- 14 Haziran 2019
- 15.134
- 74.668
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #25.241
3 yaş daha zordu sankiBende 2 yas sendromlu bebe gorunce aglayasim geliyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yaş daha zordu sankiBende 2 yas sendromlu bebe gorunce aglayasim geliyo![]()
Evet onun da zor oldugunu okudum onda tek artı protez olmamasıKucultme operasyonlarinda da ayni sıkıntilar oluyormu acaba ?
Ben simdi bir denize bakiyorum birde bana ben denizin 5 katı arsiz bir cocuktum, annem beni iyi yetimhaneye falan birakmamis baş edemiyorum ben bununla diyeAnneni doğurunca daha da bir anlayacaksın zaten. Ben doğuma gireceğim artık hazırlanıyorum. Annem eşimi arıyor sürekli açtı telefonu. Ben doğumlarımda çok üşüdüm, özellikle ayaklarım gelen hemşireye ver çoraplarını demiş. Herhalde en endişeli olan da benim annemdi. Çok başka ha
Ben gynoferon kullanıyorum. Akşam yatmadan önce içiyorum çünkü sabah kahvaltıda çay içiyorum. Aç karna da içmiyorum. Birde benim doktor biraz geç başlattı zaten hamilelikten dolayı bulantın olur diye 16. Hafta civarı. Ama ilaç bjlantı yapmadıGynotardyferon diye Bi ilaç canım sabah aç karnına alınıyor müthiş giden hamileliğimi alt üst etti
Bilmiyorum ki 3 yasta en fazla su isterken bile mizirdiyo ama en azindan konusunca anliyo.3 yaş daha zordu sanki![]()
Gözlerim nemlendiAnneni doğurunca daha da bir anlayacaksın zaten. Ben doğuma gireceğim artık hazırlanıyorum. Annem eşimi arıyor sürekli açtı telefonu. Ben doğumlarımda çok üşüdüm, özellikle ayaklarım gelen hemşireye ver çoraplarını demiş. Herhalde en endişeli olan da benim annemdi. Çok başka ha
Biz de durum tam tersiBen simdi bir denize bakiyorum birde bana ben denizin 5 katı arsiz bir cocuktum, annem beni iyi yetimhaneye falan birakmamis baş edemiyorum ben bununla diye![]()
Bakmasi gerekir aslinda donem donem kan vermen gerekir.Ne olursa artık doğuma kadar kullancan dedi adam peki bakacak mı acaba değerlerime yüksek mi nasıl diye ezbere yapıyo sanki
Etrafimda pek erkek cocuk olmadigindan bilmiyorum ama denizde oyle tek basina cok oyun kurmuyor artik yapışik durumdayiz, dahada bir sey yapamazsa oy canim anneeem diyip opmeye geliyomus gibi yapiyo sirf yapismak icinBiz de durum tam tersi
Ben ve ablamlar usluyduk. Abim manyağın önde gideniydi. İki kız yeğeni de annem büyüttü onlar da akıllı usluydu. Bizimki de dayıya çekmiş yada oğlanlar farklı bir kafa yani. Annem halime acıyor çoğu zaman düşün. Kızların oyun kurup oynaması fln daha kolay bence
Yazarsan sevinirimEvet onun da zor oldugunu okudum onda tek artı protez olmaması
O işlemi de bir arkadasım yaptıracak oluyor oğlu emmeyi bırakınca yaptırısa yazarım nasıl geçtiğini
Aynı kocamGecen 1 hafta once olusmus bir yarayi gosterip buranda yara olmus dedim, sabaha kizilca kiyamet koptu neymis yarasi aciyormus yahu ben gosterene kadar orda yara oldugunu bile bilmiyordun sen![]()
Çocugunu sen düşün artıkAynı kocam![]()
Sanırım bidaha kabine toplantısı olacak diye biliyorum ona göre kararlar açıklanır herhaldeBu arada kızlar S sarahconnorKhomyuk
chamallows
Ay tenli anne normalleşme 17 sinde başlıyor ya.
Kuaförler güzellik merkezleri açılıyor mu ?
Ben detaylara ulasamadim biturlu
Dugun salonlari asker ugurlamalari kapali, kucuk esnafi ve okullari acacagiz demis ama bilmiyorum oralar acikmi.Bu arada kızlar S sarahconnorKhomyuk
chamallows
KÜçük esnaf açılacak deniliyor ama nasıl olacağı herhalde toplantıdan sonra belli olurBu arada kızlar S sarahconnorKhomyuk
chamallows
Ta 17 sindeki toplantıda miKÜçük esnaf açılacak deniliyor ama nasıl olacağı herhalde toplantıdan sonra belli olur
Benim de kırpık liftinge gitmem lazimAçılır İnsallah ta mağara insanı görüntümden kurtulurum
Rapunzele döndüm![]()
Evde setle denedin mi hiç liftingBenim de kırpık liftinge gitmem lazim