Geçinemeyenler kulübü

Mersini biliyorum evet maalesef suriyeli dolu hele o camasir suyuna yatirilmaktan siyahtan kahverengiye donen pacali donlariyla denize girip birde burunlarini sumkurmeleri beni deli etti.
Mersini dusunmemin sebebi abimin orda olmasi.
Yigenimi hic goremedim sadece 1.5 gun gordum ondada yeni dogmustu ve prematureydi mikrop kapmasin diye kucagimiza bile alamadik.
Cocuk 2 yasina geldi hala tanisamadik hem onlari gorurum hemde bir su yuzu goruruz mantigi gutdum ama suriyelileri aklima getirdin yine

Manavgat Side tarafı güzel .
Dolphin Çolaklı sahilleri
Kumköy plajı
Titreyen göl
Soyle olur sahile yakin bir yerden evi tutarim, gerisini gezerekte gorurum ben zaten otele cakili tatil sevmiyorum.
Sahilleri gezilecek yerlerini geze geze giriyorum denize nere denk gelirse
Antalyanin denizi cok tuzlu egeye gore, insanin genzini yakiyo umarim denizcim agzina su kacirip girmekten vaz gecmez cunku bu pandemide tatile gitmekteki tek amacim hanim efendinin bunalmis olmasi

Bunları kastedecektim yanlış anlasilirim diye diyemedim

Tuzlu olması çok daha iyi .
Reiki yaptığını dusun müthiş bı detokstur olabildiğince tuzlu su .
Enerji yenilenmesi .

Antalya'ya git bence

Mersin'den de abin fedakarlik edip gelebilir yani
Sen tatilini yeğen gorecegim diye daha sınırlı bı alanda yapmamalisin sanki en azından deniz icin bile Antalya daha güzel olacaktir .

Bence bıguncuk Antalya mavi Cennet kamp alanında da kamp yapın
Hem uygun
İstersen karavan seçeneğini kullanırsınız denize sıfır olduğu için ben çadır tercih ediyorum .karavan yada çadır onlar sağlıyor

Bunları kastedecektim yanlış anlasilirim diye diyemedim
Ne yanlis anlasilacak olan bu.
Sahiller bizim degil onlarin sanki oyle bir ev sahipligi.
Yengem dogum yaptiginda hastanede oturacak koltuk bulamiyorduk.
Gelip hastanede koltuklarda yatip horluyolardi.
Mavi cop posetiyle evden yastigini battaniyesini getirenleri bile gordu bu gozler.
Onlarin pis pis bakmalari yuzunden rahatca bir sahilde uzanamiyosun bile oyle bir pis bakma sekli.
Bir tek adini hatirlayamadim simdi bir sahilde almanlar vardi bizde oraya indik kahvaltidan donerken, orays sokmadi guvenlik suriyelileri hanslar rahatsiz olmasin diye

Abim gelemez, emniyet mensubu 12/24 calisiyolar yillik izinleride yigenimin vucudunda enfeksiyon var ayda 2 3 kez hastaneye goturmek zorunda kaliyolar yuksek ates o izinlerde ona gidiyo
Neyse baktim olmuyo asilarimiz tamamlaninca oraya ayrica giderim hafta sonu kalir donerim

Side bence daha uygun. Kumla oynar uzun uzun. Ben en çok sidede denizin üstünde gün batımını seviyorum. İzlemesi harika

Side bence daha uygun. Kumla oynar uzun uzun. Ben en çok sidede denizin üstünde gün batımını seviyorum. İzlemesi harika
Antalya da bir tek konyaaltını biliyorum, diger yerlerine hic gitmedim.
O yuzden bazi soru isaretlerim var şoyle ki ben boyle bodrum gibi gece hayatinin aktif oldugu gumbur gumbur tatil yerlerini sevmiyorum.
Benim icin denizi derin olmasin yani suda ilerlerken birden kut diye suyun icine gomulmeyeyim, taş degil kum olsun.
bu gece barda gonlum hovarda genclerinin degilde, daha sakin efendi efendi tatilini yapip gitmek isteyen insanlarin oldugu bir ortamda olmak istiyorum.
Side boyle bir yer diyorsan oralara da bakarim.

Evet öyle Manavgat side

Side aşırı sığ. Yürü allah yürü dize gelir anca ve kumsalı da uzun. Gece hayatı vardır mutlaka ama genelde sahili beş yıldızlı otellerle dolu. Öyle cıstak cıstak olmaz.

Side aşırı sığ. Yürü allah yürü dize gelir anca ve kumsalı da uzun. Gece hayatı vardır mutlaka ama genelde sahili beş yıldızlı otellerle dolu. Öyle cıstak cıstak olmaz.
Tamam teşekkur ederim orayada bakayim o zaman

Bunu tartismaya ya da artik sabrin son noktasina getirmeden nasil basariyorsunuz? Son raddeye gelince bir sinir patlamasi yasayip geri puskurtuyorum evet ama benim amacim oyle bir durus sergilemek ki daha en bastan ciZgiyi asmasin?

Sert mi konusuyorsunuz ya da gulumsemiyor musunuz? Yani bir ipucu ariyorum.

Ses tonu, surat ifadesi vücut dili.
Ben patlama noktasina geldigimde hic bir sey yapamam mesela çunku o nokta benim icin sinirden aglama el ayak titremesi modu
Ben ise ses tonuyla başlarım anlamiyosa isin icine surat ifadem girer.
Genelde surat ifademe gerek kalmaz ben insani lafla doverim

Ya kizlar ben regl sokturucu ictim, hala gelen giden yok menapoza falan mi girdim acaba.
Normalde bu ilacla coktan regl olmus olmam gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…