- 17 Aralık 2015
- 26.847
- 48.980
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.421
Mersini biliyorum evet maalesef suriyeli doluMersin'de okudum biliyosun .
Mersin'e gitme suriyelisi bilmem nesi bin pişman olursun öyle tatil olmaz olsun .
Gezer gelirsin amenna yaprak koya o da .
Ne Silifke ne Susanoğlu ne Taşucu ne Kızkalesi.
Manavgat daha iyi bı tercih olabilir
Soyle olur sahile yakin bir yerden evi tutarim, gerisini gezerekte gorurum ben zaten otele cakili tatil sevmiyorum.Manavgat Side tarafı güzel .
Dolphin Çolaklı sahilleri
Kumköy plajı
Titreyen göl
Bunları kastedecektim yanlış anlasilirim diye diyemedimMersini biliyorum evet maalesef suriyeli doluhele o camasir suyuna yatirilmaktan siyahtan kahverengiye donen pacali donlariyla denize girip birde burunlarini sumkurmeleri beni deli etti.
Mersini dusunmemin sebebi abimin orda olmasi.
Yigenimi hic goremedim sadece 1.5 gun gordum ondada yeni dogmustu ve prematureydi mikrop kapmasin diye kucagimiza bile alamadik.
Cocuk 2 yasina geldi hala tanisamadik hem onlari gorurum hemde bir su yuzu goruruz mantigi gutdum ama suriyelileri aklima getirdin yine
Tuzlu olması çok daha iyi .Soyle olur sahile yakin bir yerden evi tutarim, gerisini gezerekte gorurum ben zaten otele cakili tatil sevmiyorum.
Sahilleri gezilecek yerlerini geze geze giriyorum denize nere denk gelirse
Antalyanin denizi cok tuzlu egeye gore, insanin genzini yakiyo umarim denizcim agzina su kacirip girmekten vaz gecmez cunku bu pandemide tatile gitmekteki tek amacim hanim efendinin bunalmis olmasi
Ne yanlis anlasilacak olan bu.Bunları kastedecektim yanlış anlasilirim diye diyemedim
Abim gelemez, emniyet mensubu 12/24 calisiyolar yillik izinleride yigenimin vucudunda enfeksiyon var ayda 2 3 kez hastaneye goturmek zorunda kaliyolar yuksek ates o izinlerde ona gidiyoTuzlu olması çok daha iyi .
Reiki yaptığını dusun müthiş bı detokstur olabildiğince tuzlu su .
Enerji yenilenmesi .
Antalya'ya git bence
Mersin'den de abin fedakarlik edip gelebilir yani
Sen tatilini yeğen gorecegim diye daha sınırlı bı alanda yapmamalisin sankien azından deniz icin bile Antalya daha güzel olacaktir .
Bence bıguncuk Antalya mavi Cennet kamp alanında da kamp yapın
Hem uygun
İstersen karavan seçeneğini kullanırsınız denize sıfır olduğu için ben çadır tercih ediyorum .karavan yada çadır onlar sağlıyor
Antalya da bir tek konyaaltını biliyorum, diger yerlerine hic gitmedim.Side bence daha uygun. Kumla oynar uzun uzun. Ben en çok sidede denizin üstünde gün batımını seviyorum. İzlemesi harika
Evet öyle Manavgat sideAntalya da bir tek konyaaltını biliyorum, diger yerlerine hic gitmedim.
O yuzden bazi soru isaretlerim var şoyle ki ben boyle bodrum gibi gece hayatinin aktif oldugu gumbur gumbur tatil yerlerini sevmiyorum.
Benim icin denizi derin olmasin yani suda ilerlerken birden kut diye suyun icine gomulmeyeyim, taş degil kum olsun.
bu gece barda gonlum hovarda genclerinin degilde, daha sakin efendi efendi tatilini yapip gitmek isteyen insanlarin oldugu bir ortamda olmak istiyorum.
Side boyle bir yer diyorsan oralara da bakarim.
Side aşırı sığ. Yürü allah yürü dize gelir anca ve kumsalı da uzun. Gece hayatı vardır mutlaka ama genelde sahili beş yıldızlı otellerle dolu. Öyle cıstak cıstak olmaz.Antalya da bir tek konyaaltını biliyorum, diger yerlerine hic gitmedim.
O yuzden bazi soru isaretlerim var şoyle ki ben boyle bodrum gibi gece hayatinin aktif oldugu gumbur gumbur tatil yerlerini sevmiyorum.
Benim icin denizi derin olmasin yani suda ilerlerken birden kut diye suyun icine gomulmeyeyim, taş degil kum olsun.
bu gece barda gonlum hovarda genclerinin degilde, daha sakin efendi efendi tatilini yapip gitmek isteyen insanlarin oldugu bir ortamda olmak istiyorum.
Side boyle bir yer diyorsan oralara da bakarim.
Tamam teşekkur ederim orayada bakayim o zamanSide aşırı sığ. Yürü allah yürü dize gelir anca ve kumsalı da uzun. Gece hayatı vardır mutlaka ama genelde sahili beş yıldızlı otellerle dolu. Öyle cıstak cıstak olmaz.
Bende ilk zamanlar minnostum, ne zaman cocuk icin tedaviye basladim karsimdaki insanlarin benim iyi niyetimi kalp kirmak istemeyisimj su istimal edip bana her seyi soyleyebilme hakkini kendilerinde iyice gormeye basladilar, eşşek saatimle tam olarak karşılaştilar.
Şimdi pek satasamiyolar.
Ara ara bi denemeleri oluyo ama her seferinde daha sert puskurtuyorum.
Ses tonu, surat ifadesi vücut dili.Bunu tartismaya ya da artik sabrin son noktasina getirmeden nasil basariyorsunuz? Son raddeye gelince bir sinir patlamasi yasayip geri puskurtuyorum evet ama benim amacim oyle bir durus sergilemek ki daha en bastan ciZgiyi asmasin?
Sert mi konusuyorsunuz ya da gulumsemiyor musunuz? Yani bir ipucu ariyorum.
Bilmiyorum ki gecen carsamba gitti heraldefilmdelisi nin gittiği kaç gün oldu yav. Ne zaman gelir ki?
Ya resmen müebbet yiyoruz.Khomyuk pazartesi gitmis carsamba persembe gelir heralde
Aynen.Ya resmen müebbet yiyoruz.
Bdv den uzak durmak lazımAynen.
Ben gitsem sanirim 16 17 gun gelemem
Ölüm gibi bir sey oldu ama hic kimse ölmedi olur benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?