Geçinemeyenler kulübü

Siz kendiniz mi no touch tercih etttiniz yoksa doktor karari mi? Bir de no touch gozun uzerinden flap kaldirmadan oluyor diye tavsiye ediliyor dogru hatirliyorsam. Ama bu kadar aci cekmenize uzuldum, insallah son aci olur da bir daha sorun cikmaz omur boyu.

Benim 1.25 di sanirim uzagi goremiyorum birde astigmat var cizerlermi acaba daha buyuk bir derecemi gerekli yoksa

Ayy peki agri kesici falan icemiyomusun.
Birde bayiltmayip lokal anesteziyle oluyormus heralde dimi?
Bide sey soracaktim tekrar gozun bozulursa ne oluyor
B
İşlem çok kolay ameliyattan yarım saat evvel bir damla damlatiliyor gözlerin uyuşuyor tamamen.

Ameliyat odasına aliniyosun yarın saat dolunca.masaya uzaniyosun
Karşıdan bı ışık gözlerine vuruyor .
Bı yanık kokusu geliyor o an .
Sonra tazikle bı ilaç püskürüyor gözlerine .
Bayağı kovayla boşaltır gibi sonra kalkiyosun masadan .

İki göz toplamda bir buçuk dakika anca sürüyor
Çok çok basit işlem o an için .

Ben sinir olurum ya gozume bisey oyle yaklassa, alnimin ortasina iki kasimin arasina kimse elini suremez mesela ruhum daraliyor
Beni mumkun degil oraya yatirip gozume makina falan indiremezler uyanikken

Lensi lazer ameliyatından 15 gün önce bırakmanız ve gözlüğe dönmeniz gerekiyor tavsiye olarak.

Dünya göz hastanesi Ankara'da
Göz kuruluğu olmadı ama ben düzenli olarak refresh gözyasi kullanıyorum lens takarken alışmıştım gözyasina .

Ve doktorumda altı ay boyunca dışarı çıkarken güneş gözlüğü ve günlük iki defa gözyaşı kullanmalisin lazerden sonra demişti uydum tabiki.

Hare ve benzer sıkıntılarda hiç oluşmadı

Evet flap kaldirilmiyor dokunma işlemi yok diye doktora bırakmadan kendim istedim ben. Bı de o popülerdi açıkçası o ara

Flap Kaldırmıyor da Cat çat yakarak yapıyor o islemi

Aha bak iste bana uygun degilmiş burdan anliyoruz

Benim 1.25 di sanirim uzagi goremiyorum birde astigmat var cizerlermi acaba daha buyuk bir derecemi gerekli yoksa
Ayyy senin gözünün bozukluk derecesini yerim ya 1.25 ne demek ne kadar guzelmis.

1 den 10 dereceye kadar miyoplu olanlara
1 den 5 dereceye kadar hipermetrop ve astigmat olanlara yapılabiliyor

Ayyy senin gözünün bozukluk derecesini yerim ya 1.25 ne demek ne kadar guzelmis.

1 den 10 dereceye kadar miyoplu olanlara
1 den 5 dereceye kadar hipermetrop ve astigmat olanlara yapılabiliyor
Ben ne o guneş gozlugunu takarim nede o ameliyati yaptiririm
Normal gozlugu bile takamiyorum ben araba kullanmak disinda

Ben ne o guneş gozlugunu takarim nede o ameliyati yaptiririm
Normal gozlugu bile takamiyorum ben araba kullanmak disinda
Ama dışarı çıktığında gözlerin kapanıyor

Yaş damlamasa bile güneşe doğrudan bakmışsın gibi ( hiç güneşe bakmayı denedin mi bilmiyorum) çok sanciyor

Önlem amaçlı olduğu kadar , bayağı dayanamadığ için de takıyorsun yani

Takamam iste sana soyle anlatayim bekarken abim bir sey istediginde yapmayinca gicigina elini getirir o iki kasimin ortasina koyardi, beni tehdit edersi yapmazsan yere yatirir parmagimi oraya koyarim diye o derece

Ben sinir olurum ya gozume bisey oyle yaklassa, alnimin ortasina iki kasimin arasina kimse elini suremez mesela ruhum daraliyor
Beni mumkun degil oraya yatirip gozume makina falan indiremezler uyanikken
Bende senin gibi olduğum için NO TOUCH olsun dedim dokunmasın yaklaşmasın diye

Suyu bosalttiklarinda tepkim doktorun eline atilmakti.nasil korktum ne biliyim haber etseydi ya yüzüne kovayla su atılarak uyanmak gibi biseydi

Gozlugun o burun kenarina oturan telleri iki kasimin ortasina yakin sinir oluyorum, ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor ve bu yuzden uzun sure gozluk takamiyorum.
6 ay gunes gozlugu falan takamam ben
Su konuda o kadar aynıyız ki

nasıl ama nasıl guldum

Ahahaha ben o ameliyata girmeden 100 kere sorardim napiyosunuz diye
Bu hep boyle oldu.
Disciye giderim adam saolsun agzimin icinde ne yaptigini anlatir, doguma girerim kadin nasil kestigini bictigini simdi ne yapacagini anlatir.
Bu hep boyle hazirliksiz yakalandigim hersey panik atak sebebi resmen

Çok yüksek derecece oldugu için hem uzak hem yakını göremiyor ama hipermetrop evet yakını görememe
Şuan yaşı küçük gözlüğü de severek kullanıyor belkş teknikler değişir o büyüyünceye kadar
Ama ilerde kurtulsun istiyorum gözlüklerinden
Tabi onlarla görebıldığı için sanslıyım daha kötülerinden korusun rabbim

Var mı peki panik atak
Bende anksiyete var sanki de var demesinler diye doktora gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…