- 17 Ocak 2020
- 28.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.856
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #25.781
KurbağaYesil olan herseyin hastasiyim roka, eksi yaprak, maydonoz, dereotu, nane ama o gün roka bahanemdi, ben aglamak icimi bosaltmak istiyordum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KurbağaYesil olan herseyin hastasiyim roka, eksi yaprak, maydonoz, dereotu, nane ama o gün roka bahanemdi, ben aglamak icimi bosaltmak istiyordum zaten
Biz zorunluyla canimiz sıkıldıkca roka tulumu bir ekmegin arasina doldurup yiyoruzYesil olan herseyin hastasiyim roka, eksi yaprak, maydonoz, dereotu, nane ama o gün roka bahanemdi, ben aglamak icimi bosaltmak istiyordum zaten
Kurbağa
Yok ondan ürperiyorum, soguk bir arkadas
Biz zorunluyla canimiz sıkıldıkca roka tulumu bir ekmegin arasina doldurup yiyoruz
Roka ve tulumun mutlulukla bir alakasi var bence
Yavruları çok tatlış ama
Bende çok severim tulum peynır kırmızı çizgimdirher türlü yeşilliği de severim.bebeklinick bir tane daha tulum peynir ve rokacı insanlar karşı karşıyayız sanirim
Benim de dünya tatlısı kızım var sarılıp uyuduğum az görmesem merak ettiğim koklayarak öptüğümBen en cok kedileri seviyorum. Tabii kuslari da. Bir de alpaka diye deve-lama arasi minnoslari
Ama düsturum sudur ki; hayvanlari bazi insanlardan daha cok seviyorum
Ben en cok kedileri seviyorum. Tabii kuslari da. Bir de alpaka diye deve-lama arasi minnoslari
Ama düsturum sudur ki; hayvanlari bazi insanlardan daha cok seviyorum
Bende çok severim tulum peynır kırmızı çizgimdirher türlü yeşilliği de severim.
Benim de dünya tatlısı kızım var sarılıp uyuduğum az görmesem merak ettiğim koklayarak öptüğüm
Kediler can
bütün hayvanları da çok severim
orda da mı oynuyor hiç türk dizisi izlemiyorumbakıyorum hemenAAaaa resmin gelmiiiisssss ve ben bu kadını çok beğenirim masumlar apartmaninda doktor demi bu
orda da mı oynuyor hiç türk dizisi izlemiyorumbakıyorum hemen
kapalı kum kabı var temziliği düzenli yapılınca hiç koku olmuyor
Su an yerinizde olmayi cok isterdim peki temizlik durumu nasil? Annem cisinin kokacagini dusundugunden istemiyor.
kapalı kum kabı var temziliği düzenli yapılınca hiç koku olmuyor
kıl işini robot süpürge hallediyor
iyi mama olunca ve düzennli tarayınca dökülmesi de az oluyor
Bir hayvanla yaşamak en güzel şey
benim çocukluğum hep hayvanlarla geçti öyle masum öyle içten ki sevgileri
kesinlikle bir kediniz olmalı
Severim ama midemi eksitiyo yaPeynirle ben de cok yerim. Yesil sogan da sever misiniz? ben bir bag sogani tek basima yedim, üstelik kahvaltida dahil aci, yesil biberle peynir de guzel oluyor
Benim babam öyleydi öyleydi diyorum çünkü artık değilBen kedi diye baya bir tutturdum, ama annem anca evlenirsen diyince biz de iki tane muhabbet kusu aldik oyle guzel, oyle tatlilar ki. Icime sokasim geliyor, gercekten sevginin en guzel hali
Servis konusu beni de tedirgin ediyor, trafikte nasıl araba kullandıklarını gördükçe dehşete kapılıyorum. İkisini de hep biz alıp bıraktık. Devam edebildiğimiz kadar artık.Her kurum farklı. Ted mesela burda memura 1800 yapıyormuş aylık kırtasiye de yokmuş. Ama yemek ayrıca alınıyormuş 6000 küsur dediler. Ama orası da bana ters servise de ekstra ödeme yapmam lazım. Ödemeyi geçtim bı kadar ufakken servise de güvenemiyorum. Muhit olarak seçeneğim az servis kullanmak istemediğim için. Bizim burada kreş az ona güveniyorlar biraz da
Aynen, seneye Hazirana kadar bu ücret sabit. Ekstra ücret yok neyseki500 çokmuş ya.
O zaman seneye hazirana kadar mı bu ücretten devam edecek?
Elecda nasil oldun?Servis konusu beni de tedirgin ediyor, trafikte nasıl araba kullandıklarını gördükçe dehşete kapılıyorum. İkisini de hep biz alıp bıraktık. Devam edebildiğimiz kadar artık.