• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Deniz olsun deniz 😁 mis gibi isim hem kiza hem erkege 😁
Öyle bi dedim bakalım deniz diye sonra durdum durdum bence sen erkek bul ben kız dedim biraz kıllandım açıkcası :işsiz:
Ben çok seviyorum oğluşumun adını😍😍 hatta bizden sonra samimi arkadaşım da koyabilir miyiz dedi koy gitsin dedik. İki deniz oldular😍😍 hepsi de çook tatlı oluyor bence 😇
Bu arada senin de kız bence. Çünkü özelfe o haftada görürdü erkek olsa.
Benim kaynana kişisi ne diyo oğluna. İlk başta babanın adı olsun oğlum erkek olursa kocam diye severim diye tutturdu kp istememiş benim ismim eski karışma sen demiş. Geçende baban yok diyo oğlum şöyle iyi Bi isim bulun yeni çıkan abidik gubidik isimlerden olmasın diyo. Benim halay çeken hormonları salacam onun üstüne görecek abidik gubidiği 😁😁

Öyle bi dedim bakalım deniz diye sonra durdum durdum bence sen erkek bul ben kız dedim biraz kıllandım açıkcası :işsiz:

Benim kaynana kişisi ne diyo oğluna. İlk başta babanın adı olsun oğlum erkek olursa kocam diye severim diye tutturdu kp istememiş benim ismim eski karışma sen demiş. Geçende baban yok diyo oğlum şöyle iyi Bi isim bulun yeni çıkan abidik gubidik isimlerden olmasın diyo. Benim halay çeken hormonları salacam onun üstüne görecek abidik gubidiği 😁😁
Kiz ismini kocana birakmandaki huylanma sebebin hep hormon iste 😂😂

Ben çok seviyorum oğluşumun adını😍😍 hatta bizden sonra samimi arkadaşım da koyabilir miyiz dedi koy gitsin dedik. İki deniz oldular😍😍 hepsi de çook tatlı oluyor bence 😇
Bu arada senin de kız bence. Çünkü özelfe o haftada görürdü erkek olsa.
Bende çok seviyorum, her seslendigimde deniz dalga sesleri cinliyo kulagimda 😂😂😂
Su hayatta en sevdigim yeri hatirlatiyo bana.
Bu arada icinizde manavgata giden oldumu kizlar hic

Valla ben çook sevdim Bu hamileliği öyle ağır iş yok Bi delilik yapsam birsey söylesem hep hormon deyip geçiyorum zaten azcık keyfini çıkarıyım deniz doğuma kadar 😁
Ay ben aglamaktan helak olmustum naz tiz yapamadim zaten fitratimda yok, ama temizligimi hep esim yapti supurge isini falan.
En son buyuk temizligimi kendim yaptim sonrada hop doguma.

Ay ben aglamaktan helak olmustum naz tiz yapamadim zaten fitratimda yok, ama temizligimi hep esim yapti supurge isini falan.
En son buyuk temizligimi kendim yaptim sonrada hop doguma.
Ne güzel demi 😁 keşke alışkanlık kalsa da hep yapsa ama eşimin ailesinden gelen Bi erkek yapmaz erkek elini ile sürmez şeyi var ona rağmen iyi ilerliyo kereta Manavgatı napıcaksın tatil mi var yoksa ufukta

Fikirlerini sormadık. Hamile kaldım haber verdik. Daha 6 haftalık falan isim düşündünüz mü dediler kız da oğlan da olsa deniz dedik😃😃
Bir şey de diyemediler diyemezler de🤣🤣

Fikirlerini sormadık. Hamile kaldım haber verdik. Daha 6 haftalık falan isim düşündünüz mü dediler kız da oğlan da olsa deniz dedik😃😃
Bir şey de diyemediler diyemezler de🤣🤣
Kız fikir soran nerde bunlara kendi kendilerine gelin güvey oluyo işte ben 9 ay karnımda taşıyorsam valla her bulantı sıkıntısını çekiyorsam ismini de ben koyarım anayım ben ana 😁

Ben yumuşak yüzlüyüm ya istemsiz ama kendi annemgile mum söktürürüm kv falan birsey diyemem demek çok isterim de neden öyle acaba
Benim kayınpeder annesiyle babasıyla kavgalıdır hep, bir tane arkadaşı yok. Bir kardeşiyle desen küs. Karısı da iyi niyetli huzursuzluk sevmeyen biri, hep huyuna gitmiş. Oğulları da öyle. Alışmış herkesi sindirmeye. Bana da öyle hayt huyt etmeye kalktı. Bir kavga ettik. Bana sesini yükseltip sindirmeye kalktı. Ben ondan beter bana bağırmazsınız diyimce pıstı. O günden beri merhaba demem. Babası öldü başsağlığına aramadım. Anneler gününde kayınvalideme çiçek yollarım onu babalar günü bayram seyran aramam. Kocam diyor ömründe ilk kez birinden çekiniyor o da sensin diye. Bir kaç adım attı görmezden geldim😬

Aksilik iyidir 😁 herkes nerde duracağini bilir.
Kesinlikle öyle. İlk iki sene minnoştum baktım bunu iyi niyet değil de tepeye çıkma hakkı gördüler. Tersimi gördüler yanıma yaklaşamıyorlar.
Manavgatı tam bilemiyorum canım. Ben side belek ötesini görmedim hiç ege insanıyım ben akdeniz boğuyor beni sıcağıyla denizi bile sıcak

Kesinlikle öyle. İlk iki sene minnoştum baktım bunu iyi niyet değil de tepeye çıkma hakkı gördüler. Tersimi gördüler yanıma yaklaşamıyorlar.
Manavgatı tam bilemiyorum canım. Ben side belek ötesini görmedim hiç ege insanıyım ben akdeniz boğuyor beni sıcağıyla denizi bile sıcak
Bende egeyi cok seviyorum ama eşim artik o kadar uzun araba suremiyo, eziyet oluyo diyo.
Benimde uzun yol söförlügüm cok yok guvenemiyorum kendime o bolgelerde, fazla virajli falan o yuzden kisa mesafe antalya yada mersin dedik ama mersininde sahilleriyle bi turlu hoşlaşamadim.
Geriye antalya kaldi.

Bende ilk zamanlar minnostum, ne zaman cocuk icin tedaviye basladim karsimdaki insanlarin benim iyi niyetimi kalp kirmak istemeyisimj su istimal edip bana her seyi soyleyebilme hakkini kendilerinde iyice gormeye basladilar, eşşek saatimle tam olarak karşılaştilar.
Şimdi pek satasamiyolar.
Ara ara bi denemeleri oluyo ama her seferinde daha sert puskurtuyorum.

Bende egeyi cok seviyorum ama eşim artik o kadar uzun araba suremiyo, eziyet oluyo diyo.
Benimde uzun yol söförlügüm cok yok guvenemiyorum kendime o bolgelerde, fazla virajli falan o yuzden kisa mesafe antalya yada mersin dedik ama mersininde sahilleriyle bi turlu hoşlaşamadim.
Geriye antalya kaldi.
Mersin'de okudum biliyosun .
Mersin'e gitme suriyelisi bilmem nesi bin pişman olursun öyle tatil olmaz olsun .
Gezer gelirsin amenna yaprak koya o da .
Ne Silifke ne Susanoğlu ne Taşucu ne Kızkalesi.

Manavgat daha iyi bı tercih olabilir

Back