- 29 Mart 2012
- 1.761
- 1.812
- 333
- Konu Sahibi chamallows
- #25.441
Aranizda lazerle göz ameliyati olmus veya tanidigi bu ameliyati gecirmis olaniniz var mi? Varsa doktor tavsiyesi, komplikasyon, suanki durumunuz nedir bilgi verebilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarlusal mı kullandın kaç gün oldu kaç tane içtin denizYa kizlar ben regl sokturucu ictim, hala gelen giden yok menapoza falan mi girdim acaba.
Normalde bu ilacla coktan regl olmus olmam gerekirdi
İhmal etme bence ya çok önemli. Mutlaka git doktoruna ve tahlil yaptır.Ya kizlar ben regl sokturucu ictim, hala gelen giden yok menapoza falan mi girdim acaba.
Ki sende zaten hoşimatoda vardı. Belki hormonal bir şey var. İhmal etmeYa kizlar ben regl sokturucu ictim, hala gelen giden yok menapoza falan mi girdim acaba.
Bi kutuyu bitirdim nerdeyse 1 hafta olacak tik yok.Tarlusal mı kullandın kaç gün oldu kaç tane içtin deniz
Hastanelerede gidemiyorum ki, her yer cok kotu ankara da.İhmal etme bence ya çok önemli. Mutlaka git doktoruna ve tahlil yaptır.
Hormonlar normal hormonlara baktirmistim.Ki sende zaten hoşimatoda vardı. Belki hormonal bir şey var. İhmal etme
Nerde yasiyosun?Aranizda lazerle göz ameliyati olmus veya tanidigi bu ameliyati gecirmis olaniniz var mi? Varsa doktor tavsiyesi, komplikasyon, suanki durumunuz nedir bilgi verebilir misiniz?
Nerde yasiyosun?
Ankara da dunya goz hastanesinde cizdiren bir kac tanidigim var bir sorun yasamadilar.Türkiyede yasamiyorum ama istanbul, ankara izmir nereden tavsiye verirseniz kabulüm. Doktor iyi oldugu surece her yere acigim:)
Çift kat maske yada n95 varsa onla gidebilirsin aslında.Hastanelerede gidemiyorum ki, her yer cok kotu ankara da.
1 2 haftaya belki biraz duzelirse gideyim diyorum ama cok zor gibi.
Okullari aciyolar yarin tatilcilerde donecek
Ben oldum 2018 deAranizda lazerle göz ameliyati olmus veya tanidigi bu ameliyati gecirmis olaniniz var mi? Varsa doktor tavsiyesi, komplikasyon, suanki durumunuz nedir bilgi verebilir misiniz?
Acisiz bir yontemi yokmu bununBen oldum 2018 de
Çok çok çok memnun kaldım
İlk üç günüm uykular haramdi inanılmaz sancilarla geçti .
Gözüme ışık gelmemesi için güneş gözlüğü ve karanlıkta üstelik gözlerim yumuluydu acamiyordum zaten acidan.
Gözlerim kapalı olmasına rağmen , hafif bı aydinlandiginda perişan oluyordum.
Benim lazer tekniğim no touch lazerdi ve o acılar sebebiyle asla önermem netice çok çok güzel olsa da...
No touch lazer yaptırma da diğer lazer tekniklerini tercih et demek istiyorum.
Hatta bence akıllı lens yerlestirsinler gözüne ama yaşın kaç ?
N95 var evde evet gozumu karartmam lazimÇift kat maske yada n95 varsa onla gidebilirsin aslında.
Göz dereceniz neydi miyop muyduBen oldum 2018 de
Gözüme ışık gelmemesi için güneş gözlüğü ve karanlıkta üstelik gözlerim yumuluydu acamiyordum zaten acidan.
Benim lazer tekniğim no touch lazerdi ve o acılar sebebiyle asla önermem netice çok çok güzel olsa da...
Var var kuzucumAcisiz bir yontemi yokmu bunun![]()
Ayy peki agri kesici falan icemiyomusun.Var var kuzucum
Lasic diğer adıyla no touch yaptirmasin dacevremdekiler acısız teknikleri kullandılar .
Ben işlem sırasında göze dokunulmuyor diye no touch lazer ya adı ...onu tercih etmiştim...sonrası sancılı oldu.
Bir ışın gözüne değiyor .
Etrafı bı yanık kokusu alıyor .sonra birden gözüne foş diye öyle bir tazikle ilaç boşalıyor ki göz yıkanıyor yani .
Sonra damla damlatiliyor kalk git .
Bunlar her iki göz için toplam sadece 1 buçuk dakika sürdü tabi .
Sonra çikip güneş gözlüğü takıyorsun hemen
Yarım saat sonra başlıyor sancılar .
O acıların korkusundan ben adak filan adadımAllah'ım gözüm yok oluyor heralde diye
![]()
Ben oldum 2018 de
Yakını göremiyor ?Göz dereceniz neydi miyop muydu
Tekrar boxulma olur mu acaba
No touch tekniği daha iyi diye okumuştum
Benfe oğlum için istiyorum ilerde tabi ama bakalım lazere uygun olacak mı göz
6,5 derece hipermetrop oğlum
İnsallah düşer göz derecesi
Gerci online eğitim oldugundan bilgisayar tablet kullanımı çok arttı
Bozulması artmasında![]()
Numarası çok yüksek olan insanlarda tekrarlama olabiliyormuş ama yine de beklenen bı durum değilmiş yeniden bozulma .Ayy peki agri kesici falan icemiyomusun.
Birde bayiltmayip lokal anesteziyle oluyormus heralde dimi?
Bide sey soracaktim tekrar gozun bozulursa ne oluyor
B