkımGözümde canlanmıyo zorluyorum ama Iıııben Duymamıştım o haberi peki buruna göre daha zor değil mi ya psikolijik olarak yıkım hele erkekler için Ahahahah
Burcucum çok geçmiş olsun.Gözümde canlanmıyo zorluyorum ama Iıııben Duymamıştım o haberi peki buruna göre daha zor değil mi ya psikolijik olarak yıkım hele erkekler için Ahahahah
Bir seyler bakiyorum netten cinim sen naparsinchamallows hanım napiyosunuz acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?