• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Anneni doğurunca daha da bir anlayacaksın zaten. Ben doğuma gireceğim artık hazırlanıyorum. Annem eşimi arıyor sürekli açtı telefonu. Ben doğumlarımda çok üşüdüm, özellikle ayaklarım gelen hemşireye ver çoraplarını demiş. Herhalde en endişeli olan da benim annemdi. Çok başka ha
Ben simdi bir denize bakiyorum birde bana ben denizin 5 katı arsiz bir cocuktum, annem beni iyi yetimhaneye falan birakmamis baş edemiyorum ben bununla diye 😂😂😂

Gynotardyferon diye Bi ilaç canım sabah aç karnına alınıyor müthiş giden hamileliğimi alt üst etti
Ben gynoferon kullanıyorum. Akşam yatmadan önce içiyorum çünkü sabah kahvaltıda çay içiyorum. Aç karna da içmiyorum. Birde benim doktor biraz geç başlattı zaten hamilelikten dolayı bulantın olur diye 16. Hafta civarı. Ama ilaç bjlantı yapmadı

Anneni doğurunca daha da bir anlayacaksın zaten. Ben doğuma gireceğim artık hazırlanıyorum. Annem eşimi arıyor sürekli açtı telefonu. Ben doğumlarımda çok üşüdüm, özellikle ayaklarım gelen hemşireye ver çoraplarını demiş. Herhalde en endişeli olan da benim annemdi. Çok başka ha
Gözlerim nemlendi 😣😣😣😣😭

Ben simdi bir denize bakiyorum birde bana ben denizin 5 katı arsiz bir cocuktum, annem beni iyi yetimhaneye falan birakmamis baş edemiyorum ben bununla diye 😂😂😂
Biz de durum tam tersi🤣🤣
Ben ve ablamlar usluyduk. Abim manyağın önde gideniydi. İki kız yeğeni de annem büyüttü onlar da akıllı usluydu. Bizimki de dayıya çekmiş yada oğlanlar farklı bir kafa yani. Annem halime acıyor çoğu zaman düşün. Kızların oyun kurup oynaması fln daha kolay bence

Biz de durum tam tersi🤣🤣
Ben ve ablamlar usluyduk. Abim manyağın önde gideniydi. İki kız yeğeni de annem büyüttü onlar da akıllı usluydu. Bizimki de dayıya çekmiş yada oğlanlar farklı bir kafa yani. Annem halime acıyor çoğu zaman düşün. Kızların oyun kurup oynaması fln daha kolay bence
Etrafimda pek erkek cocuk olmadigindan bilmiyorum ama denizde oyle tek basina cok oyun kurmuyor artik yapışik durumdayiz, dahada bir sey yapamazsa oy canim anneeem diyip opmeye geliyomus gibi yapiyo sirf yapismak icin 😁
Kizlar nazli oluyor birde o var.
Gecen 1 hafta once olusmus bir yarayi gosterip buranda yara olmus dedim, sabaha kizilca kiyamet koptu neymis yarasi aciyormus yahu ben gosterene kadar orda yara oldugunu bile bilmiyordun sen 🙍

Evet onun da zor oldugunu okudum onda tek artı protez olmaması
O işlemi de bir arkadasım yaptıracak oluyor oğlu emmeyi bırakınca yaptırısa yazarım nasıl geçtiğini
Yazarsan sevinirim 😍
Çok sıkıntı cekiyorum ya goguslerimden rahatsiz etmeye basladi artik.
Sanki gogsumun orta yerinde gülle taşıyorum boşa yük yani

Back