• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ne diyeyim ki, mantık aramayı bırakalı çok oldu.
Bilim kurulu üyeleri bile kendileri ifade ediyor kapanmanın önlemlerle bir alakası yok diye, daha ne desin adamlar?
Yine söylüyorum, bilinçli bir şekilde ülkenin sektörleri batırılıp piyasadan silinmeye çalışılıyor.
Amaç çok belli zaten. Kapalı alandaki avmler açık çünkü onlar zaten büyük patron. Ama dönerci, hamburgerci, küçük cafeler, publar barlar hedef alınabilir, açlığa mahkum edilebilir. İnsanların senelerce verdiği emeklere üzülüyorum. Kaç tane gerçekten güzel yemekleri olan butik lokanta battı. İflas etti. Yazık günah

Amaç çok belli zaten. Kapalı alandaki avmler açık çünkü onlar zaten büyük patron. Ama dönerci, hamburgerci, küçük cafeler, publar barlar hedef alınabilir, açlığa mahkum edilebilir. İnsanların senelerce verdiği emeklere üzülüyorum. Kaç tane gerçekten güzel yemekleri olan butik lokanta battı. İflas etti. Yazık günah
İnsanın, canlının, doğanın böylesine ucuz olduğu bir coğrafya daha var mıdır, merak ediyorum.
Utanmadan yardım diye üç kuruş para açıkladılar, emekli zammı falan😂
Kimse sormuyor ki şu şartlarda yaşlı başlı insanlar 1500 tl ile nasıl geçinir?
Lakin, öldürmeden bir tık ötede yaşattıkları için, en düşük maaş 1500 olacak diye övünülerek söyleniyor.

😂
Aman, ölümlü dünya.
Stres atma yöntemimiz vır vır olmuş, o da çok normal.
Ya psikoloğa gidip dökeceğiz içimizi ya da böyle anlatarak, yeri gelip didişerek.

Bahsedilen kişiyi tanımıyorum, yaşadıklarını da bilmiyorum, bir insana kin gütmenin hele de sanal bir platformda çok yanlış olduğunu düşünüyorum.
Valla ya .

Ne yesem ne yesem😅
Soğuk baklava yapmayı düşünüyorum ama hazır yufka alıp
Kendim acmayla ugrasamam sıcağın bağrında.
Ne dersin hazır alinanin tadını tutar mı

Valla ya .

Ne yesem ne yesem😅
Soğuk baklava yapmayı düşünüyorum ama hazır yufka alıp
Kendim acmayla ugrasamam sıcağın bağrında.
Ne dersin hazır alinanin tadını tutar mı
Baklava yufkasıyla bir nebze ama nereninkini yapmaya çalıştığınla çok alakalı.
Sütü kremayla karıştıran var, şerbetle sütü karıştıran var vs vs.

E bizim için de et fiyatları artmıyor bı turlu 🤷 restoranlar kapalı oteller açılmıyor bekletiyoruz hayvanları 🤷 da nereye kadar .

19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun kızlar 😍
Tüm ülkedeki her ferdin, içinde hissetmesi gereken bir coşkuyla kutlanır umarım.
Lakin, Diyarbakır’da bir üsse saldırı gerçekleşmiş, net bilgi yok.
Maket uçak falan dense de olay yerine birçok ambulans sevk edildiğini söyleyenler var.
Umarım kimsenin saçına zarar gelmemiştir, gece gece delirdim.

Tüm ülkedeki her ferdin, içinde hissetmesi gereken bir coşkuyla kutlanır umarım.
Maket uçak falan dense de olay yerine birçok ambulans sevk edildiğini söyleyenler var.
Demek ki yine ögreneyecegiz hic bir seyi 😔

Dur hemen sıkmayalm canımızı
😓😓😓

elecda elecda çok geçmiş olsun, büyük bir görünmez kaza atlatmışsın.
Umarım daha iyiye gidiyordur her şey.

elecda elecda çok geçmis olsun 😍 cabucak sagligina kavusursun insallah

elecda elecda çok geçmiş olsun. Ağrısız sızısız atlatırsın umarım ameliyatını da
Çok teşekkür ederim 💕
Ameliyat oldum. İki plaka, on vida ve bir sürü tel takıldı. Biyonik kol gibi birşey oldu bileğim:) Sağ el olması zorluyor. Bir de miniğim 3 yaşında olduğu için anne yedirsin, giydirsin, yıkasın diye tutturuyor. Allah tedavisi olmayan hastalıkla sunamasın kimseyi, gerisi zamanla hallolur.

Çok teşekkür ederim 💕
Ameliyat oldum. İki plaka, on vida ve bir sürü tel takıldı. Biyonik kol gibi birşey oldu bileğim:) Sağ el olması zorluyor. Bir de miniğim 3 yaşında olduğu için anne yedirsin, giydirsin, yıkasın diye tutturuyor. Allah tedavisi olmayan hastalıkla sunamasın kimseyi, gerisi zamanla hallolur.

Gecmis olsun, konuya vakif degilim kaza mi gecirdiniz?

Çok teşekkür ederim 💕
😔😔
Oy kuzucuk tam anlayamamıştır. Ağrın sızın yoksa iyi. Geçmiş olsun tekrar

Back