• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Bu arada tanisalim mi ☺️

Tabii ki :)

Ben camille_claudel, 28 yasindayim. Cogu zaman uzaktan okurum, ara ara da yorum yaparim konulara. Bdv ye konu acmisligim da vardir. Cogunlugu akrabalarimdan, cevremden kaynakli baskilardandir :) akraba lafini duyunca konunuza dahil oldum, icimi döktüm ve ne yalan soyleyeyim bdvye konu acmaktan daha iyi oldu.

Bu aralar konu acmayarak biraz yuzumu dinlendiriyorum😂

Ben de sizi tanimak isterim, tabii diger arkadaslarimi da.

Tabii ki :)

Ben camille_claudel, 28 yasindayim. Cogu zaman uzaktan okurum, ara ara da yorum yaparim konulara. Bdv ye konu acmisligim da vardir. Cogunlugu akrabalarimdan, cevremden kaynakli baskilardandir :) akraba lafini duyunca konunuza dahil oldum, icimi döktüm ve ne yalan soyleyeyim bdvye konu acmaktan daha iyi oldu.

Bu aralar konu acmayarak biraz yuzumu dinlendiriyorum😂

Ben de sizi tanimak isterim, tabii diger arkadaslarimi da.
Bende 35 yasimdayim, yarismaya ankaradan katiliyorum ev hanimiyim bdv de banlardan kacip buraya geldik bizde 😁
Aklimiza ne geliyorsa konusuyoruz ☺️

Güzel pazarlarınız olsun canlarım 😁
Aşırı iyiyim evi temizleyip paklattım Bayaa gider bu bana. Ah ah hamile olmasan diye başlayıp uzayıp giden sözler de duydum tabi ama umurumda mı değil valla

Rüyalarıma giriyo artık bu cinsiyet işi de Bi kız görüyorum Bi erkek 🤷‍♀️
Hafta içi gitmek istiyorum söyler mi acaba ya

Aşırı iyiyim evi temizleyip paklattım Bayaa gider bu bana. Ah ah hamile olmasan diye başlayıp uzayıp giden sözler de duydum tabi ama umurumda mı değil valla

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Kiz mi istiyorsunuz erkek mi? 😅

Özel muayenehaneye git. Kesin söylerler.

Ama ben özele gittim ayın 7sinde kesin söyler diye ikili test yaptırdığım gün. Bi tahminde bulunurmusunuz dedim adam 20 gün sonra en erken diyo bu ay sonuna kafayı sıyırcam kızdı erkekti derken 😁bilirsizlik çok zor ya
Ben 12 haftalikken ögrendim, sana neden soylemiyolar anlamadim

Ben 12 haftalikken ögrendim, sana neden soylemiyolar anlamadim
Bende anlamadım ki canım bide kesin söyler diye gittim arkadaşım var bana bu doktor 3 aylıkken söyledi devlet 5. Ayımda söyledi falan diye gazı verdi 😁 olmadı hafta içi Bi gidiyim

Benim sulalede kim dogurduysa kiz 😁 gerci bir arkadasim erkek dogurdu dur bakalim 😁
Ben erkek ismi buldum hoşuma giden bitane eşim de erkek olursa sen karar ver kız da ben o zaman benimde Bi söz hakkım olsun dedi 😁 ee ne düşünürsün kız olursa dedim yağmur dedi ayyy kocam deniz olsun o zaman bizim kızların hep deniz dedim 😁

Ben erkek ismi buldum hoşuma giden bitane eşim de erkek olursa sen karar ver kız da ben o zaman benimde Bi söz hakkım olsun dedi 😁 ee ne düşünürsün kız olursa dedim yağmur dedi ayyy kocam deniz olsun o zaman bizim kızların hep deniz dedim 😁

Deniz ismine ben de bayiliyorum, hem kiz hem erkekde o kadar guzel duruyor ki.

Deniz olsun deniz 😁 mis gibi isim hem kiza hem erkege 😁

Ben çok seviyorum oğluşumun adını😍😍 hatta bizden sonra samimi arkadaşım da koyabilir miyiz dedi koy gitsin dedik. İki deniz oldular😍😍 hepsi de çook tatlı oluyor bence 😇
Bu arada senin de kız bence. Çünkü özelfe o haftada görürdü erkek olsa.

Back