How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geçinemeyenler kulübü

Yesil olan herseyin hastasiyim😻 roka, eksi yaprak, maydonoz, dereotu, nane😅 ama o gün roka bahanemdi, ben aglamak icimi bosaltmak istiyordum zaten😂
Biz zorunluyla canimiz sıkıldıkca roka tulumu bir ekmegin arasina doldurup yiyoruz 😁
Roka ve tulumun mutlulukla bir alakasi var bence

Ben en cok kedileri seviyorum. Tabii kuslari da. Bir de alpaka diye deve-lama arasi minnoslari😍😍

Ama düsturum sudur ki; hayvanlari bazi insanlardan daha cok seviyorum❤️
Benim de dünya tatlısı kızım var sarılıp uyuduğum az görmesem merak ettiğim koklayarak öptüğüm
Kediler can
bütün hayvanları da çok severim :KK200:

😻😻😻😻😻

Su an yerinizde olmayi cok isterdim😻 peki temizlik durumu nasil? Annem cisinin kokacagini dusundugunden istemiyor. :KK43:
kapalı kum kabı var temziliği düzenli yapılınca hiç koku olmuyor
kıl işini robot süpürge hallediyor
iyi mama olunca ve düzennli tarayınca dökülmesi de az oluyor
Bir hayvanla yaşamak en güzel şey
benim çocukluğum hep hayvanlarla geçti öyle masum öyle içten ki sevgileri
kesinlikle bir kediniz olmalı:KK200:

kapalı kum kabı var temziliği düzenli yapılınca hiç koku olmuyor
kıl işini robot süpürge hallediyor
iyi mama olunca ve düzennli tarayınca dökülmesi de az oluyor
Bir hayvanla yaşamak en güzel şey
benim çocukluğum hep hayvanlarla geçti öyle masum öyle içten ki sevgileri
kesinlikle bir kediniz olmalı:KK200:

Ben kedi diye baya bir tutturdum, ama annem anca evlenirsen diyince biz de iki tane muhabbet kusu aldik😍😍😍 oyle guzel, oyle tatlilar ki. Icime sokasim geliyor, gercekten sevginin en guzel hali❤️

Ben kedi diye baya bir tutturdum, ama annem anca evlenirsen diyince biz de iki tane muhabbet kusu aldik😍😍😍 oyle guzel, oyle tatlilar ki. Icime sokasim geliyor, gercekten sevginin en guzel hali❤️
Benim babam öyleydi öyleydi diyorum çünkü artık değil
bahçeli evleri bir anne kedi geliyordu yazın bende onu besliyordum birgün 4 yavrusunu da almış gelmiş onları da besledım sonra 3 ünü sahiplendirdik 1 ide annemlerde kaldı kedi doldurdun her yeri diyen babam kısın çıkıp gelen başka bir yawru kediyi üşümesiin diye eve alıp besliyormuş

Şimdi annem diyor 6-7 kedi geliyor bahceye baban hepsini besliyor seviyor köpekleri çok severdi şimdi kedileri de seviyor

siz alıp gelseniz en çok o sever

Her kurum farklı. Ted mesela burda memura 1800 yapıyormuş aylık kırtasiye de yokmuş. Ama yemek ayrıca alınıyormuş 6000 küsur dediler. Ama orası da bana ters servise de ekstra ödeme yapmam lazım. Ödemeyi geçtim bı kadar ufakken servise de güvenemiyorum. Muhit olarak seçeneğim az servis kullanmak istemediğim için. Bizim burada kreş az ona güveniyorlar biraz da
Servis konusu beni de tedirgin ediyor, trafikte nasıl araba kullandıklarını gördükçe dehşete kapılıyorum. İkisini de hep biz alıp bıraktık. Devam edebildiğimiz kadar artık.

Back